icon

Ako prebieha generálna spoveď v kostole?

vemi23
26. nov 2024

Ahojte
Bol niekto z vás na generálnej spovedi?
Chcela by som na taku spoveď ísť viem,ze je to vyznanie hriechov za celý život. Ako taká generálna spoveď vyzerá? Treba sa na ňu do predu dohodnutys kňazom? Alebo stačí prísť do kostola keď sa spovedá a pred spoveďou iba povedať že by som chcela generálnu spoveď?
Prosím žiadne blbé komentáre čítať nepotrebujem ďakujem 🙂

Strana
z2
katuskamala1
3. dec 2024

Bola som, dopredu sa dohodla a boli sme v obyvacke na fare, trvalo to dlho, cca 2hodiny, mala som pripravene na papieri taky akoby list, ktory uz len ked som ho pisala urobil svoje... no nabrat odvahu a priznat sa takto so vsetkym.. bolo tazke. Urcite odporucam ale dokladne si vyber knaza s ktorym budete na jednej vlne...

vorkola
3. dec 2024

No tak,napr. s muzom ,ked sa povadim, napr o niecom sa rozpravame, a .chce prekrutit pravdu,on je totiz manipulator, tazko sa mi s nim zije,a ked ma az tak vytoci,tak nakoniec mi vybehne z ust ze je de...il, ze nechce si priznat pravdu, No a u mna si to pocitam za hriech.Mala
som povedat, ze je manipulator, co aj je,ale ja sa niekedy uz neviem ovladat a poviem mu ze je obycajny de....il.takze musim na sebe pracovat,a dokonca sa s nim ani nemozem pustit do nejakej debaty,ked uz vopred viem,,ako to dopadne, aby som si zase ja nespravila hriech
@laurita285

Strana
z2