icon

Ako obnoviť obrúčky z bieleho zlata?

malav
9. feb 2024

Obrúčky z bieleho zlata - prerhodiovanie

Ahojte, mate niekto obrucky z bieleho zlata, ktore ste si po rokoch zaniesli k zlatnikovi "do servisu"? Co vam s nimi spravili, rhodiovali? A vyzerali potom znova skoro ako nove?
Dakujem 🙂

Strana
z2
bibiana177
2. júl 2024

@hulica kolko sa ich tam dokopy zmesti, prosim ta? 🙂 ci to zalezi od naramku, aky si vyberies? su rozne?

hulica
8. júl 2024

@nina19833 No ani zatial nie. Uvidim co sa mi bude k satam hodit ake nausnice a ci budem aj naramok vyberat. Ale premyslala som nad nejakymi jednoduchymi len perlicka napriklad alebo kamienok nic prahnane ale kto vie :D
@bibiana177 Mas pravdu mal by mat nieco nasetrene na snubak jednoznacne, no potom skor asi tie obrucky su drahsou zalezitostou, tak tam tu formu splatok asi vyuzije dost ludi 🙂 co sa tej pandory tyka tak tych priveskov tam zmestis dost, samozrejme zalezi od hrubky tvojej ruky.

bibiana177
8. júl 2024

@hulica a ono ak by sa cisto teoreticky s tym naramkom nieco stalo, tak na to existuje aj nejaka zaruka? 😀 nakolko to fakt nie je najlacnejsia zalezitost.

nina19833
11. júl 2024

@hulica ano poznam to sama, ze idem si len pre nieco nenapadne take jemnucke a nakoniec je to vlastne stredobod celeho konecneho outfitu 😀 s pandorou mam skusenosti aj ja, koniec koncov dostala som svoj prvy privesok ako svadobny dar.

hulica
12. júl 2024

@bibiana177 zalezi asi od toho kde kupujes. Pokial kupujes v overenej predajni, kde dostanes kompletne znackove balenie aj so vsetkymi certifikatmi tak urcite ano tie dva roky. Potom je to uz len o tvojej vlastnej skusenosti a sikovnosti ako s naramkom zaobchadzas 🙂

jeltica
17. júl 2024

@bibiana177 Presne nad tymto som aj ja premyslala ze ci to potom nie je nejako prehnane. Ale zas existuju aj take jemnucke obycajne naramky v tejto znacke. Take napriklad ze len retiazka a v strede perlicka,presne ako hulica pisala. Kupovala som si taky asi pred rokom.

bibiana177
17. júl 2024

@jeltica tak ja som tiez vseobecne za to, ze proste v jednoduchosti krasa, menej je viac a bla bla 😀 toto sa mi paci. aj po roku to stale vyzera rovnako? staras sa o to nejako ci vobec?

jeltica
22. júl 2024

@bibiana177 samozrejme, aj o sperky sa treba starat pokial teda chces aby ti ostali pekne dost dlhy cas - predsa len to nie je lacny spas. chvalabohu vsak nie je to nic narocne a nezvladnutelne. zalezi vsak dost od toho aky druh sperku mas, lebo napriklad tieto pandora sperky nesmu ist do klasickych roztokov na striebro, znicili by sa ti.

bibiana177
22. júl 2024

@jeltica no ja sa priznam, toto dost zanedbavam. aj strieborne, zlate, vsetko, co doma mam, tak nejak necistim. 🙊

nina19833
29. júl 2024

@bibiana177 tak toto velmi dobre poznam, tiez som na to parkrat doplatila. ale uz si davam pozor, lebo kto by to stale financoval 😅 ono zase to nemusis cistit v zmysle ze to ides kefkou drhnut do zblaznenia. mas na to aj rozne pripravky, len by som sa byt tebou radsej vopred informovala v zlatnictve.

lutomm
30. júl 2024

@nina19833 to by malo byt podla mna uz k tych sperkom automaticky 😀 za tu cenu by som to asi aj ocakavala. 😅 alebo ako viem, co na to pouzit konkretne? este som sa nestretla v ziadnom zlatnictve s tym, ze by takto radili teda aj ohladom tohto.

nina19833
31. júl 2024

@lutomm a tak zase predstav si keby ku kazdemu jednemu sperku dostanes takuto cistiacu sadu 😀 kolko by si ich uz mala doma, zbytocne vela. ono toho zase tak vela neminies pri tom cisteni. najistejsie mas ked sa spytas ved priamo v zlatnictve kde to kupujes. a to ze si sa s tym este nestretla - tak to je uz vizitka zlatnictva ze automaticky ta neiformovali, lebo mne sa to teda este nestalo.

bibiana177
1. aug 2024

@nina19833 no to asi len v takych tych lepsich zlatnictvach predpokladam, kde si proste potrpia aj na tom pristupe aj na vsetkom. 😉

klaudi31
2. aug 2024

Neviete či bývajú niekedy nejaké akcie na Pandoru? Alebo zľavové kódy, niečo, hocičo? 😀

hulica
5. aug 2024

@klaudi31 No kedze mi tu dievcata radili najprv obrucky zo Sofia Jewelry, tak tam vies kupit aj tuto Pandoru za super cenu. Pozerala som to a som rada ze som na to natrafila. Inak aj na FB su tam bola teraz nejaka sutaz o Pandoru. A na ich webe ked si pozries tak tam maju rozne akcie. Uz som sa aj zaregistrovala. Takze kocky dakujem vam ktore ste ma nasmerovali na toto zlatnictvo. 🙏🙂

Strana
z2