icon

Je to dievča na ultrazvuku?

10. júl 2026

Ahojte, idem od doktora. Som v 13.týždni tehotenstva a robil mi prvé sono. Povedal že to vidí na dievča ale že má "tuším" pupočník medzi nôžkami tak ešte nechce na 100% hovoriť. Ale teraz pozerám na fotku čo mi dal na USB, teda ja nie som odborník a chcem mu veriť, ale naozaj je toto dievča ? Mne to príde čistý chlapček :D

Je to dievča na ultrazvuku?
sisa_s
10. júl 2026

V 13tt je to, co vidis, urogenitalny vybezok, nie pipik 😀 a pohlavie sa da odhadnut podla uhlu, vygoogli si nub theory, tiez mi toto pride ako dievcatko, ale lepsie sa to odhaduje z obycajnej snimky, nie 3d

anonym_fadf18
10. júl 2026

Ale to čo vidíš nie je pipik 🤣🤣🤣🤣 to by bol veľmi veľký pipik k ostatným proporciám tela

anonym_fc0c8a
10. júl 2026

A podla coho si zistila ze to je chlapc? 🤦‍♀️

anonym_34ad33
10. júl 2026

Tieto 3d snimky su niekedy take strasidelne. Ja tam pri kolenach vidim hlavu s ocami, nosom a otvorenymi ustami.

anonym_1b24b6
10. júl 2026

Moze to byt prave ten pupocnik. Ono aj ten utz robi rozne "skreslenia".

autor
10. júl 2026
@sisa_s

V 13tt je to, co vidis, urogenitalny vybezok, nie pipik 😀 a pohlavie sa da odhadnut podla uhlu, vygoogli si nub theory, tiez mi toto pride ako dievcatko, ale lepsie sa to odhaduje z obycajnej snimky, nie 3d

@sisa_s ďakujem pozriem si to 😇

autor
10. júl 2026
@anonym_fadf18

Ale to čo vidíš nie je pipik 🤣🤣🤣🤣 to by bol veľmi veľký pipik k ostatným proporciám tela

@anonym_fadf18 no inak to je pravda 😂

autor
10. júl 2026
@anonym_fc0c8a

A podla coho si zistila ze to je chlapc? 🤦‍♀️

@anonym_fc0c8a myslela som si že to medzi nohami čo trčí je pipík 😀

autor
10. júl 2026
@anonym_34ad33

Tieto 3d snimky su niekedy take strasidelne. Ja tam pri kolenach vidim hlavu s ocami, nosom a otvorenymi ustami.

@anonym_34ad33 áno, vidím to tiež 😂

anonym_34ad33
10. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_34ad33 áno, vidím to tiež 😂

@anonym_autor Teraz som este raz pozrela. Ja tam vidim aj telo tej hlavy a nohy s kolienkami. Nemas dvojcata?

autor
10. júl 2026
@anonym_34ad33

@anonym_autor Teraz som este raz pozrela. Ja tam vidim aj telo tej hlavy a nohy s kolienkami. Nemas dvojcata?

@anonym_34ad33 nič také mi doktor nehovoril, nestraš 😂

anonym_34ad33
10. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_34ad33 nič také mi doktor nehovoril, nestraš 😂

@anonym_autor Ale tiez tam vidis 2 babatka? 😃

anonym_a1cebd
10. júl 2026

Nechcem rypat ale ak ti lekar, gynekolog, verim, ze odbornik, na zaklade tej istej snimky (videl ich vo svojom zivote stovky, ak nie tisice) povie, ze to vidi na dievca, ty to (ano napisem to gigantickeho cohosi, co vzhladom na velkos plodu nedava zmysel ani proporcne) vyhodnotis na chlapca. To by bol ten lekar slepy, kee by on ten "pipik" nevidel? . Tak ja ti neviem. Na co potom tomu lekarovi chodime? Ked aj pohlavie z fotky vieme urcit lepsie? A dokonca aj dvojicky identifikujeme na zaklade jednej fotky 🤣 ten tvoj lekar bude asi neschopny a treba ho vymenit.

januska12323
10. júl 2026

Ja tam vidím jedno dieťa a jedného ducha 😎

anonym_9ca8cc
10. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_fc0c8a myslela som si že to medzi nohami čo trčí je pipík 😀

@anonym_autor no to tazko 🫣

bielasovicka
10. júl 2026
@anonym_34ad33

@anonym_34ad33 ja tiež. Akokeby tam boli 2 deti

autor
10. júl 2026
@anonym_9ca8cc

@anonym_autor no to tazko 🫣

@anonym_9ca8cc no dobre ale čo to je ?😆

siska53
10. júl 2026

@anonym_autor Ja som mala dlllho predlho info, ze na 99% dievca ( vzdy zle otocene babo) a v 8. Mesiaci, ze chlapec ( ja som od zaciatku aj citila, neviem preco, ze to bude chlapec, s dievcatom som nebola stotoznena- dievcatko som chcela, pozor, len prosto nejaky pocit vnutri mi vravel, ze toto je chlapec) a tesa bol to chlapec. A pri dcera a som citila, ze to bxue dcera, aj sa to potrvdilo.

Ale to u teba je este nejasne. Je zle otocene na odhad pohlavia. Mozno nabuduce sa lepsie ukaze.

kendra73
10. júl 2026

@anonym_autor mne vzdy kolo 13.tt povedali pohlavie na prvom screeningu (3 chlapci) a vzdy to tak aj bolo.Pri stvrtom tehotenstve 13.tt tiez prvy screening 3D utzv,dr merala vsetko mozne,babo plavalo,medzi nohami pipistrelo,ona na mna,doma co mate?ja,ze troch chlapcov a vidim,ze aj toto je chlapec.Ona,to urcite nie,ja tam vidim dievcatko.To,co vidite,je pupocnik.....Ja bych dala ruku do ohna,ze to je chalan 😅nemohla som uverit,ze baba a teda je to baba,uz bude mat 2 roky 🩷