icon

Ako nazvať miesto medzi nožičkami bábätka?

masinka
18. aug 2006

Ahojte,
na jednej ceskej stranke som videla diskusiu o tom, ako hovorit tomu co maju nase babatka medzi nozickami.
U nas by mal chlapcek pipika, ale budeme mat dievcatko a tak som momentalne bezradna. Nasi to volali cikulka, ale to sa mi moc nepaci. Ti Cesi tam riesili same kacenky, ance a podobne zenske mena, co mi tiez pripada absolutne nevhodne. Pipinka je sice zlate, ale co ked pojdeme niekam na vidiek a tam budu mat sliepocky?
prosim poradte mi 🙂

Strana
z5
majusa
18. aug 2006

švagrinine deti to volajú cikula, takže asi ich tak učili od malička. Mne sa to celkom páči 😉

nelika666
18. aug 2006

super tema 😉 mna by to nenapadlo 😀
u nas "to" volaju *pišuľka* 😀

majusa
18. aug 2006

neli, aj u nás. Predsa východ si drží svoje 🙂

masinka
autor
18. aug 2006

nelika, ani mna by to nenapadlo, predsa len pre to "dospelacke" ma kazdy par nejake prezyvky, co ale pre male babo asi prave najidealnejsie nebude 😉
ked som to ale u tych Cechov videla, doslo mi ze aj takymto niecim sa raz budem musiet zaoberat, tak lepsie skor ako neskoro 😀

fifla
18. aug 2006

ahojcek :o))...moja kmotruska to vola uplne nadherne rozpravkovo "šušurka" no nie je to uplne suprove????

nelika666
18. aug 2006

😀 super
drzim palce aby si nasla nieco co sa ti bude pacit
budem sledovat tuto temu a necham sa inspirovat aj ja 😀

zuzu13
18. aug 2006

ahojte, u nás to je šuška, šušulka, fufuňka, kávové zrnko, pinďurka, famfuľka...
ak ma ešte niečo napadne tak dopíšem 😀

megustas
18. aug 2006

baby moj 2-rocny bratranec to vola u dievcat macicka...neviem preco ale je to mile 😎

masinka
autor
18. aug 2006

diiiiiiiik
urcite si nieco vyberieme 😀
a pokojne prispejte aj chlapcenskymi nazvami, mozno sa aj ini budu chciet ispirovat 😉

emjee
18. aug 2006

a co tak muslicka?

masinka
autor
18. aug 2006

muslicka ( buchticka a podobne nazvy) je zlatucke, ale ked pojdem s dvojrocnou dcerkou po plazi a poviem jej ze ideme hladat muslicky, tak asi by bola dost zmatena ze co po nej chcem 😅

sunny6
18. aug 2006

teda neviem skade to vzniklo ale moja starka to volala pujda,cikulka,pisurka 😀

expertka8
18. aug 2006

..pamätáte si na *PUKAŇU* z vyvolenýx???? 😀 😀 😀

emjee
18. aug 2006

expertka 😀 😀 😀

expertka8
18. aug 2006

..emjee..ja za to nemôžem...ale táto *kravina* ma tak upútala,že si ju pamätám doteraz 😀 😀 😀

kamilecka
18. aug 2006

U nas sa to vola ako vsade na vychode pišuľka 😀 a co sa my vyslovne nepacilo ako to nazavala jedna v nemenovanej reality show pukaňa,otrasneee 😒 😒 😒

expertka8
18. aug 2006

..kamilecka..bolo to "surové"..ale nasmiali sme sa 😀

..OK...my TO doma voláme..*šušula*..a *riťulka*...lebo vzadu je veľká riťula...a vpredu malá riťulka 😀 😀 😀

emjee
18. aug 2006

ked sme uz v tej oblasti - u nas male deti "čúrajú" no mojmu drahemu sa to zda skarede, vraj u nich sa "ciká" 🙂 iny kraj iny mrav

mixka
18. aug 2006

emjee, aj ja vravim, ze sa cika. cura podla mna pes. a u nas sa vravelo cikulka

emjee
18. aug 2006

btw mna napada pri tejto teme vyjav z filmu policajt v skolke (schwarzik) kde maly chlapcek v skolke vysvetluje, ze dievcatka maju vaginu a chlapci penis - ved je to predsa pravda, tak naco vymyslame pekne nazvy?

zuska9
18. aug 2006

ja sa priklanam k expertke9, :pukana: fakt nemala chybu. moj manzel vymyslel tiez jeden nazov, ze :pukva:, ale to by asi pre male dieta nebol vhodny nazov. to len tak pre nas ,,dospelych,,.

expertka8
18. aug 2006

..my máme doma super knižku,kde je vhodnou-primeranou formou deťom nakreslené..vysvetlené..ako sa *robia* deti..kadiaľ prixádzajú na svet..a pod. ..v kapitole o žens. ústrojenstve je napísané:..ale čo má medzi nohami žena???...malý otvor,ktorý sa volá VAGÍNA/rýmuje sa s menom Karolína/ 😀
..tak načo prekrúcať informácie??..veď ak sa o aj o takýxto faktox hovorí slušne..nie je na tom nič zlé 😉

zuzu13
18. aug 2006

emjee, ono by to asi veľmi zvláštne vyzeralo, keby ti medzi ľuďmi malá/ý povedal/a, že ho/ju svrbí penis/vagína 😀 Za tie pohľady by to ale stálo....

mixka
18. aug 2006

zuzu 😀

emjee
18. aug 2006

to je tym, ze my dospeli sme v tomto zvlastni - nemame problem hovorit o svojej stolici a zvratkoch (s prepacenim), ale mame problem pomenovat svoje pohlavne organy a ucime tomu aj nase deti

expertka8
18. aug 2006

..kapitola..*vznik bábätka*..

...zvyčajne sa deje takto..povedzme,že muž a žena ležia spolu v posteli /táto časť sa často odohráva v posteli,lebo posteľ je veľmi príjemná a pohodlná/..muž tú ženu ľúbi..pobozká ju..ona mu bozk vráti a pritom sa veľmi stískajú..po xvíli sa mužov penis vzpriami,stvrdne a stáva sa omnoho väčším ako zvyčajne..je to preto,lebo má pred sebou veľa práce..v tej xvíli sa muž túži dostať k žene tak blízko,ako len vie,pretože cíti,že ju veľmi ľúbi...a aby sa dostal naozaj čo najbližšie,nejlepšie urobí,keď si na ňu ľahne a vloží penis do jej vagíny...

..ďaľšia kapitola je *milovanie* 😉

emjee
18. aug 2006

expertka ako sa vola ta kniha?

expertka8
18. aug 2006

..emjee..."ODKIAĽ SOM PRIŠIEL?"...vývoj života bez nezmyslov a s obrázkami...napísal Peter Mayle..ilustroval Arthur Robins.. 😉

...vážne skvelá knižka..doporučujem každému rodičovi... 🙂

zuzu13
18. aug 2006

To by malo byť povinné čítanie....

madeleine
18. aug 2006

wow, dosť odvážne... ale ak je dieťa rozumné... mohlo by to byť riešenie... 🙂

Strana
z5