icon

Ako prežiť materstvo a nezblázniť sa?

pia22
30. jan 2010

Nazov temy hovori za vsetko, takze sup sem prve prispevky 😉

blazka24
12. feb 2010

jasmia to myslíš vážne? to že nemrzne až tak moc ako u vás mi náladu nezlepší ak bude u vás mrznúť a u nás budeme behať v tričkách potom sa budeme baviť okik? 😀 ja kcem letoooooooooooooooooo

jasmia
12. feb 2010

Pia taky koukám, ale moc toho neslyším, malá má asi přednášku 😀.

blazka24
12. feb 2010

ježkove zraky všetky pozeráte panelák len u nás hučí Major Zeman a samozrejme malý lebo chce aby sme sa mu venovali tak ho idem ponadrapovať aby sa unavil potom do vane a šup do postele.........

pia22
autor
12. feb 2010

Blazka vsak aj Zeman je fajn😉😀
Ja stale rozmyslam, preco si Angelika toho tutka Imra vzala. No jedine, ze by bol superman v posteli, lebo uz nic ine ma teda nenapada 😀😀

jasmia
12. feb 2010

Tak nad tím jsem taky přemýšlela, ale to by musel být řádný kanec 😀 .

nikush
12. feb 2010

takze uz napecno, z casti zjedeno, pozehleno, maly uspesne v risi snov, dufam, ze ho udrzi do polnoci 🙂 .
ten super kolac sa vola markulovy kolac s polevou...ozaj je fajny a ja tak aj vyzeram 😅 . no a tiez dufam, ze uz nezasnezi, lebo v poho budem tlacit kociar po tych cestach necestam, ale to simonovo obliekanie mi uz lezie na city. tak vam prajem dobru, pokojnu nocku, nech vam chrustikovia spia celu noc 😉

pia22
autor
12. feb 2010

Ja som dnes nestihla nic, ale moji chlapi su spokojni a s tymto pozitivny pocitom sa s vami lucim a zelam vam dobru noc😉

jasmia
12. feb 2010

Konečně malá usla, už jsem myslela, že se nedočkám 😀 , starší holky to zapichly už před devátou, můj je v práci, tak mám volný byt, asi udělám mejdan 😀.

blazka24
12. feb 2010

no dievčatá my konečne spíme, síce to chvíľu trvalo ale už sme v pohode, teraz som musela zdžubať muža lebo mu hučí telka 😖

danysek27
13. feb 2010

Dobré ránko.
Tak my už jsme hodinu vzhůru - noc tedy nestála za nic. To si ještě dovolil mě ráno při kojení kousnout - no nepřehání to ? 😠
perla - vítám tě mezi námi

crca
13. feb 2010

Ahoj holky,tak dnešní noc katastrofa 🙄 Do jedný sebudila hola,od jedný mates co hodinu,jsem už vyřízená,že nemám sílu ani mačkat na klávesnici 😠 Spát už nejdu,akorád by mš to nasr...kdybch zase zabrala a oni se vzbudili 😠 a to to večer vypadalo,že bude klid 😒

crca
13. feb 2010

No vidíte,ani psát už neumím 😀

perla200
13. feb 2010

crca.....my sme hore od pol 6....akoby vstávala do práce to moje dieta:((((

pia22
autor
13. feb 2010

Dobre ranko, maly je zase hore od 4.00 ako kazdy den, ale manzel ho udrzal v posteli do 7.00, dokonca medzitym zaspal. No to sa mne stat nemoze, pri mne uz od 5.00 frcime🙄

nikush
13. feb 2010

dobre rano, tak to pozeram, ze po dnesnej noci som asi stastna matka 🙂 , nam sa podarilo do pol osmej. ideme sa napojit, obliect a hor sa na sidlisko. este nechtiky ostrihat, hoc naj by bolo pilnikovat, lebo ich ma ako kocur 😠

crca
13. feb 2010

Tak když jsem už nešla spát,tak mě ty potvory mrňavý vstávali v 7.15hod 😀 .
Pia,perla,vy máte teda budíčky 😀 .
Pia ty děti vědí na koho to zkoušet 😀 ,když jsem byla s Matějem v nemocnici a manža hlídal toho čertíka,tak mě taky říkal,že se vzbudila v sedm,dal jí mlíko a spali až do 9!!!! 😠 U mě je to taky tak kolem 6-7hod 😀

miluska.h
13. feb 2010

caute kocice 🙂

konecne som sa sem dostala...vcera sme mali navstevu, prisla kamoska s frajerom /obaja robia u nas vo firme/. najskor sa blaznili s krpcom. potom so ho horkotazko uspala a do jednej som s nimi sedela. citim sa jak po zure a pritom som vypila len jeden pohar vina. mne strasne chyba spanok, normalne sa tesim, ked si za chvilku lahnem s malym 🙂

vitam perlu 🙂

jasmi, mala papa menej asi kvoli zubkom...

pia, tie dm plienky sme mali, ale nie eko

crca, neskusis dat krpcom papat okolo 5 rano, nech pospia aspon do pol 8?

