icon

Ako odnaučiť muža od fajčenia v izbe?

billyidol
29. júl 2021

Dobrý večer chcem sa spýtať ako odnaucit muža od fajčenia v izbe.uz od môjho tehotenstva mu zakazuje pri mne fajčiť ale on nič....sťažuje sa že preháňam a že on nebude chodiť na balkón v takej zime fajčiť alebo skrátka že nejde.nic.mozem mu to slušne povedať,kričať,ale nič aj tak......

Strana
z2
mnemka
30. júl 2021

@billyidol fuj, nechutny humusak. A k tomu arogantny. Skus pozvat na navstevu nejakych dobrych znamych na ktorych nazore mu zalezi a nech mu oni "vynadaju" pocas navstevy ked si zapali (alebo nech okomemtuju ako vam smrdi byt).
V krajnom pripade sa vys*r do stredu obyvacky a tvar sa ze nic :D horsie to smrdiet nemoze (sorry za vulgarnost).

antoniatonka
30. júl 2021

@billyidol žeby mu gule neodmrzli, to aký ..... Ja síce už nefajčím ale keď som, tak aj vo fujavici vonku, len magor huli vo vnútri

larisa
30. júl 2021

Pred svadbou ti nevadilo ze fajčí? A v byte? Veď to musíte mat smrad v byte. A su aj velmi drahé.

evaachesa
30. júl 2021

Tak už keď nič nezaberá, skús ešte panvicu 🙄

ma77
30. júl 2021

@denden77 Presne tak ja sama som fajčiarka už dlho nikdy v živote by som si nezapalila v dome v svojom mužovom aute ani by som nikomu nedovolila žiadna navšteva nema šancu na to mame terasu či je zima či leto sama neznašam dym z cigariet 😉

nttnnt
30. júl 2021

chytit a zahasit mu to o celo

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
andrejka1974
30. júl 2021

@billyidol ja som nefajciar a muz fajci vzdy na balkone a urcite razne mu povedat ze to tebe aj babatku skodi

jankapepe
30. júl 2021

@billyidol zbal mu cigarety do kufra, kufor pred dvere.
To kde si našla takého dementa?

billyidol
autor
31. júl 2021

@leuchtturm teraz nie....

billyidol
autor
31. júl 2021

@mnemka 🤣

Strana
z2