icon

Ako periete značkové tenisky?

jessica1996
23. apr 2015

Baby ako periete tenisky? Napriklad semišove.. neznicia sa zvnutra po oprati ? Na kolkych stupoch.atd? Dakujem

stary_ujco
23. apr 2015

Uplne rovnako ako neznackove. Nízka teplota, krátky cyklus, bez zmykania. Druhá možnosť je namočiť ich do práškového kúpeľa a potom poriadne vystriekat...

sissy27
23. apr 2015

@jessica1996 semiš by som do pračky nedávala vôbec... ale inak textilné alebo kožené podobne ako @stary_ujco - na 30°C, polhodinový rýchly program, žmýkanie dávam na 400-600 otáčok... ak sú veľmi špinavé, tak aplikujem nejaký prípravok na škvrny (obyčajne žlčové mydlo)... a samozrejme pred samotným praním ich očistím od hrubej špiny - blato, kamienky...
semiš by som čistila len špeciálnym prípravkom na to určeným, prášok a aviváž by tomu asi neprospeli, ale neskúšala som...

ivet1371
23. apr 2015

Na 30tke a prasok davam do bubna.vzdy sú kràsne

jessica1996
autor
23. apr 2015

Mozem aj s kapslou?

domak2
23. apr 2015

No kozu by som do pracky teda nedala a to som riadny barbar co sa tyka prania- odporucania na trickach ignorujem a poctivo prehliadam, ale toto by ma nenapadlo 😅 Inak latkove topanky, ako bolo pisane- nizka teplota, nizke otacky, normalny prasok.

ichbinich
24. apr 2015

Ja som mala semisove benettonky. Presli so mnou pol sveta, boli suuuuper pohodlne, ale bezove semisove... Tiez sa tocili pravidelne v pracke, setrny program, nizke otacky. Vzdy vysli ciste a nic im nebolo
Ale po niekolko tisicoch kilometrov som ich musela vyhodit, skoro som plakala 😅