icon

Ako podať sťažnosť spoločnosti GLS?

18. sep 2024

Kde podať podnet? Nedá sa im dovolať.

Strana
z2
mandzula
19. sep 2024

@autor tym, ako reagujes, len ukazujes, ze si zrejme typ, ktory rad vyhladava konflikty a vie ich riesit len tym, ze druheho nazor oznaci ako drist a ked uz nevie, kam z konopi, prikaze mu sklapnut. Tak ako s takymito ludmi nedebatujem ani v realnom svete, nebudem ani tu.

autor
19. sep 2024

@mandzula tým, ako reaguješ a dookola omieľaš možnosti doručenia a ideš mi !rozkazovať! že si mám platiť za doručenie do boxu hoci vieš o mne a mojich možnostiach prd makový, ukazuješ len aká si egocentrická, nevychovaná a drzá. Tiež sa s takými v realnom živote nevybavujem.

lindus_esterka
19. sep 2024

plne suhlasim, ze pri tom pocte zasielok si kurier nemoze dovolit 15min cakat, na druhu stranu preco jej klamal, ze pocka? A tiez potom mohol zdvihnut a povedat jej narovinu, nie sa zatajovat

tim23
19. sep 2024

@lindus_esterka keď bola taká,, milá" ako je tu, tak sa smi nečudujem že jej už nezdvihol hovor

mimuska328
19. sep 2024

Ty hľadáš len samé výhovorky aby si ospravedlnila seba. Gls posiela sms s približným časom doručenia a telefónom na kuriéra. Keď som není doma alebo sa niečo udeje tak zavolám a dohodneme sa kedy príde alebo mi to niekde nechá. Za ďalšie väčšinou si tiež balíky nechávam posielať teraz tiež domov cez gls a nemala som nikdy žiadny problém so žiadnym kuriérom keď som nemohla do sekundy byt vonku chvíľku ma počkali ale pokiaľ si sa správala tak ako sa prezentujes tu ani sa kuriérovi nečudujem ze sa na teba vykaslal. A ako som pochopila keďže bývaš v paneláku určite nemal len balík pre teba ale x ďalších ludi tak samozrejme ze ti nebude volať hodinu pred doručením aby sa milostiva stihla nachystať..

autor
19. sep 2024

@mimuska328 približný čas je 3 hodinové okno a s deťmi ktoré momentálne nespia som rada že fungujeme.

Končím diskusiu. Od nikoho som nežiadala aby ma čakal aj dnes zavolal v predstihu že ma zákazníkov a mame sa pripraviť. Dnes sa to dalo, včera nie? V každom prípade sťažnosť podaná. Pekný de a my sme 40 minút čakali na …

kiki68
19. sep 2024

Ved si si to mala nechat odlozit pred dvere cez ich aplikaciu. Aspon ja to tak robim, u nas to ale nedavaju z ruky do ruky.

kiki68
19. sep 2024

Pripadne si zmen cez gls priamo vydaj na odberne miesto a vyzdvihnes si to sama

margotka17
21. sep 2024

GLS, vždy milý, usmiaty, ak mu poviem, ze moze dať balíček k susedke, v prípade potreby ho ona aj zaplatí, odnesie ho k nim. Ak je vyplatený, poviem mu, nech ho dá do dvora na chodník. Ale aby čakal 15 minút pri branicke, kým ja dôjdem odniekiaľ, alebo sa poobliekam, to nie, veď to by ani nestihol rozniest balíčky v daný deň, ak mu aspoň 4 tak povedia. Daj si balíčky do PACKETA, tam vyberieš koledy chces. To je neoprávnená sťažnosť, že nečakal na teba 15 minút.

vlastnynazor
21. sep 2024

@lindus_esterka podla sposobu komunikacie si nemyslim, ze klamal, skor autorka pocula, co chcela. A dokonca sa aj vratil 2.krat - to mala zase inu vyhovorku/iny dovod. Chapem, ze ma deti na prvom mieste, ale zase keby kurier cakal na kazdeho 15 minut, tak by robil zrejme zadarmo viac hodin nadcasy (co ju netrapi, ved to je jeho cas, nie jej)
A moja slusenost ked som urcity cas nebola az tak mobilna a prisla mi zasielka, tak som rovno kurierovi ponukla poplatok navyse (som si vedoma, ze ja som bola ten blokujuci clanok, nie on), lebo v podmienkach maju po 1.dvere = vchodove panelaku a bol ochotny mi to zaniest. Treba vediet vychadzat s ludmi a hlavne vediet, kedy uz ziadam nieco navyse a reflektovat nato.

cmarzarafom
Odpoveď bola odstránená
autor
21. sep 2024

@cmarzarafom ? Mňa hej? To je slušnosť k zákazníkovi nedohodnúť sa na príchode dopredu? Nie každý býva v bytovke s výťahom a bez detí! Troška ohĺaduplnosti. Na druhý deň sa nemal problém dohodnúť, že najprv výbavi ďalších a my ho dole počkáme tu minútku dve. Aké moje jednanie? Že mi tvrdí, že neni problém počkať on hore nevyjde a že my sa dotrepeme dole a čakáme ho 40 minút a on ani len nedvihne telefón od 9- 14.30? Takto ty jednáš s vašími zákazníkmi ktorí si zaplatia službu? A drzosť povedať zapnite deťom telku? Kurv.. keď sa deťom niečo stane tak on bude niesť zodpovednosť, chápem on ich nevypiplal nie sú to jeho deti 🤬.

autor
21. sep 2024

@vlastnynazor čítaj, nepýtala som ho čakať. On navrhol že počká 10-15 minút, že on hore nevyjde. Na druhý deň sa už vedel slušne dohodnúť?

vlastnynazor
21. sep 2024

Ja som to citala a napisala som moj nazor, ze si ho zrejme zle pochopila. A ak to nemaju v podmienkach a bol ochotny ti to doniest na druhy den, tak mozes byt len vdacna za jeho ludsky pristup, lebo kludne ti to mohol nechat v depe, stym ze si bola nezastihnutelna resp.ze si si balik nevyzdvihla.
A to ze ti nevolal prvykrat vopred, ja uz toto beriem ako beznu prax, preto ma to neprekvapuje a ked si dam balik, tak zvycajne den vopred pride info a v ten den stym pocitam, pretoze aj za tym volantom je clovek aj so sukromnym zivotom, preto sme ti viacere pisali, ze nie je normalne, aby kurier mal cakavat 15 minut na kazdeho zakaznika. O tejto profesii boli i clanky, ze ako funguju, co musia rozviest a ked si ludia myslia, ze vsak len na mna pockat 10-15 minut, ved preco ma ten kurier problem, tak taketo zmyslanie moze mat viacero ludi a kurier nasledne rozvaza tie baliky uz vo svojom volnom case.

Strana
z2