Ako posielať malé zásielky lacnejšie?
Ahojte. Idem sa skusit spytat sem, hoci som to uz googlovala, ale nic som nenasla. Ako riesite postovne tie co mate bazariky, ak mate male zasielky? Slovenska posta okrem toho, ze opat nehorazne zdrazela, tak zmenila podmienky. Napr. maly balicek do 500g ak sa nezmesti do schranky, tak uz sa musi poslat doporucene a ta cena je tam potom 3,50 co je nehorazne. Este ak chcete 1.tr. potom to vychadza na 4 eura. Dakujem.
Poštovné je 3€, skrátka bohužiaľ. Buď to kupujúci chce, alebo nie, tam ja moc nenavymýšľam. Tiež som si všimla že fb marketplace celkom ide a ľudia tam viac hľadajú lokálne inzeráty a prídu si pre to osobne.
Je ináč škoda, lebo síce koňa mám zo všetkých bazarov najradšej, ale teda..... bohužiaľ sa tu veci veľmi zle predávajú :/ Ani si nepamätám kedy naposledy som tu volačo predala. Minulý rok možno jednu, dve veci? Iné stránky stále pípajú, ale koník je bohužiaľ bieda.
Odkedy zdražela posta, bazarik nula bodov. Predávam tu, sem tam na fb. Až dnes sa mi po dlhšej dobe ozvali 3 žienky za veci a všetky si vybrali poslať packetou. Predávam tu roky, pozorujem, ze najslabšie mesiace sú odjakživa december, január, február, aspoň u mňa.
@srdeenko19 ja som dnes prvy krat poslala cez packetu. Je to super rychle, jednoduche. Akurat naozaj balicek co ma do pol kg, ale uz sa nezmesti do schranky, tak mi pride 3,40 dost🤔 inak, packeta ok. A bazar na v.....tam je tiez posta, poistenie, ci co, cize tiez to nevyjde lacnejsie

Skús pozrieť ako to má Packeta.