icon

Ako na vrátenie tovaru na About you?

dumbo10
16. okt 2019

Ahojte prosí vás má tu niektorá z vás skúsenosti a vrátením tovaru na dtránke about you? Chcela by som stade vrátiť veci lebo nesadla veľkosť ale píšu tam niečo že musím kontaktovať slovenskú poštu pre bezlatné vrátenie viete mi to upresniť ked s tym máte skúsenosti?

Strana
z2
wervea
4. jún 2020

Ahojte, viete mi poradiť? Objednala som si tenisky z about you, ale nesedí mi veľkosť. Čo mám robiť ak chcem tenisky vymeniť?

saphyra
5. jún 2020

@wervea podla mna len vratit a objednat dalsie. Mne tak uz pride druha zasielka... cize vratim, objednam, medzitym mi oni vratia peniaze a ja zas vyzdvihnem a vyplatim na poste novy tovar.

wervea
5. jún 2020

@saphyra dobre, ďakujem pekne

wervea
12. jún 2020

@saphyra ešte by som sa chcela opýtať, že do koľkých dní sa môže tovar najneskôr vrátiť?

dumbo10
autor
12. jún 2020

@wervea do 100 dní

wervea
13. jún 2020

@dumbo10 ďakujem pekne

kala713
19. júl 2020

Na štítku čo treba nalepiť na balík pri vrátení nie je uvedený odosielateľ (moje meno a adresa). Mám to tam dopísať rukou, alebo netreba?

saphyra
20. júl 2020

@kala713 treba, jasne, ze ano🙂 u nas na poste to pani potom rucne zadava do systemu, od koho a kam a ja si vypisem este podaci listok.

viva15
12. jan 2021

Ahojte...chcela by som vrátiť bundu ktorú som kupovala pred mesiacom...je mi veľká, lenže odstrihla som vysacky...vždy to hneď odstrihnem a vyhodím..zoberu to bez toho? Myslím si ze im to je jedno len pre istotu sa pýtam. Vdaka

viva15
12. jan 2021

@saphyra ahoj ako si to nakoniec urobila? Tiež len jednu vec potrebujem vrátiť 🙂

saphyra
12. jan 2021

@viva15 ahoj, no uz to robim tak, ze vsetko co chcem vratit je jedno, ci z 10tich veci 2 alebo jednu... proste to co chcem vratit zabalim a spolu s dokladom na vratenie im to odoslem... nic tam neskrtam. Oni si to stale odkontroluju a vratia mi len za tu danu vec, zatial som nemala problem... s visackami co spominas, neviem aki to je, ja visacky necham niekedy az do poslednej chvile na handrach😄🤪

kosimka
8. feb 2021

Ahojte, neviete mi poradiť, vadí, keď nemám pôvodný obal? Môžem to zabaliť aj do iného?

adamsefkotorac
19. feb 2021

Dobrý deň vedel by mi niekto prosím vás pomôcť?
Objednával som si z About you tepláky a chcem ich vrátiť, skúšal som to sám a vypĺňal som minule cez stránku, že som dal Iban ,IČO len neviem či som to poslal tie údaje a teraz ,keď to idem opäť vrátiť a chcem to vyplniť tak mi ukazuje už len toto ,tak či by ste mi vedeli povedať či som to zaslal tie údaje vtedy.

adamsefkotorac
19. feb 2021
kkatka22
26. jún 2021

@viva15 chcem sa len opýtať či vám zobrali naspäť tu vec aj bez visačky?Ďakujem

viva15
5. júl 2021

@kkatka22 áno vzali bez problemov

misel248
8. feb 2022

@kosimka Dobry den. Vybavili ste to prosim? Ja chcem tiez vratit tovar a uz nemam tu pôvodnú krabicu. Dakujem za odpoved

kosimka
8. feb 2022

@misel248 Nevybavila, musela by som platiť poštovné a pri tej sume sa mi to neoplatilo.

saphyra
8. feb 2022

@misel248 nemate tu original AY krabicu? Ja si myslim, ze to nevadi... hlavne je aby ste tam vytlacili stitok a nalepili a na hocijaky iny obal... ja som tak uz vracala a v pohode

misel248
9. feb 2022

@saphyra Dakujem Vam. Štítok mam len tu obrovsku krabicu AY nemam. Vyhodila som ju. Objednavala som viac veci a teraz mi pride aj tak zbytocne jednu vec vracat v tej obrovskej krabici. Kupim obycajne tu velku foliovu tasku priamo z posty a do nej zabalim. A nalepim štítok. Tak to Verim uznajú

afrolady
18. feb 2022

Prosím vás,vracali ste niekto aj plavky? Môže sa to? Ďakujem

svecova
18. feb 2022

@dumbo10 pre mňa najlepšia stránka. V balíčku mate vratku, ktorú nalepiť na pôvodnú, zanesiete na poštu a do týždňa vrátia peniaze. Napr. Modivo, ani neviete, že prijali balíček a trvá im aj vrátenie peňazí. Najlepšie, ak máte nainštalovanú ich aplikáciu, t mate aj vrátenie, číslo Vášho účtu aj sledujete vrátenie.

dumbo10
autor
18. feb 2022

@svecova hej už som vratila tovar v minulosti aj cez appku a je to najlepší spôsob

Strana
z2