Ako prekonať strach z dnešného sveta?
Nemate pocit že tým všetkým čim Zem a ľudia za posledné roky prechádzajú smeruje ku koncu sveta ? Požiare, covid, pandemie, stale novy virus, choroby su nejako extremne uz zmutované..ja normalne ma zacina pozierat strach len kvoli tomu ze mam deti a ze co by som urobila keby tu zacali take extremne požiare jak niekde vo svete… dalej tie situacie co sa deju, hackerske utoky, nenormalne zdražovanie, človek pomaly zije z dňa na deň vypocitane € co si moze dovolit a co nie… a papalaši si žiju … že nieje cesta von z tohto už. ..
@maranco prepáč, ale hovoríš ako z nejakej sekty...Zem sa zbaví chamtivých a potom začne upratovať. ja som veriaca, ale toto je úplný blud. vždy bolo Dobro a Zlo a človek si môže vybrať. ale že Zlo vymizne zo sveta a bude tu raj, to je aké učenie?
@zuzinabila nie Zem sa zbaví, ale Boh zasiahne a zbaví sa takých ľudí
@zuzinabila aj na púšti bude život a zakvitne
@zuzinabila Zem nebola vytvorená nadarmo, ale aby bola obývaná, takže ľudia nezničia Zem, Boh im v tom zabráni
@zuzinabila tu máš že zlý ľudia budú preč, neostane po nich žiadna stopa
Tak vojny a prirodne katastrofy tu boli, len v poslednych casoch sa to vystupnuje a biblicke urcenie poslednych casov je hlavne Izrael, kedy nepominie posledne pokolenie od jeho zalozenia, vojny, mor, katastrofy, ich zvysujuca intenzita, su dalsim znakom doby, ale je ich viac..
aj ja citim podobny tlak alebo strach ale zas si myslim ze treba to brat tak ze stale nieco bolo, za klimaticku krizu mozeme aj my aj nasi stari rodicia… jednoducho musime s tym zit a hladat nove riesenia ako dalej…. ale ze strachovat sa kazdy den to hadam asi nie

@zuzinabila tak to už nechaj na vyššiu moc, niečo s plastami určite urobí, prvý krok je zastaviť ničenie Zeme a kým sú tu chamtivý ľudia ktorý drancujú Zem tak to nepôjde, takže sa ich najprv zbaví a potom sa môže začať upratovať