Ako prežívate rizikové tehotenstvo?

silvika99
31. jan 2014

Ahojte, nezvyknem tu vobec pisat ani prispievat, ale uz musim,,,,,,som doma na PN asi mesiac (som z KE), teoreticky by som sa mohla vratit do prace ale je mi este stale dost zle som v 12TT, ale hlavne mam velmi stresovu pracu, stres som mala v praci skoro stale...preto je to pre mna riziko sa tam vratit. Doma som si stale nasla nejaku cinnost, nenudila som sa, s manzelom alebo kamoskami ideme von ked sa vratia z prace alebo tak. Ale dnes je vonku tak pekne a ja nemam tu v okoli ziadnu kamosku ktora je tiez doma (prestahovali sme sa na ine sidlisko) a zacinam mat pochybnosti ci to tych dalsich 6mesiacov doma vydrzim, Som totiz dost aktivny clovek.
Ako ste prezivali vy ked ste boli na rizikovom?
Dakujem za nazory 🙂

katusap
31. jan 2014

Ahoj. Ja som bola PN od asi 9tt, este k tomu som mala vychadzky len 2 hodiny denne. Do 16 tt mi bolo zle od rana do vecera, takze som bola rada, ze som doma a mozem lezat. Potom mi to uz riadne liezlo na mozog, lebo som sa citila dobre, bolo leto a ja som musela byt zatvorena doma. Ale prezila som. Kvoli babu sa da vydrzat vsetko.

martinkatinka
31. jan 2014

Tak ja keď som bola na rizikovom, bola som rada prvé mesiace, že som doma, lebo som mala nevoľnosti. Potom som počas vychádzok chodila do knižnice, k mame alebo ona ku mne a zabávala som sa na počítači, piekla som všeliaké experimenty, zašla niečo drobcovi kúpiť 🙂

darina1952
31. jan 2014

@silvika99 ahoj, keď ti už bude lepšie a chcela by si počas vychádzok s niekým stráviť čas vonku, tak si skús nájsť kamošku na prechádzky a pokec v týchto skupinách:
https://www.modrykonik.sk/group/53/
https://www.modrykonik.sk/group/1995/
🙂

silvika99
autor
1. feb 2014

darina1952: jeej super dakujem za tip urcite by som sa rada s niekym stretla a pokecala :}