Ako oslavovať meniny s menami mimo kalendára?
Ahoj maminky, ako to riešite keď dávate deťom mená, ktoré nie su v kalendári, kedy budú oslavovať? viete niečo o tom, že sa dá požiadať o zápis mena do kalendára na požiadanie za poplatok?neviete ako to funguje?ďakujem velmi pekne 😉
baby a co tak debora? viete niektora kedy by mohla mat meniny? ja som nasla len 21.septembra.
cize ratam s tym ze 21.9 ok dik. ale chcem dve mena ci pre chlapca alebo pre dievca. to sa bude viac oslavovat 🙂
debora a hugo. druhe uvidim. to zatial nemam. ale tieto dve musia byt. manzel si moze vybrat tie druhe 😀
pekné mená ja chcem Sáru Sofiu a chlapčenské neviem.mne sa dajako žiadne nepáči takže to bude vyberať drahý
nika to budes oslavovat stale. tri krat meniny, narodky, vianoce , den deti a tak 🙂
neviem. lebo mam vtedy dobru naladu. teda mam dobru naladu aj inokedy ale tento den mame obaja dovolenku a sme sami vzdy niekde na chate. tak isto aj opacne ked mam narodky ja
Moji drobci budú oslavovať meniny vtedy, keď je v kalendári Simona. Simon sa totiž v klasickom stolnom kalendári nevyskytuje..
Tak nasa babulka sa vola Mia a nasla som si na nete ze jej meno je len vo svedskom kalendari a to 2. februara 😀
Denika07 Sofia ma meniny podla Svedskeho, Finskeho a Estonskeho kalendara 15. maja a podla Greckeho 17. septembra 😉

jej, konecne som nasla, kedy ma ta moja Rebecca meninky... uz som myslela, ze jej budem musiet nejaky datum vymysliet 😀