Je to dievča na ultrazvuku?
Ahojte, idem od doktora. Som v 13.týždni tehotenstva a robil mi prvé sono. Povedal že to vidí na dievča ale že má "tuším" pupočník medzi nôžkami tak ešte nechce na 100% hovoriť. Ale teraz pozerám na fotku čo mi dal na USB, teda ja nie som odborník a chcem mu veriť, ale naozaj je toto dievča ? Mne to príde čistý chlapček :D
Ale to čo vidíš nie je pipik 🤣🤣🤣🤣 to by bol veľmi veľký pipik k ostatným proporciám tela
A podla coho si zistila ze to je chlapc? 🤦♀️
Tieto 3d snimky su niekedy take strasidelne. Ja tam pri kolenach vidim hlavu s ocami, nosom a otvorenymi ustami.
Moze to byt prave ten pupocnik. Ono aj ten utz robi rozne "skreslenia".
V 13tt je to, co vidis, urogenitalny vybezok, nie pipik 😀 a pohlavie sa da odhadnut podla uhlu, vygoogli si nub theory, tiez mi toto pride ako dievcatko, ale lepsie sa to odhaduje z obycajnej snimky, nie 3d
@sisa_s ďakujem pozriem si to 😇
Ale to čo vidíš nie je pipik 🤣🤣🤣🤣 to by bol veľmi veľký pipik k ostatným proporciám tela
@anonym_fadf18 no inak to je pravda 😂
A podla coho si zistila ze to je chlapc? 🤦♀️
@anonym_fc0c8a myslela som si že to medzi nohami čo trčí je pipík 😀
Tieto 3d snimky su niekedy take strasidelne. Ja tam pri kolenach vidim hlavu s ocami, nosom a otvorenymi ustami.
@anonym_34ad33 áno, vidím to tiež 😂
@anonym_34ad33 áno, vidím to tiež 😂
@anonym_autor Teraz som este raz pozrela. Ja tam vidim aj telo tej hlavy a nohy s kolienkami. Nemas dvojcata?
@anonym_autor Teraz som este raz pozrela. Ja tam vidim aj telo tej hlavy a nohy s kolienkami. Nemas dvojcata?
@anonym_34ad33 nič také mi doktor nehovoril, nestraš 😂
@anonym_34ad33 nič také mi doktor nehovoril, nestraš 😂
@anonym_autor Ale tiez tam vidis 2 babatka? 😃
Nechcem rypat ale ak ti lekar, gynekolog, verim, ze odbornik, na zaklade tej istej snimky (videl ich vo svojom zivote stovky, ak nie tisice) povie, ze to vidi na dievca, ty to (ano napisem to gigantickeho cohosi, co vzhladom na velkos plodu nedava zmysel ani proporcne) vyhodnotis na chlapca. To by bol ten lekar slepy, kee by on ten "pipik" nevidel? . Tak ja ti neviem. Na co potom tomu lekarovi chodime? Ked aj pohlavie z fotky vieme urcit lepsie? A dokonca aj dvojicky identifikujeme na zaklade jednej fotky 🤣 ten tvoj lekar bude asi neschopny a treba ho vymenit.
@anonym_fc0c8a myslela som si že to medzi nohami čo trčí je pipík 😀
@anonym_autor no to tazko 🫣
@anonym_34ad33 ja tiež. Akokeby tam boli 2 deti
@anonym_autor no to tazko 🫣
@anonym_9ca8cc no dobre ale čo to je ?😆
@anonym_autor Ja som mala dlllho predlho info, ze na 99% dievca ( vzdy zle otocene babo) a v 8. Mesiaci, ze chlapec ( ja som od zaciatku aj citila, neviem preco, ze to bude chlapec, s dievcatom som nebola stotoznena- dievcatko som chcela, pozor, len prosto nejaky pocit vnutri mi vravel, ze toto je chlapec) a tesa bol to chlapec. A pri dcera a som citila, ze to bxue dcera, aj sa to potrvdilo.
Ale to u teba je este nejasne. Je zle otocene na odhad pohlavia. Mozno nabuduce sa lepsie ukaze.
@anonym_autor mne vzdy kolo 13.tt povedali pohlavie na prvom screeningu (3 chlapci) a vzdy to tak aj bolo.Pri stvrtom tehotenstve 13.tt tiez prvy screening 3D utzv,dr merala vsetko mozne,babo plavalo,medzi nohami pipistrelo,ona na mna,doma co mate?ja,ze troch chlapcov a vidim,ze aj toto je chlapec.Ona,to urcite nie,ja tam vidim dievcatko.To,co vidite,je pupocnik.....Ja bych dala ruku do ohna,ze to je chalan 😅nemohla som uverit,ze baba a teda je to baba,uz bude mat 2 roky 🩷

V 13tt je to, co vidis, urogenitalny vybezok, nie pipik 😀 a pohlavie sa da odhadnut podla uhlu, vygoogli si nub theory, tiez mi toto pride ako dievcatko, ale lepsie sa to odhaduje z obycajnej snimky, nie 3d