Ako očistiť prekliate darované peniaze?
Viete mi niekto povedať skúsenosti, ako očistiť so zlym úmyslom darované peniaze? Dostali sme veľkú sumu, avšak od vtedy máme v rodine len zlo. Prosím nejaké rady...
@angeli121212 keby napisala 500 tisic, nepoviem 🙃. Ani 50 tisic nie je "obrovska" suma. A to som na rodicovskej a zaraba len muz. Pri dnesnych cenach tych 5000 sa minie raz dva.
@stellariaaquatica ale to nie je problem penazi ale toho, ze tvoj chlap sa pominul na rozume.
@stellariaaquatica aha uz citam, suma sa da minut bohuzial velmi rychlo, ale podakuj za odhalenie charakteru tvojho kuza, s piatimi tisickami ide robiť machra, uboziak, totalny chudak, neoprela by som ani bicykel onho.
S akoukolvek sumou toto robit je chudacina, ale s touto sumou je to korunovana sprostost.
Nech si ich užije a potom sa vráti so sklopenými ušami. Iba mu zdôrazni, že iba tých 5 tisíc má na ten "svoj" život a všetky ostatné sú spoločné.
Obrovska suma?! Cakala som viac nul.. o chvilu nebude co ocistovat 🙂..
mohli ste mat aspon nejaku rezervu alebo dovolenku.
tie peniaze s tym nic nemaju, ked sa minu, prejde aj ten jeho macovsky syndrom.
@stellariaaquatica 5t sa da minul len tak, smahom ruky. Dokonca aj malo by bolo... nic vam domov netreba? Ak by sa moj chlap citil macovsky kvoli 5t euram, tak si poklepem po cele, a ukazem mu dvere.. moze si kupit haciendu a byvat chvilu sam za tie peniaze :DDD do 2 dni je doma :D co by uz mal samozrejem tazsi navrat... :D
Ja som cakala ze to aspon 100-200t... :DD
5000Eur je veľa peňazí? Omfg.
Ja chapem, ze pre niekoho je aj 5000 vela penazi, ale cakala som,ze ste dostali aspon 500 tisic. No tak muz si pomina na hluposti, s tym nic neurobis. To sa rozkotula raz dva.
@nevenka akože jasne nie je to 5 eur aj 5000 poteší ale ako vraviš rychlo sa minú a je smutné, že mu tak málo stačí aby zmenil kabát
S 5000€ si ta niekto chce zaviazať? Pridaj dve nuly 🙂
Keby som išla k zubarovi seriozne, ešte musim doplatiť
Chudaci svokrovci, vyvalia prachy a nevesta zadre ze su prekliate....v zivote by som vam nic viac nedala. A problem je tvoj ubohy muz - s 5 tisickami dlho machra robit nemoze...aspin vidis kde ta ma. A zrejme aj mal, akurat s peniazmi si viac usta otvara.
svokrovci vám darovali peniaze, majú tu blízko len vás, čo je na tom zlé. Zlé je, že sa ako totálny blbec prejavil tvoj muž, ktorý si myslí, že 5000 Eur sú "obrovské" peniaze a z neho sa stal pán zemegule. 5000 Eur je síce dosť pív v miestnej krčme, ale to je tak asi všetko. A zlé je aj to, že ty zjavne tak nenávidíš svokrovcov, že aj dary od nich považuješ za prekliatie
5000 € je obrovská suma?? Ale no tak... Jedna dovolenka a je po nich. Ale manžel to vzal asi po svojom...
5000E mu vystaci tak akurat na kolok a poplatky pravnikovi pri tom jeho ''rozvode'', hrdinovi.
@u2jana jasne, že je to pekná suma peňazí ale autorka tu písala akoby dostali obrovský obnos peňazí a zas kvôli 5000 eurám aby sa muž cítil, že je pri peniazoch a že môže sa vykašľať na rodinu je hlúpe
@karolinakr fuuuu tak ale to si zas musela usetrit doteraz na starostlivosti, ked tam mas cintorin 😃
muž zaplati 2x podnajom v byte a je tak, kde bol
Raz bola reportaž na Markize, že bezdomovkyna našla mega sumu peňazi a natočia s ňou rozhovor, tak som myslela, že našla 350 000 a ona že našla 2000, teraz sa citi ako kráĺovná, šla spat do hotela na mesiac a spátky na ulicu
@babulkomale ked ta 1 náhrada zuba vyjde 1500eur, nie je to taka závratná suma
@babulkomale alebo u vás v Tešedíkove platite dosiaĺ 20€ za čiernu plombu?
Keby nemáš debila muža kúpi za to all inclusive dovolenku a mysleli by ste na svokrovcov rozvaleni na lehátkach.
Predpokladam, ze ty pristup k tym peniazom nemas a preto je tvoj muz ( hovado) na koni. Ak by si mohla aj ty cast penazi minut, uz by peniaze prekliate neboli,ale takto ta drzi v nevyhode. A ano chapem, ze bez nich by o rozvode nevykrikoval.
Mozno tie peniaze su dobrym znamenim, ze rozviest sa s takym k.... by bolo pre teba najlepsie- lebo uz vies, aka svina to je. Ze ta vymenil IBA za 5000€
@stellariaaquatica chlap sa vyfarbil a zvaluješ to na peniaze 🤷 Možno časom budeš rada aj za ten rozvod
@angeli121212 presne tak, taka suma sa rozkotula... To ako ten vtip...
Hovori zena muzovi: " Uz mam vsetkeho po krk... Beriem si vsetky peniaze z nasho uctu a idem prec. A nevratim sa, kym ich neminiem do posledneho centu!"
Muz si otvori prehlad uctu v mobile a zahlasi:
"Podla mojich prepoctov budes doma o osmej vecer..."
Nie sú to žiadne prekliate peniaze sú to peniaze vaše hoci manžel povedal že jeho a patrične sa tak správa. Takže aspoň ukázal svoj charakter. Svokrovci to mysleli dobre lenže tvoj muž sa ukázal a došlo k tomu že si chce užiť sám ja by som sa rozviedla. Ukázal charakter takže príklad ak by vyhral 500 tisíc eur a robil by čo že sú to jeho peniaze. Ukázal charakter jeho rodičia nie sú zlí lebo mu dali peniaze a presne 5000 eur nie je až tak veľa. Nech míňa oni dôjdu a príde za tebou vieš ak mate ledva na prežitie a odrazu má toľko peňazí od rodičov mohol povedať že nechá na horšie časy a nie všetko minúť rozfúkať na zbytočnosti. Robí frajera a teba serie že tebe s toho nedá nič aspoň ukázal charakter že aký je ako sa chová lenže ak peniaze nemáte mohol odložiť na horšie časy.

No tak nie su na vine peniaze ani svokrovci, ale charakter tvojho muza. Skor by som sa tym peniazom “podakovala”, ze konecne viem s kym zijem.