Ako pokračuje prípad Judita?
Zaujíma ma ako to pokračuje. Vie niekto niečo? Študuje niekde?
Hm
Podľa tých telefonátov to podľa mňa Judita bola. Čítala som síce aj ich stránku, kde ju obhajuju a vyvracajú dôkazy napríklad že veľkosť noža nesedí s ranami,ale aj to už bolo medicínsky vysvetlené.
Čo sa týka vrahov ako takých,manžel mal kamaráta ktorý uškrtil a zakopal tiež mladé dievča. Mal sedieť 16 rokov, pustili ho skôr. Na Instagram mu poslal ich spoločnú fotku keď ešte chodili von a potom sme ho videli v tej danej dedine. Žije si svoj život a vždy ma až zamrazí,koľko takýchto ľudí behá po slobode. A hlavne keď manželovi vravel kamarát, že si z vraždy samotný vrah robil žarty
niektoré veci stoja za zamyslenie. Stopy vo výťahu,skrytý druhý nôž pod uterákom,pričom uterák sa od krvy nezašpinil. Kto ho tam kedy dal,kedže krv uz bola suchá.Tvrdili,že Judita tam nože odniesla hneď po čine. Ruky mala dorezané,pritom veci v zásuvke niesú zakrvavené.Nesedí tam veľa vecí

Judita už dávno priznala to značí tel s matkou , a plus nebude sa priznať správa sa ako dobrý žiak v škole vo väzení len preto aby ju pustili skôr ...a áno zabila ho len nevieme prečo a verte že to nebudeme vediet