icon

Ako posielať malé zásielky lacnejšie?

l.lara
23. jan 2025

Ahojte. Idem sa skusit spytat sem, hoci som to uz googlovala, ale nic som nenasla. Ako riesite postovne tie co mate bazariky, ak mate male zasielky? Slovenska posta okrem toho, ze opat nehorazne zdrazela, tak zmenila podmienky. Napr. maly balicek do 500g ak sa nezmesti do schranky, tak uz sa musi poslat doporucene a ta cena je tam potom 3,50 co je nehorazne. Este ak chcete 1.tr. potom to vychadza na 4 eura. Dakujem.

eva_eva
23. jan 2025

Skús pozrieť ako to má Packeta.

l.lara
autor
23. jan 2025

@eva_eva pozerala som. Tam su ceny od 3,40. To je skor na vacsie zasielky.

maranco
23. jan 2025

@l.lara malý balíček do 500 gramov doporučene stojí 3€ ak uplatníš zľavu v aplikácii
balík na poštu alebo do boxu do 5kg stojí 3.10€ so zľavou
bežný list do hrúbky 3cm môžeš posielať obyčajne

patka06
23. jan 2025

@l.lara Aj keď pošta zvýšila ceny a zmenila podmienky, stále vychádza najlacnejšie ak použiješ EPH

nikaeli
23. jan 2025

@l.lara tento rok som posielala už asi 10 balíčkov, všetko cez packetu. Alebo cez zelenú aplikáciu, ktorá sa tu nespomína. Tam je poštovné lacnejšie, okolo 1-2€.

refly
23. jan 2025

Poštovné je 3€, skrátka bohužiaľ. Buď to kupujúci chce, alebo nie, tam ja moc nenavymýšľam. Tiež som si všimla že fb marketplace celkom ide a ľudia tam viac hľadajú lokálne inzeráty a prídu si pre to osobne.
Je ináč škoda, lebo síce koňa mám zo všetkých bazarov najradšej, ale teda..... bohužiaľ sa tu veci veľmi zle predávajú :/ Ani si nepamätám kedy naposledy som tu volačo predala. Minulý rok možno jednu, dve veci? Iné stránky stále pípajú, ale koník je bohužiaľ bieda.

earlgrey
23. jan 2025

@refly Ja zase viac predám tu ako na FB 😉

taktotedanie
23. jan 2025

@l.lara
@l.lara alebo si pories hnede tvrdie obalky do rozmeru sby to bolo ako obycajne
Ja ked predavam a kupujuca kupi viac veci viem sa dohodnut na zlavu z postovneho

biii7
25. jan 2025

@nikaeli čo je prosím ťa zelená aplikácia? Ako sa tam posielala balík? Ďakujem

nikaeli
25. jan 2025

@biii7 online bazár, ktorého meno sa tu nesmie spomínať 🙂 začína sa na v..

srdeenko19
25. jan 2025

Odkedy zdražela posta, bazarik nula bodov. Predávam tu, sem tam na fb. Až dnes sa mi po dlhšej dobe ozvali 3 žienky za veci a všetky si vybrali poslať packetou. Predávam tu roky, pozorujem, ze najslabšie mesiace sú odjakživa december, január, február, aspoň u mňa.

biii7
27. jan 2025

@nikaeli Jaj už viem 😉, vďaka.

l.lara
autor
6. feb 2025

@srdeenko19 ja som dnes prvy krat poslala cez packetu. Je to super rychle, jednoduche. Akurat naozaj balicek co ma do pol kg, ale uz sa nezmesti do schranky, tak mi pride 3,40 dost🤔 inak, packeta ok. A bazar na v.....tam je tiez posta, poistenie, ci co, cize tiez to nevyjde lacnejsie