icon

Ako prestať myslieť na muža?

lentilka640
6. júl 2020

Minuly týždeň som spoznala fajn muža. Je to sestrin kamarát s ktorým sme boli na pive. Už vtedy som si povedala, že sa mi veľmi páči a že takého ako je on, nikdy nebudem mať. No o dva dni na to sme boli znova na pive, on trochu opitý a začal mi hovoriť ako sa mu veľmi pacim, zažili sme spolu krásny večer (bez intímnosti). Lenže je rozvedený a ma syna a má 33 rokov, ja mám 22 a som slobodná, bezdetna. Neviem na neho prestať myslieť ale nechcem sa do neho zamilovať. A bojím sa aj, že to čo mi hovoril boli len prázdne slová. Ako mám prestať na neho myslieť a nezamilovat sa do neho? Prosím pomoc

cinda555
Odpoveď bola odstránená
gir
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
gir
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
gir
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
gir
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
tristanka
6. júl 2020

@lentilka640 jediný problém je že je starší a má dieťa? V tom pripade by som mu dala šancu. Ale najprv by som ho chcela poriadne spoznať. Ak si ale rozhodnutá že nechceš, zabudneš naňho jedine tak že sa absolútne nebudete vídať a kontaktovať... Nepríde to hneď, musíš byť trpezlivá.

janetinka27
7. júl 2020

@lentilka640 a ty sama co hladas? 🙂 hladas uz vazny vztah? a ak ano, mas nejaku predstavu o partnerovi? co by si chcela ty sama?
tento muz je rozvedeny, ma dieta, ak spolu zostanete, tak bude este stale platit alimenty a este stale bude mat syna, ktory ho navzdy bude spajat s jeho byvalou.
ak o nom zacnes zistovat viac, moze sa stat, ze sa budes viac a viac namotavat, az sa zalubis. takze ak nemas zaujem o rozvedeneho muza s dietatom, nezistuj nic viac, nestretavaj sa, nenamotavaj sa. lebo on je mozno fajn chlapik, mozno vtipny aj zodpovedny, bol by dobry partner. ale ak nechces rozvedeneho s dietatom, tak sa ani nesnaz spoznavat jeho dobre stranky, lebo sa namotas.

marca12
7. júl 2020

@cinda555 a ty co si tak uzkoprsa. Len som si dovolila pomenovat stav,ktory preziva. Niekde moralizujem,co ma 22 rokoch prezivat?

cinda555
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
misa11111
7. júl 2020

Ja by som si povedala nič pre mňa, v tom zmysle že mám na lepšieho..

cinda555
Odpoveď bola odstránená
misa11111
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
misa11111
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
misa11111
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
bambinomio99
9. júl 2020

@lentilka640 uprimne to budes mat tazke ...sice sa hovori ze na veku nezalezi ale zal to nie vzdy plati on ma 33, je rozvedeny a ma dieta ..ty si este v veku kedy en vazne rozhodnutia pridu , bude hladat oporu , pokec a pochopenie, otazka je c sa cez rozvod uz preniesol alebo nie ...en aby to neskoncilo tak, ze budes jeho lod pre zabavu ...a ty sa zamilujes a on vycuva

janetinka27
10. júl 2020

@cinda555 aj tu sa dohadujes, aj v druhom fore sa dohadujes, toto je diskusia o niecom inom,zbytocne tu pribudaju prispevky mimo temu.

cinda555
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená
cinda555
Odpoveď bola odstránená