icon

Ako prežívate túto vojnovú situáciu?

devilka1
27. feb 2022

Ahojte zeny, ako prezivate tu celu situaciu co sa deje? Mna stale vecer chyti strach panila brucho ma boli bojim sa ist spat, aj ked zaspim tak len s mobilom v ruke a budim sa 3-4x aby som pozrela co nove..ako a tym bojovat?? Cez den sa eate da ale večer to je strasne zly pocit...povedzte ze bude dobre 😒🙄

tosomja
27. feb 2022

@devilka1 uvidíme...ináč ja neviem kde vy chodíme na tie spravy a všetko tie minúty po minúte, keď mne niečo "vyskoci" tak deň staré. Alebo napíše že čerstvé správy a tam 12h starý príspevok.
Ja čakám na rokovanie medzi nimi.

noami12
27. feb 2022

@devilka1 tiež to tak mam stále sledujem co nove bojim sa, panikarim... už si hľadám miesto kam by som utiekla keby príde k najhoršiemu, no modlím sa, verím ze bude dobre..

noami12
27. feb 2022

@tosomja daj si do Google ukrajina minúta po minúte a myslím ze denník N to dava, tam stále pozerám co nove každých 10 minút

buberova
27. feb 2022

@tosomja ja sledujem sme.sk minúta po minúte... Je to aj pre tých, ktorí to nemajú predplatené

gelifil
27. feb 2022

dievcata, preboha!!!..nenechajte sa takto ovladat strachom, toto je to, co chcu....vypnite media a nesledujte to...uplna paralela ako pred 2 rokmi, ked zacali s kovidom

devilka1
autor
27. feb 2022

@gelifil bodaj by ste mali pravdu aby to bol len taky osial ako pri covide 😪😪

thereisabear
27. feb 2022

Ja som asi príliš lenivá sa aj báť 🤷‍♀️ Je mi ľúto ľudí, čo to priamo prežívajú, aj si občas poplačem. Ale vôbec si zatiaľ nepripúšťam, že vojna zasiahne Slovensko. Pevne verím, že sa to rýchlo skončí.

laska86
27. feb 2022

@gelifil presne ja ani spravy v telke nepozeram..co ma byt bude..treba zit a nie stresovat sa😊

kvietok2891
27. feb 2022

@devilka1 no ja mam presne to isté tak isto zaspávam z mobilom sledujem že či už neprekročil a Slovensko

kvietok2891
27. feb 2022

@buberova ja tiež

kvietok2891
27. feb 2022

@noami12 ja tiež už som s toho úplne frustrovaná chce sa mi plakať bojím sa odetí muža rodinu spím zo strachom každú chvíľu sa budím a sledujem čo sa deje

noami12
27. feb 2022

@kvietok2891 presne tak, teraz som si aj poplakala za to co sa deje, za to ze obyčajný ľudia musia trpieť, za to ze nevinne deti a ludia tam zomierajú... 😓
Hneď som sa pozrela do postieľky na moju dcérku, jak si spinka a bojím sa ze vojna príde, nebudem vedieť nás ochrániť, no veľký strach mam.
Keby nastane mier, moc sa modlím nech toto skončí preboha veď už je iná doba, čo vyriešia zbrane ? Doplácajú na to nevinný ľudia životom, psychikou, strachom k čomu toto je dobré ? Každý chce kľudný život, tak prečo? Prečo musia byť vo svete stále nepokoje... nechápem už naozaj koľko je vo svete zlosti. Nech si každý žije v pokoji, MIER ❤

kvietok2891
27. feb 2022

@noami12 presne hovoríš mojimi slovami chudatka tie detičky 😢aj ľudia načo je to dobré každý nech si žije svoj život a nie bojovať o nejaké územia v 21 storočí bože dúfam ze to skončí veľmi sa bojím

noami12
27. feb 2022

@kvietok2891 trha mi to srdce, každý jeden nevinný život a tie rodiny 😞😓 musí to byť strašne, ach kam sme sa to dostali...

No verím ze snáď až tak ďaleko to nezajde, mam takú nádej, že keď sa chcú spolu stretnúť a rokovať tak že snáď sa nejako dohodnú predsa len ... keby nechcel tak sa nestretne, podľa môjho názoru...

kvietok2891
28. feb 2022

@noami12 dúfam že sa dohodnú dnes to opäť sledujem ze ako to dopadne ale ak sa nedohodnú tak to nedopadne dobre neviem sa už pomaly na nič iné sústrediť žijem v strachu kedy na nás hodí jadrovú bombu 😢on je podľa mňa blázon

noami12
28. feb 2022

@kvietok2891 no ved kto by sa vedel aj sústrediť, človek sa bojí prirodzene.
Dúfam že sa dohodnú, lebo to by boli posledné tie jadrové zbrane... :(

tosomja
28. feb 2022

Ja som normálne mala sen, ako Ruskí občania prišli k nám, že nech ich ukryjeme pred Putinom, že oni nechcú bojovať, ale musia, lebo ich sám zabije. 🤕 až som sa strhla zo sna, uz mi preskakuje. Lebo včera sme sa akurát rozprávali, ze Ukrajinci utekajú pred vojnou, ale aj Rusi sú aj dobrí, a nevinní trpia pre "hlavu statu" . A nemôžu protestovat, musia poslúchať.
A stále som mala pocit, že mi nad hlavou lietajú lietadlá.