Ako opraviť škrabanec na aute?
Ahojte akurát som vystúpila z auta a vsimla som si ze mam oškrete auto z boku .. ja si neuvedomujem že som niekde šuchla.. cca 5 cm taky škrabanec do stratena neviem co mam robiť keďže neviem o tom ze by som niečo urobila 😔
A čo by si chcela robiť? 😀 bud si dáš prelakovat za par stoviek malý škrabanec, aby si do par týždňov mala ďalší, alebo sa s ním naučiť žiť 😅 my sme mali niekoľko rokov obrovsky skrkanec ako keby od kľúča na starom aute..
@anjelicek26 o to mi nejde proste auto mam také staršie to mi svokor zalakuje.. ale ide o to ze neviem ci som ja šuchla alebo do mňa niekto suchol alebo co.. to ma trápi aby som nemala nejaký problem.. ja si neuvedomujem že som nieco urobila 😔
Ak si si nie niecoho vedoma, tak nemá zmysel nad tým špekulovať. Tých možnosti ako sa ti spraví skrabanec je milión. Mne minule vyletela kovova odtokova lišta cez ktorú zbera vodu z pozemku do jarku a skrabla mi elegantne bok auta, toto nevymyslis nevysvetlis.. do bodu,kým tade neprešiel o pár mesiacov rychlejsie muž, lišta vyletela zasa a škrabla mu auto na tom istom mieste🫣Už sme ju dali vymeniť.
mozes si to nechat prelakovat. Nema cenu sa trapit. Ak mas nejake drahsie auto nedavaj to do autorizovaneho servisu. Nam za nalakovanie a vyklepanie prisaham 2mm tuplikov v servise nauctovali 7000 eur :D Samozrejme ze to platila poistovna, ale musela som si klepat na celo ake ciastky si uctuju.
Radsej to ukaz nejakemu znalemu chlapovi, mozno cast z toho skrabanca je nanos farby z toho predmetu, ktory skrabanec sposobil (to sa da odstranit riedidlom a potom prelestit), alebo sa to bude dat vyretusovat opravnym lakom (tzv. Lack Stift, yake akoby dva "laky na nechty" v krabicke) kupenym v znackovom servise vasho auta (podla cisla/kodu vasej farby). Ked to das prelakovat v servise (najlepsie v nezavislej autolakovni kdesi na vidieku, ktora ma dobre recenzie aspon na google maps), budu prelakovavat cely karosarsky diel (dvere ci blatnik).
mne tych skrabancov na aute pribudlo pri parkovani u nakupakov, alebo pozdlz uzsich ulic uz pribudlo nespocet, damy oblubuju nosit velke kabelky s cackami a je to uplny uzas, ked ti idu okolo... Ale obcas sa najde aj nejaky duchaplny jedinec co si zabrusuje kluc v domienke, ze tym nieco dosiahne. A ak budes mat stastie, najdes aj bodky od kamienkov z krovinorezu sikovneho pracanta.
No nič..Nám tiež poškrabal niekto čisto nové auto. A dosť hĺbkový ..co už smola. A dodnes je len ten jeden škrabanec.

No nič teraz bud ta niekto suchol, alebo ti auto poskrabal, alebo si si to sama nejaký konarom a ani si si to neuvedomila... teraz už nič s tým, v Service to vedia dobre zamaskovat, vylestit, ze ani nevidno...