icon

Ako ochrániť najmenšie deti pred coronavírusom?

15. mar 2020

Ahojte
Chcem sa spýtať ako chranite svoje deti pred vírusom?
Myslím tým menšie deti do roku...
Mám staršieho syna, ten si dá povedať že má mať rusko na ústach a nemá sa chytať tvári, ale neviem ako mám uchrániť 10 mesačne 🤔
Bývame na dedine, tak áno chodíme aj na prechádzku do lesa, k polu a samozrejme mimo ľudí
A dezinfekciu mám stále pri sebe a dom mám vydenzinfovany savom a všetko umývam aj parným strojom...
A nehovorte mi tu ľudia, že nemám ísť na prechádzku. S deťmi sa nedá byť zavretá medzi štyrmi stenami stále už sme doma týždeň 😭🙁
Ďakujem a prajem všetkým pevné zdravie

heln
15. mar 2020

Mas lepsie to, ze si na dedine, tam je predsa mensia koncentracia ludi. Myslim, ze viac robit ani nemozes. A fakt nevidim dovod na to byt teraz zavrety cele dni s detmi vonku. Len sa vyhybat kontaktu s inymi ludmi.

lenicka298
15. mar 2020

Ahoj, aj my bývame na dedine. Tiež chodím s malou von na prechádzku, nemôžeme byť len dnu zavretý naozaj... Snažím sa ísť tiež mimo ľudí, hneď po príchode domov si umyjeme ruky, tiež nosim antibakterialny gel so sebou... Ja som začala nosiť rúško, a všetci po mne hľadia ako po divnej a obchádzajú ma 😀 tým si zabezpečujem, že mi nikto nejde nazerať do kocika na malú, a aspoň tak ju chránim 😊😁

jumama
15. mar 2020

A hlavne sa neboj o deticky. U nich nema choroba zly priebeh. Deticky nesmu len prist do styku s najstarsimi ludmi - 60+, lebo deti mozu byt prenasaci a zomieraju hlavne ti starucki, co uz maju slabsiu imunitu a slabsie sa ich telo brani + ludia s pridruzenymi chorobami ako kardiovaskularne, rakovina, cukrovka. Ja neviem, preco toto neopakuju vsade, aby ludia necitili az taku velku paniku. Pozri si rozhovory Krcmeryho - skoro na kazdych novinach daval rozhovor a vsade hovori presne toto + ze 20-30 minut denne na slniecko je najlepsie. Verim mu.

belllinka
15. mar 2020

Ten virus si len tak nepoletuje po lese. Ak si mimo ludi, tak sa nemas coho bat.