Ako pridať už existujúcu tému v diskusii aj na českej stránke?
uz davnejsie som si dala temu do diskusie ale je iba na sk chcela by som ju zvyditelnit aj pre cz kedze mam kontakty s mamkami aj z ciech,nechcela by som ju nanovo pridavat pretoze je tam uz rozbehnuta diskusia,poradte neda sa takto dodatocne potvrdit pouzivanie aj na cz stranke,dakujem
ja mam temu v diskusii ,,mame chybne geny..a pri nej som zabudla kliknut aj na cz a teraz je tam uz rozbehnuta diskusia ale pre mamky z cz nie ,a to by som chcela vediet ci sa to neda niejako dodatocne,umoznit aby tam mohli prispievat aj z cz,lebo keby som odznovu zadavala tu temu tak stratim uz tie starsie prispevky nie?
@danu ja mam temu v diskusii ,,mame chybne geny..a pri nej som zabudla kliknut aj na cz a teraz je tam uz rozbehnuta diskusia ale pre mamky z cz nie ,a to by som chcela vediet ci sa to neda niejako dodatocne,umoznit aby tam mohli prispievat aj z cz,lebo keby som odznovu zadavala tu temu tak stratim uz tie starsie prispevky nie?
@katuscakzms daj mi link na tu temu a prehodim ju
@danu https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-sa-tazko-rozprava/mame-chybne-geny/ ............chcela by som aby bola aj na sk a aj na cz,dakujem
@katuscakzms prehodene 😉
@danu super dakujeeeeem 😀

@katuscakzms diskusiu si teraz zadala aj pre mk.cz.
Ked zakladas diskusiu napises nazov temy, potom co by si chcela vediet a pod tym mas napisane zobrazit dalsie moznosti, kliknes na to a na pravej strane mas otazku ci chces pridat diskusiu, aby sa zobrazovala aj na mk.cz, tak to zaskrtnes. 😉