Ako prežiť materstvo a nezblázniť sa?
Nazov temy hovori za vsetko, takze sup sem prve prispevky 😉
Pia taky koukám, ale moc toho neslyším, malá má asi přednášku 😀.
ježkove zraky všetky pozeráte panelák len u nás hučí Major Zeman a samozrejme malý lebo chce aby sme sa mu venovali tak ho idem ponadrapovať aby sa unavil potom do vane a šup do postele.........
Blazka vsak aj Zeman je fajn😉😀
Ja stale rozmyslam, preco si Angelika toho tutka Imra vzala. No jedine, ze by bol superman v posteli, lebo uz nic ine ma teda nenapada 😀😀
Tak nad tím jsem taky přemýšlela, ale to by musel být řádný kanec 😀 .
takze uz napecno, z casti zjedeno, pozehleno, maly uspesne v risi snov, dufam, ze ho udrzi do polnoci 🙂 .
ten super kolac sa vola markulovy kolac s polevou...ozaj je fajny a ja tak aj vyzeram 😅 . no a tiez dufam, ze uz nezasnezi, lebo v poho budem tlacit kociar po tych cestach necestam, ale to simonovo obliekanie mi uz lezie na city. tak vam prajem dobru, pokojnu nocku, nech vam chrustikovia spia celu noc 😉
Ja som dnes nestihla nic, ale moji chlapi su spokojni a s tymto pozitivny pocitom sa s vami lucim a zelam vam dobru noc😉
Konečně malá usla, už jsem myslela, že se nedočkám 😀 , starší holky to zapichly už před devátou, můj je v práci, tak mám volný byt, asi udělám mejdan 😀.
no dievčatá my konečne spíme, síce to chvíľu trvalo ale už sme v pohode, teraz som musela zdžubať muža lebo mu hučí telka 😖
Dobré ránko.
Tak my už jsme hodinu vzhůru - noc tedy nestála za nic. To si ještě dovolil mě ráno při kojení kousnout - no nepřehání to ? 😠
perla - vítám tě mezi námi
Ahoj holky,tak dnešní noc katastrofa 🙄 Do jedný sebudila hola,od jedný mates co hodinu,jsem už vyřízená,že nemám sílu ani mačkat na klávesnici 😠 Spát už nejdu,akorád by mš to nasr...kdybch zase zabrala a oni se vzbudili 😠 a to to večer vypadalo,že bude klid 😒
No vidíte,ani psát už neumím 😀
crca.....my sme hore od pol 6....akoby vstávala do práce to moje dieta:((((
Dobre ranko, maly je zase hore od 4.00 ako kazdy den, ale manzel ho udrzal v posteli do 7.00, dokonca medzitym zaspal. No to sa mne stat nemoze, pri mne uz od 5.00 frcime🙄
dobre rano, tak to pozeram, ze po dnesnej noci som asi stastna matka 🙂 , nam sa podarilo do pol osmej. ideme sa napojit, obliect a hor sa na sidlisko. este nechtiky ostrihat, hoc naj by bolo pilnikovat, lebo ich ma ako kocur 😠
Tak když jsem už nešla spát,tak mě ty potvory mrňavý vstávali v 7.15hod 😀 .
Pia,perla,vy máte teda budíčky 😀 .
Pia ty děti vědí na koho to zkoušet 😀 ,když jsem byla s Matějem v nemocnici a manža hlídal toho čertíka,tak mě taky říkal,že se vzbudila v sedm,dal jí mlíko a spali až do 9!!!! 😠 U mě je to taky tak kolem 6-7hod 😀
caute kocice 🙂
konecne som sa sem dostala...vcera sme mali navstevu, prisla kamoska s frajerom /obaja robia u nas vo firme/. najskor sa blaznili s krpcom. potom so ho horkotazko uspala a do jednej som s nimi sedela. citim sa jak po zure a pritom som vypila len jeden pohar vina. mne strasne chyba spanok, normalne sa tesim, ked si za chvilku lahnem s malym 🙂
vitam perlu 🙂
jasmi, mala papa menej asi kvoli zubkom...
pia, tie dm plienky sme mali, ale nie eko
crca, neskusis dat krpcom papat okolo 5 rano, nech pospia aspon do pol 8?
