Ako prestať myslieť na muža?
Minuly týždeň som spoznala fajn muža. Je to sestrin kamarát s ktorým sme boli na pive. Už vtedy som si povedala, že sa mi veľmi páči a že takého ako je on, nikdy nebudem mať. No o dva dni na to sme boli znova na pive, on trochu opitý a začal mi hovoriť ako sa mu veľmi pacim, zažili sme spolu krásny večer (bez intímnosti). Lenže je rozvedený a ma syna a má 33 rokov, ja mám 22 a som slobodná, bezdetna. Neviem na neho prestať myslieť ale nechcem sa do neho zamilovať. A bojím sa aj, že to čo mi hovoril boli len prázdne slová. Ako mám prestať na neho myslieť a nezamilovat sa do neho? Prosím pomoc
@lentilka640 jediný problém je že je starší a má dieťa? V tom pripade by som mu dala šancu. Ale najprv by som ho chcela poriadne spoznať. Ak si ale rozhodnutá že nechceš, zabudneš naňho jedine tak že sa absolútne nebudete vídať a kontaktovať... Nepríde to hneď, musíš byť trpezlivá.
@lentilka640 a ty sama co hladas? 🙂 hladas uz vazny vztah? a ak ano, mas nejaku predstavu o partnerovi? co by si chcela ty sama?
tento muz je rozvedeny, ma dieta, ak spolu zostanete, tak bude este stale platit alimenty a este stale bude mat syna, ktory ho navzdy bude spajat s jeho byvalou.
ak o nom zacnes zistovat viac, moze sa stat, ze sa budes viac a viac namotavat, az sa zalubis. takze ak nemas zaujem o rozvedeneho muza s dietatom, nezistuj nic viac, nestretavaj sa, nenamotavaj sa. lebo on je mozno fajn chlapik, mozno vtipny aj zodpovedny, bol by dobry partner. ale ak nechces rozvedeneho s dietatom, tak sa ani nesnaz spoznavat jeho dobre stranky, lebo sa namotas.
Ja by som si povedala nič pre mňa, v tom zmysle že mám na lepšieho..
@lentilka640 uprimne to budes mat tazke ...sice sa hovori ze na veku nezalezi ale zal to nie vzdy plati on ma 33, je rozvedeny a ma dieta ..ty si este v veku kedy en vazne rozhodnutia pridu , bude hladat oporu , pokec a pochopenie, otazka je c sa cez rozvod uz preniesol alebo nie ...en aby to neskoncilo tak, ze budes jeho lod pre zabavu ...a ty sa zamilujes a on vycuva
@cinda555 aj tu sa dohadujes, aj v druhom fore sa dohadujes, toto je diskusia o niecom inom,zbytocne tu pribudaju prispevky mimo temu.