pia22
autor
13. feb 2010

Co robkate kocky? Jezisi mne sa tak drieme, ale keby ze si pospim cez den, tak som uz uplne mimo😝

crca
13. feb 2010

Miluska,to dávám,holka se vzbudí automaticky kolem 4-5,a když se vzbudí i maty,tak on nechce,jí dám najíst a stejně je potvora mrňavá v 6 vzhůru 😀
Jinak dnes si Maty rozrazil čelo,boule jak vejce,ale nikam jsme nejeli,zatím 😀 Nemá to moc rozbité,ale zase boule jak vejce a přesně to samé místo,co minule 🙄 Jen ho hlídáme,ale nic mu není,nezvrací,neblouzní,normálně si povídá,hraje,směje,ale mě už málem odvezli 😀

perla200
13. feb 2010

ahojte...dakujem za privítanie....my sme konečne zalomili...asi idem s nou lomit

jasmia
13. feb 2010

Ahoj holky, copak jste dělaly celý den? My jsme byli u tchýně, celkem v pohodě, jen se mě zase snažila vykrmit i přesto, že jsem jak ve čtvrtém měsíci. Jestli přijde to léto, tak nevylezu z baráku, protože nejen že nic neobleču, ale budu i totálně plešatá 😀 , pokud se nezastaví to padání vlasů. Teď se snažím naši malou hubeňourku uspat, ale asi to tak brzo nebude, má oči jak trnky 😀 a vykládá tak nahlas, že i sousedi to musí slyšet.

crca
13. feb 2010

Jasmia,my už hodinu a půl spíme,namazala jsem jim dásínka novou mastičkou na zuby s lidokainem,tak snad bude klid 😀 a zkusila jsem jim tam nechat to malinké světýlko do zásuvky 😅 jinak už se připravuju psychicky na další noc.Maty byl v pohodě,tak snad to bude dobré ☹

jasmia
13. feb 2010

Tak malá už spí a ty dvě darebnice už jdou taky, dneska se vybláznily venku, tak jsou k.o. 😀 . Můj čučí na olympiádu v kuchyni a já vegetím v obýváku, piju čajík a chroupu oříšky, co víc mi chybí ke štěstí 😀 .

crca
13. feb 2010

Aby jsi měla klidnou noc a nepadaly ti vlasy 😀 😀

susika
13. feb 2010

ahojte. konečne som sem zasadla.malá už nejakú hodinu spí, a aj to som jej dosť natiahla, lebo sa tu jašila a keby ju nedám, tak asi vydrží aj do desaitej...dnes som vstavala nejaká grogy a že si s nou poobede zdreimnem..opica, vystrájala, ani poobede nespala. zliezala a vyliezala z postele, nabrala tam asi celu jej knižnicu aj s hračkárstvom 😀 tak som ju vzala trochu von do tej zimy, ale nechela mi tam byť, bo velmi fukalo, tak sme boli asi 30 minut a šup domov do teplučka.dnes bola dosť rozjedená, tak sa pripravuem an azjtra, že budu nervy s jedením zasa...
inak neviem, čo ju to napadlo, sa mi každé rano okolo 4.00 dojde ansačkovať do postele. aj ked je tam 1 cm miesta, ona sa tam skruti ako embrio,t ak ju len šupnem do stredu postele, aby nespadla z kraja...tak som zvedavá..nemam energiu ju tak skoro rano prekladať...inak vstavame o siedmej, už posledné dva týždnema le zato nie je problem večer so zaspávaním.pred dvoma týždnami vstavalo o 7:30-8:00, ale to dokazala vystrajať aj do 22:00 večer, aj ked bola už o osmej okupaná a šup do postele...tak snad nam toto aspon dalšie 3 mesiace vydrží, nám sa totiž mení ežim každé 3 mesiace už od malička 😀 😀

susika
13. feb 2010

crca-tiež som si prešla obdobím, ked sme vstávali ako banici..ludia rano do práce a my sme o 5.00 vstavali...ona skakala po men v postelia ja som sa tvarila, že spím🙂))alebo som pri nej ležala a ona ma ohadzovala hračkami🙂)ale to azspávala o 7:00,takže niet sa čo čudovať..potoms a spanie posunulo, tak aj vstavanie 😀

jasmia
13. feb 2010

Crca tak tos vystihla úplně přesně 😀 .

pia22
autor
13. feb 2010

My sme dnes mali celkom pokojny den, alebo som to aspon ja tak vnimala, lebo som bola cely den po 3 Diazepanoch😵 Mamina dnes kupila nejake semena do zahrady, tak mi to pri tomto pocasi prislo hrozne smiesne😀

pia22
autor
13. feb 2010

Oprava-ako po 3 Diazepanoch😀😀

crca
13. feb 2010

Pia,mě by ani nepřekvapilo,kdyby jsi tam to "ako"nedala 😀 Zrovna jsem ti chtěla odepsat,že od půl sedmé ani nekvikli a v tom začala holka,ale nebylo to tak děsivý 😕 ,tak jsem vzala jen čaj,vytáhla 50ml a zase chrní a Matýsek se jen zavrtěl,což jsem ráda,po tom bouláku jsem ho nemusela dloubat,jestli je v pořádku,tak snad bude 😉 .manža je na mejdanu,tak by mě asi omejvali,kdybych musela v noci něco řešit 😨 Já jdu taky do hajan,třeba mě potká štěstí a bude klidná noc i bez Diazepamu 😀 😀