icon

Ako proti arogantným psíčkarom?

dancul80
9. feb 2013

ahoj
strasne ale strasne ma rozculuju psie exkrementy vsade kam oko dovidi. na topankach, kociku, obleceni... mala som taky napad ze tychto panov a panicky budem fotit alebo natacat a zverejnovat na webe. ale nie som si ista ci to umoznuje zakon. ci je rozdiel ked im je vidiet do tvare a ked su chrbtom. mozno by stacilo aby sa sami spoznali podla vetrovky ci psa alebo ich susedia... neviem, uz som asi dlho na materskej a neustale pokrikovanie po detoch "pozor h...." ma uz fakt nebavi. neviete mi niekto poradit 🙂 pripadne ma niekto iny napad? dakujem

Strana
z3
natuska87
18. júl 2014

@roxi cakam Tvoju vycerpavajucu odpoved na otazku kam idu peniaze za psov, lebo v nasom meste nie je ani jeden kos, ani sacky, ani vyhradene chodniky pre psickarov...daj, som zvedava, lebo nas primator mi konkretnu odpoved nedal!!!

natuska87
18. júl 2014

@mima4 Chcela by si tak "trpiet" aspon jeden rok v zivote...iba idiot, ktory nema cas na psa ,si ho poriesi, tek nezovseobecnuj...respektuj a budes respektovan!

natuska87
18. júl 2014

Zalozte temu,CO s arogantnymi a netolerantnymi ludmi!

terezka1947
18. júl 2014

..ja by som kaslala na psie exkremety....
horsie to je,ked idete s malym dietatom bud na rukach alebo za ruku a oproti vam bezi pes bez voditka a majitel si pekne keca a pofajcieva...a mooooozem ja kricat kolko chcem,ked na mna skace a ja branim placuce dieta...
ked uz psa mat,tak vonku voditko...a vzdy...nie-maly psicek,zlaty psicek,pokojna povaha a ine podobne vyhovorky na obkecavanie toho,preco nema voditko

natuska87
18. júl 2014

@terezka1947 tak by to malo byt, pre nas, inteligentnejsich psickarov, je to samozrejme...

natuska87
18. júl 2014

@htomas
@htomas nechutna si Ty s takymto prispevkom...az budes starostkou vasej Hornej Dolnej, skus to riesit tak, ze im vyjdes v ustrety, nie hned restrikcie....ale na to musi byt clovek "trosku" rozhladeny...

natuska87
18. júl 2014

@emakiki preco nejdes prikladom???

natuska87
18. júl 2014

@emakiki
@emakiki neboj, aj medzi matkami je spusta "hlusiny"...obavam sa, ze ta, co tu najviac tara k tejto teme bude asi matka maketa....

katy1979
18. júl 2014

@natuska87 co zle som povedala? Nejaka si vytocena dievca preco tak prchko reagujes?

natuska87
18. júl 2014

@katy1979 Prepac, nepatrilo to Tebe...je smiesne, ako potom clovek strati prehlad, prepac, este raz....

maruska24
18. júl 2014

@natuska87 presne. v mojom okolí kopec matiek čo si po decku neupracú, nechajú ho na ulici či v obchode vrešťať, nechajú močiť do fontán a pod, ale do psov sa navážať budú.

natuska87
18. júl 2014

@maruska24 O tomto som pisala, denne som na ulici svedkom, chovania dnesnych /niektorych/ mladych mamiciek...hufne posedavaju pri ihriskach, ich deti sa blaznia , robia zle , vrestia, curaju, odhadzuju odpadky po okoli....ony to beru ako samozrejmost?! Tie inteligentnejsie matky vedu deti k poriadku a tolerancii...tu sa stava modou uzurpovat si pravo na pravdu....a tiez nezakladame temu, co s " maketou"...nech si kazdy uprace pred svojim prahom...aj ich chovanie sa moze povazovat za obtazujuce.....

Strana
z3