icon

Ako postupovať pri nevrátení peňazí z eshopu?

mmmonika
15. aug 2019

Kúpila som na internete tovar, vrátila som v lehote 14 dní. Obchod prijatie potvrdil, no peniaze naspäť neposlal. Už je to druhý mesiac. Ako ďalej postupovať?

Strana
z2
gabika0825
15. apr 2020

@mmmonika fúha som rada že sa mi toto dostalo pred oči, akurát som písala na stenu že či má niektorá tu skusenosť s týmto e-shopom. Zaujali ma ich výpredajové ceny a tovar ale po tomto som rada že som nič neobjednala. Zarazilo ma že nemajú na stránke vôbec možnosť dobierky, neviem či to je len teraz cez koronu, alebo aj normálne, no nemali tam žiadne upozornenie o tom. To mi bolo divné. Tak som rada za toto že som si prečítala negatívnu skúsenosť. Nejdem nič objednávať stade

mato0806
1. feb 2021

Cez estory.sk nikdy viac!!! Ostatným odporúčam aby tiež neobjednávali. Tovar stále nie je doručený a je dávno po lehote dodania. Peniaze odmietajú vrátiť.

avril299
1. feb 2021

pozrela som si ich stranku a vsetko veci z AliExpressu, ale s paradnou prirazkou...

sivana09
1. feb 2021

Ak obchod nevrátil peniaze, je tu často jednoduchá možnosť ako ich získať naspäť. mám niekoľko skúsenosti s obchodmi či agentúrami, ktore nedodali tovar a služby a nevrátili peniaze, zakaždým som si ich vysúdila naspäť. Postup je jednoduchý, je to online, natočila som aj video návod

https://www.youtube.com/watch?v=syPanypIraU

@mmmonika

majka19946987
3. feb 2021

NEODPORÚČAM OBJEDNÁVAŤ Z ESHOPU www.ESTORY.SK! Ahojte, chcela by som upozorniť na e-shop s oblečením www.estory.sk ,oblečenie preposiejú z Číny (droppshiping). V mojom prípade som objednala šaty, ktorý mali úplne iné zloženie ako bolo uvedené na ich stránke. Balík mi prišiel asi o mesiac priamo z číny. Tovar som vrátila naspäť, preto vôbec nezodpovedal popisu. Samozrejme moje poštovné pri spätnom vrátení mi nevrátili! Sú to síce 2e, ale považujem to za maximálne neseriózny prístup. Vôbec mi neposlali tovar podľa opis, pochádzajúci niekde z aliexpresu ale peniaze za spätné vrátenie som musela platiť ja!

mon29
8. feb 2023

@mmmonika ahoj, prosim ta ako sa ti to podarilo? Ake kroky si podnikla, nam nevracaju peniaze z vemzu, ide o 70 eur. Dakujem

mmmonika
autor
9. feb 2023

@mon29 Našla som osobný účet majiteľa na sociálnej sieti. Medzitým som písala na SOI.

mandarinka666
17. jan 2024

ahojte, tiež mam podobný problem z e-shopu viadellerose store , visia mi peniaze 3 mesiac a nie malu sumu lebo veci maju drahé...komunikacia 0, maily maju asi na srandu a do obchodu do prahy ze neexistujuce cislo a BB ani nedviha....a nie som sama..NEODPORUCAM tento e-shop..ak mate radi veci viadellerose objednavajte z iných e-shopov

Strana
z2