Ako odstrániť farbu mrkvi z mixéru?
Ahojte, robila som drobcovi mrkvičkovú polievku a nechala som asi 2 minútu ponorný mixér v polievočke... Bol to nový mixér od manžela k vianociam a zafarbil sa mi. Skúšala som to dole cifom, no nič 🙂
Neviete mi poradiť, ako by som to odfarbila?
Ďakujem
Nicim, z plastu to nejde, proste sa tam uplne zazerie... baby mixer ma u nas farbu velmi neurcitej farby, do normalneho kuchynskeho robota ma to dat nastastie nikdy nenapadlo, to by asi skoncilo..
Ahoj, aj my mame doma takmer vsetky kuchynske spotrebice od mrkvicky. Pri zafarbeni ponorneho mixera som plakala a potom som pochopila, ze je to len mixer. Cloveka to nahneva, ale co uz o tom je zivot. Skus mozno k tomu citronu aj trochu sody bikarbony. Mne to s tym trochu pustilo🙂) Vela stastia
ono ked prestanes jedneho dna mixovat mrkvu a budes ho pouzivat na nieco ine ( ja mixujem zemiaky na pyre, kremy do toriet atd...),tak to zmizne a bude ako pred tym. teraz ti je to zbytocne cistit, ked este budes mixovat mrkvickove polievocky... 🙂
Biely ponorny mixer zostal oranzova a svokra mi poradila dat ho na priame ziarenie slnka.a cuduj sa svete ono to naozaj vytiahlo.tak isto z misiek

no, ja ti zial, neporadim, mne sa stalo to iste, budem zvedava na odpovede........ 🙂