Ako očistiť prekliate darované peniaze?
Viete mi niekto povedať skúsenosti, ako očistiť so zlym úmyslom darované peniaze? Dostali sme veľkú sumu, avšak od vtedy máme v rodine len zlo. Prosím nejaké rady...
Opýtaj sa svokrovcov, aby bolo všetkým jasné, či tie peniaze darovali Vám ako rodine alebo iba synovi. Ak to dali iba jemu, tak sú iba jeho a môže si s nimi robiť čo chce (individuálne dary nepatria do BSM). Ak ich však dali Vašej rodine, tak by to mali oni ozrejmiť vlastnému synovi. Trocha otvorenej komunikácie môže tie peniaze veľmi rýchlo "očistiť."
@karolinakr 😂😂😂 ja mam zuby porobene pocas rokov priebezne, bielymi vyplnami, ja ziadne nahrady nepotrebujem. Nemam v ustach vylamane nahrobky.
Na dentalnu hygienu chodim od cias, ked to 99% ludi este ani nepoculo. Ty Tesedikovo 😃 idem googlit, kde to je.
@stellariaaquatica ale takyto vztah urcite nevznikol prichodom penazi
@stellariaaquatica nepomýlila si sa? Isto 5000? Neverím, že 5000 eur niekomu odpáli dekel a spraví z neho osla. Taký musel byť už dávno.
To nie sú prekliate peniaze len povaha tvojho chlapa, tak prosím nikomu nedávaj ani cent aby odčaroval niečo čo ani neexistuje :D prosím, aspoň ty buď nohami na zemi.
A ja by som ho nechala nech si aj niečo kúpi čo chce. Berie to ako pozornosť od rodičov ktorí mu predtým nič nedali. Dohodla by som sa s ním...porozmýšľala čo chcem ja...čo by sa vám zišlo ako rodine,.čo deťom... Netreba vám bicykle alebo dačo? 😃 Keď ich chce míňať aspoň by som usmernila jemne čo by bolo vhodné kúpiť
Neviem odkial ste viacere nabrali tych 5000, ved autorka pise v komente “je to obrovska suma viac ako 5000, neda sa iba tak minut”.
V kazdom pripade tie peniaze su formalne iba jeho aj ked ste manzelia, lebo je to dar.
Ako som uz pisala vyssie, tak ukazal svoj charakter dostatocne 🤮
@stellariaaquatica zaplaťte jednu dovolenku a neostane vám nič . Co je suma vyššia ako 5000? 100 000??? 500??? ak mate finančné problémy jasne ze ti to príde veľa peňazí, ale nie je.
A v peniazoch problém nie je , ale v tvojom chlapovi. Peniaze ukazujú povahu človeka a charakter.
Minie ich za chvíľu ale aspoň vidíš co máš doma
@milanemila "obrovská suma viac ako 5000", už formulácia sama osebe tak trochu naznačuje, čo autorka považuje za obrovskú sumu. Ja by som výraz "obrovská" použila možno pri dvoch 00 navyše... Takže aj keby to bolo 6 alebo 8 tisíc, stále to objektívne nie je "obrovská" suma
@stellariaaquatica prekliatie neexistuje😀a ocistit prekliate peniaze???😀😀toto sa moze pytat asi len osoba co nema zakladku ani dokoncenu, inak neverim😀
5000 euro je nic... za to ani auto nekupis v dobrom stave. Ved zivot stoji ovela viac aj byvanie a ty sa tu pozastavujes nad 5000. Toto nerobia ani 20 rocne deti, zeby sa takouto ciastkou chvalili. A tvoj muz v zivote nevidel 5000 ? Akoze 80 ercent ludi by ho vysmialo.
@angeli121212 presne to ma napadlo, to v dnešnej dobe ani komplet kuchyňu nezariadis.
