Ako ovplyvnilo vyššie poštovné predaje cez bazár?
Ahojte, predávajú sa vám vecičky - oblečenie, cez bazár, odkedy zvýšili ceny poštovného? Neviem, či je to len náhoda, ale ja som nepredala odvtedy nič. Nemám toho síce veľa, ale dovtedy som sem- tam niečo predala.
predala som jeden krát
Od januára som z mojich pár inzerátov predala 5 vecí, podľa mňa fajn, pri tom poštovnom.
kvôli tomu poštovnému sa mi podarili viac predať veci cez vinted. ináč slabota tu na MK
Ja som bola po dlhej dobe včera na pošte s balíkmi, nazbieralo sa mi to pred a počas víkendu (som normálne nechápala) a za 7 balíkov (6 ako listy obyč/dop. a 1ks ako balík na poštu) som platila 17.30€ 🤦 inak to ide o dosť pomalšie ako keď to bolo po starom
No napr za mna: neoplati sa po jednom kupovat lacne veci, cize ak sa mi niekde paci len jedna vec, a duplom nie je to extra vyhodne, nekupim si. A tu na bazare sa mi davno nic nepredalo, ani nepridavam veci vobec aj rok. je to tu total zahltene. A v pohode poslem, packetou, kurierom, hocijak..
@simca06022011 ja predavam v podstate len lindex a hm a aj tak nic moc, este na jesen a v zime to slo lepsie. a ked chcem nieco kupit, tak malokedy ma dana osoba viac ako jednu vec, co chcem, takze uz si tiez rozmyslim. teraz som napr. kupila softshellku hm, s postovnym ma vysla 17,40e. urcite by som zohnala za porovnatelnu cenu aj novu (lidl, mozno nejaky vypredaj v sportovych obchodoch), ale s tymito hm-kovymi mam dobru skusenost a nechce sa mi travit cas hladanim... ale teda je to skoda nielen kvoli peniazom, ale aj z eko hladiska :(
Čo sa týka MK tak posledný predaj bol v Januári. Avšak, už sem ani nenahrávam inzeráty pretože vo všeobecnosti tu vždy bol predaj slabý. 🤷♀️
Vo všeobecnosti čo sa týka predaja oblečenia na akomkoľvek bazári je to slabota.
Ak predávate detské oblečenie, odporúčam predať ako balík (nie po kuse). S tým, že väčšinou je záujem len o lepšie značky napr. Next, Lindex (možno F&F).
Dámske oblečenie tiež len značkové a max. polku pôvodnej ceny.
Pánske oblečenie je najskôr nemožné predať.
Treba to brať aj tak, že v dnešnej dobe pri cene doručenia sa neoplatí kúpiť iba jednu vec (pokiaľ sa nejedná o niečo cenovo drahšie).
Mám aj pocit, že najviac sa predáva v strede mesiace (od toho 15tého kedy ľudia dostávajú výplatu).
@deedol tak eko hladisko treba pozerat aj pri doprave kadecoho hore dole, najviac eko by bolo keby boli lokalne trhy a tam si to ludia rozlozili a predavali. Este moze byt, ze sa to rozbehne, ked zacne jar a tak, teraz celkovo sa obchod zhorsil, ludia kupuju menej aj noveho.
Na mk odvtedy nic
Predavam cez V-ecko

vobec nic. akurat sa chystam znizovat ceny, lebo aj chapem, ze sa to neoplati.