icon

Ako prestať krochkať počas smiechu?

zmolkenzi
9. sep 2024

Ahojte, už dlhšiu dobu mám problém s krochkaním počas smiechu, veľmi mi to komplikuje život. V práci si zo mňa strieľajú. Nejaké rady ako prestať? 🙊😖

medyna
9. sep 2024

aj ja sem-tam zakrochkám, a ľudia sa na tom zabávajú, ale veľkú hlavu si z toho nerobím, veď to nerobím stále a len pri zábave, tak čo .....

galganka
9. sep 2024

Krochkací je jeden z naj smiechov. Len ho nemeň. Nech si trhnú.

kiki68
9. sep 2024

@zmolkenzi no nijako, podla mna je to mile 😀😀😀 A kto s tym nevie byt stotozneny nech ide kade lahsie, bud sa smejem se vsim vsudy, alebo mozem sediet ako mumia 😉😀😀

egonsk
9. sep 2024

@zmolkenzi netrap sa tym, ludia co sa uprimne smeju si obcas zakrochkaju. Je to mile, netreba to brat ako negativum, alebo nieco co treba kontrolovat. Bud uvolnena pri smiechu, to je to, co sa ludom u teba paci. A ze sa najde clovek ktory na to poukaze? Robi tak preto, ze zakryva vlastnu falos.

yna1
9. sep 2024

Tiez krochkam a absolutne to neriesim 😀 Vsak to je znak toho, ze sa smejes uprimne, no nie? 😀 A vela ludom to pride navyse aj vtipne, takze o to lepsie. A komu sa to nepaci, nech si trhne. 😀

nicollette332
9. sep 2024

podla mna je to ten najuprimnejsi smiech aky moze existovat 🙂

jomarch
9. sep 2024

@zmolkenzi mne sa to nahodou zda chutne, urcite sa nejak neobmedzuj, smej sa schuti ako sa ti ziada 🙂) mam pocit ze ludom dnes uz vadi vsetko 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ nic si z toho nerob a bud sama sebou 🙂