Co robkate kocky? Jezisi mne sa tak drieme, ale keby ze si pospim cez den, tak som uz uplne mimo😝
Miluska,to dávám,holka se vzbudí automaticky kolem 4-5,a když se vzbudí i maty,tak on nechce,jí dám najíst a stejně je potvora mrňavá v 6 vzhůru 😀
Jinak dnes si Maty rozrazil čelo,boule jak vejce,ale nikam jsme nejeli,zatím 😀 Nemá to moc rozbité,ale zase boule jak vejce a přesně to samé místo,co minule 🙄 Jen ho hlídáme,ale nic mu není,nezvrací,neblouzní,normálně si povídá,hraje,směje,ale mě už málem odvezli 😀
ahojte...dakujem za privítanie....my sme konečne zalomili...asi idem s nou lomit
Ahoj holky, copak jste dělaly celý den? My jsme byli u tchýně, celkem v pohodě, jen se mě zase snažila vykrmit i přesto, že jsem jak ve čtvrtém měsíci. Jestli přijde to léto, tak nevylezu z baráku, protože nejen že nic neobleču, ale budu i totálně plešatá 😀 , pokud se nezastaví to padání vlasů. Teď se snažím naši malou hubeňourku uspat, ale asi to tak brzo nebude, má oči jak trnky 😀 a vykládá tak nahlas, že i sousedi to musí slyšet.
Jasmia,my už hodinu a půl spíme,namazala jsem jim dásínka novou mastičkou na zuby s lidokainem,tak snad bude klid 😀 a zkusila jsem jim tam nechat to malinké světýlko do zásuvky 😅 jinak už se připravuju psychicky na další noc.Maty byl v pohodě,tak snad to bude dobré ☹
Tak malá už spí a ty dvě darebnice už jdou taky, dneska se vybláznily venku, tak jsou k.o. 😀 . Můj čučí na olympiádu v kuchyni a já vegetím v obýváku, piju čajík a chroupu oříšky, co víc mi chybí ke štěstí 😀 .
Aby jsi měla klidnou noc a nepadaly ti vlasy 😀 😀
ahojte. konečne som sem zasadla.malá už nejakú hodinu spí, a aj to som jej dosť natiahla, lebo sa tu jašila a keby ju nedám, tak asi vydrží aj do desaitej...dnes som vstavala nejaká grogy a že si s nou poobede zdreimnem..opica, vystrájala, ani poobede nespala. zliezala a vyliezala z postele, nabrala tam asi celu jej knižnicu aj s hračkárstvom 😀 tak som ju vzala trochu von do tej zimy, ale nechela mi tam byť, bo velmi fukalo, tak sme boli asi 30 minut a šup domov do teplučka.dnes bola dosť rozjedená, tak sa pripravuem an azjtra, že budu nervy s jedením zasa...
inak neviem, čo ju to napadlo, sa mi každé rano okolo 4.00 dojde ansačkovať do postele. aj ked je tam 1 cm miesta, ona sa tam skruti ako embrio,t ak ju len šupnem do stredu postele, aby nespadla z kraja...tak som zvedavá..nemam energiu ju tak skoro rano prekladať...inak vstavame o siedmej, už posledné dva týždnema le zato nie je problem večer so zaspávaním.pred dvoma týždnami vstavalo o 7:30-8:00, ale to dokazala vystrajať aj do 22:00 večer, aj ked bola už o osmej okupaná a šup do postele...tak snad nam toto aspon dalšie 3 mesiace vydrží, nám sa totiž mení ežim každé 3 mesiace už od malička 😀 😀
crca-tiež som si prešla obdobím, ked sme vstávali ako banici..ludia rano do práce a my sme o 5.00 vstavali...ona skakala po men v postelia ja som sa tvarila, že spím🙂))alebo som pri nej ležala a ona ma ohadzovala hračkami🙂)ale to azspávala o 7:00,takže niet sa čo čudovať..potoms a spanie posunulo, tak aj vstavanie 😀
Crca tak tos vystihla úplně přesně 😀 .
My sme dnes mali celkom pokojny den, alebo som to aspon ja tak vnimala, lebo som bola cely den po 3 Diazepanoch😵 Mamina dnes kupila nejake semena do zahrady, tak mi to pri tomto pocasi prislo hrozne smiesne😀
Oprava-ako po 3 Diazepanoch😀😀
Pia,mě by ani nepřekvapilo,kdyby jsi tam to "ako"nedala 😀 Zrovna jsem ti chtěla odepsat,že od půl sedmé ani nekvikli a v tom začala holka,ale nebylo to tak děsivý 😕 ,tak jsem vzala jen čaj,vytáhla 50ml a zase chrní a Matýsek se jen zavrtěl,což jsem ráda,po tom bouláku jsem ho nemusela dloubat,jestli je v pořádku,tak snad bude 😉 .manža je na mejdanu,tak by mě asi omejvali,kdybych musela v noci něco řešit 😨 Já jdu taky do hajan,třeba mě potká štěstí a bude klidná noc i bez Diazepamu 😀 😀

jasmia to myslíš vážne? to že nemrzne až tak moc ako u vás mi náladu nezlepší ak bude u vás mrznúť a u nás budeme behať v tričkách potom sa budeme baviť okik? 😀 ja kcem letoooooooooooooooooo