Ja ked tu casto citam, ze manzelia maju rozdelene peniaze na moje a tvoje, zena musi z materskej prispevat rovnym dielom do domacnosti, tak mna uz neprekvapi, ze manzel zoberie od rodicov peniaze s tym, ze su jeho, nie spolocne. Ja sa necudujem, ze je autorka nastvana, ked v jednom z prispevkov pisala, ze nie su na tom nejak dobre financne. On ich pomina na hluposti, co si bude chciet kupit miesto toho, aby zlepsil s tymi peniazmi situaciu celej svojej rodine.
Ja by som muža keby sa tak začal správať, zbalila, poslala kade ľahšie aj s jeho ťažkými peniazmi 🤣🤣 aby si sa ty nechala ponižovať za tak smiešnu sumu?Prepáč.. nehovorím ze to nie je slušný peniaz, ale neobdržal milión aby mu začalo pršať do nosa boha
@stellariaaquatica cíti sa pri moci, keď má 5000? 🤣🤣🤣🤣🤣🤔
@stellariaaquatica 5 tisíc je obrovská suma?? keby napíšeš 500 tisíc.....
@margotka17
Ale zariadiť, taku mensiu 😂 akurat som isla pisat, ze 5000 e miniem za chvilku na kuchyňu 😁 A keby nie na nu tak za iné veci rychlo.
Autorka vy stevobaja zvlastni. Preco si si brala takeho blbca vobec?
Dámy často tu čítam ako ľudia musia vyžiť z 700 či 800 eur. Jedna sa o rodiny nie jednotlivca. Nečudujte sa,že 5000 je pre nich obrovská suma. Ak majú na konci mesiaca vždy na ucte len pár eur tak z 5000 eur ich rovno klepne ako tuna pána. Pre niekoho je 5000 obrovská suma. Pre iného je obrovská suma 20 000 a pre ďalšieho ani 300 000 nie je zas až tak veľmi veľa. Netreba ju zosmiešňovať.
@moonlight1210 úplný súhlas - už len poznámka autorky, že sú na tom zle rozbliká všetky kontrolky -
@lenkasarka zosmiesnujeme pana manzela, ze s takou sumou pri dnesnej drahote niekto citi byt "na koni" ako keby nemusel do konca zivota robit.
Jasne ze nikto nenajde 5000 na zemi kazdy den.
@stellariaaquatica chod dat za seba a tvoju rodinu odsluzit svatu omsu za Boziu pomoc a modli sa kazdy den ruzenec za ochranu tvojej rodiny pred kazdou formou zla." Vecny Otec, v mene Tvojho Syna Pana Jezisa Krista a na orodovanie Preblahoslavenej Panny Marie Ta prosim, ochranuj a zachran mna a moju rodinu od kazdej formy zla od ludi a temnych bytosti. " A za touto prosbou cely ruzenec. A dat sluzit aspon 3 omse za Boziu pomoc.
@fauko Ako sa to prosimta rata ze kolko omsi treba? Su na to nejake tabulky? Ako si ty konkretne tu prisla na to ze presne tri?
Pojde 3 krat na nakup do Lidla a je po peniazoch 😀😀😀
To ZLO asi je už dávno u vás keď vás....
Žena, z teba by mali vyhnať zlého ducha. 😁 Chyba nie je v peniazoch,ale v mužovi. Lebo je somár.
@stellariaaquatica uvidíme dokedy mu ten pocit vydrží....5000 sa minie rýchlo
@stellariaaquatica pokial viem, peniaze, sperky, nabytok.... To su veci, co sa velmi zle cistia od prekliatia. Mozno cas niekomu darovat na nejaku dobru vec, zbierku pre niekoho choreho, alebo na nejaky projekt.... To by mohlo pomoct.
@stellariaaquatica manžela treba očistiť, nie peniaze. Ako dlho vyžije z 5000 tak možno pol roka keď bude skromný. A on sa cíti pri moci, smiešne. Exorcistu na neho zavolať. Zlo určite nemáte v rodine kvôli týmto eurám. Smiešna suma to nie je, ale aby sa kvôli nej cítil pri moci to smiešne je.

5000 e je obrovská suma?? Veď to človek pomina na somarinach raz dva. To niekoho zmení taká suma?? Čo by robil, keby vyhral 500 tisíc?? Sila 😃😃😃