Ako prezývame svoje deťúrence?
To len tak na odľahčenie a spoločne sa potlapkajme po pleci, v tomto MD/RD psycho životnom období 🤣 ci už máme len jedno alebo z detí, je jasne ze ich ľúbime, ale tiež to nieje med lízať, tak baby ako v najväčšom zúfalstve počastujete svoje deti? Jasne ze len v hlave myšlienkami, nieze to aj nahlas poviete!!
Začnem ja na osmelenie- môj malý 1,5r je "oštarník" a v mimoriadnych situáciách je aj "obmedzovač osobnej slobody" 🤣🤣😂😂😭😭
Lexaurin, volame ho Lexi, Lex, Lexilein, ale ked je zly tak Lexaurin. Ten by sa k nemu hodil, za jeden do pohara s vinom bolo by 😂
Keď baby neposlúchajú, tak im občas poviem baby Jagy.
Prdko, teda už ho tak nevoláme odkedy normálne rozpráva. Ale pamätám si ako s ním išiel manžel k autu a poháňal ho slovami Prdko poď. Susedova dcéra skoro odpadla a hneď nahlas komentovala : On sa volá PRDKO??? 😂
Pridavam sa k prdkom 🤣 oboch volam krtko-prtko. Alebo prdlinka 😊
Moja je "Prdula, Prdulka".. 😂 Ale práveže tak ju volám, keď je zlata, nie zo zúfalstva. 🙂
Smradi 😁
Miláčik, zlatko, láska
Ja co v hlave to aj na jazyku. Opice ich volam monkey aj opica. Mala hovori babina you are biggest opica. 😂ked som mala 3r sa ma pytali cim chcem byt ked budem velka . Povedala som “ opicou.” Ked su dobri tak sweetie pie alebo pumpkin 🎃 baby sweetheart darling honey . Maleho niekedy macko pucko ale on sa hneva l m not mucko puko 🤣ked bol babo som ho volal and “drobecek” Lebo mal 9kg v 3m a malu niekedy sugar plum fairy 🧚🏾♀️. Niekde aj tornado 🌪
Moj je baby (beiby) v zloma aj dobrom a skoro vzdy a vsade. Hey baby, good nigh baby, come baby, thank you baby, stop it baby a on to teraz robi mne. Pridem po neho do skolky a on ma s radostou zdravi: Hey baby. Znie to akoby ma balil Joe z priatelov.
Znama volala dcerku ty moja kyselina... lebo ju otravovala.😀
@andreatytler hehehehe Moj maly zas sa stale pyta Este som trosku baby ? Som malicky. A ja ze nie si skoro vobec baby ale pre mna budes vzdy moje baby . A on ze je tiny bit baby. Little bit big boy..puppy .. ( posledny mesiac sa hra ze je psik doteraz bol T-rex .
@miadi joj, to je mile ze chce ostat baby.
@andreatytler a @miadi v angličtine fungujete kvôli cudzincovi manželovi alebo ste všetci Slováci a je to len tak v rámci výuky?
Ja mam kopu,vzdy co sa mi hodi,ale najviac sa mi paci meno pre mladsieho od starsej,ho vola jednoducho clovek😆
Kukurička a bobaľko 🙂
Ja som cudzinec muz a deti su domorodci. A vsetci sme kanadania. Ja som aj slovenka a deti tiez . A keby sme moc chceli da sa aj talianske obcianstvo vybavit. ( detom)
Zijem v Kanade a manzel je kanadan. Rozpravam na syna aj slovensky a rozumie mi. Po slovensky je "zlatko"
Syna volam zabka. Podla toho, ako odmalicka spava s rozcapenymi nohami. Uz je to ale velka zaba, takmer ropucha. Ale ten spanok a aj prezyvka, ked mu chcem povedat pekne, mu zostali 🙂
Ja volám synovcov len po mene,zdrobnene, ale naši kamaráti majú synčeka, a toho voláme pampúšik. 🙂 A z detstva si pamätám, že naša rodinná priateľka volala svojho, dnes už dospelého, syna "ekrazit", lebo bol veeeľmi aktívny...😂
Nasho synceka volame Pampusik, Macusko, ale aj jeho menom ho volame. Niekedy aj na ulici volam - pod Pampusik 😀😍.
Ozembuch🙂 ideálna prezývka pre syna v obdobi vzdoru 🤭😅
...keď do mňa rýpu, tak sú Spaßvogly, keď ich chcem pojedovať, tak bábätká moje, alebo jaškrblinky. 🤣
Ja mám doma 15 ročnú slečnu, ale ešte stále jej zvyknem povedať Bubatko, Bubulienka alebo Bubu. Dedko jej často hovorí Očenko 😁
nasa je kurča
ked vydava pazvuky tak je motorka a odtok🤣
Moju najčastejšie volám žabka a keď robí zle tak je divoch,divočak alebo turvoň 😃
Moju vola "žabka" ma uz takmer 10 r. Niekedy je potvora alebo striga keď špekuluje.
Knedlicka
Otesanek 😁
Zaba,zabka,laska, zlatko,bimbo,Limbo,a babu podla situacie

Sunkovnik.. ale len pre prvu som mala prezyvku. Lebo bola vzdy posadnuta sunkou.🤷🏻♀️😄