Ako proti arogantným psíčkarom?
ahoj
strasne ale strasne ma rozculuju psie exkrementy vsade kam oko dovidi. na topankach, kociku, obleceni... mala som taky napad ze tychto panov a panicky budem fotit alebo natacat a zverejnovat na webe. ale nie som si ista ci to umoznuje zakon. ci je rozdiel ked im je vidiet do tvare a ked su chrbtom. mozno by stacilo aby sa sami spoznali podla vetrovky ci psa alebo ich susedia... neviem, uz som asi dlho na materskej a neustale pokrikovanie po detoch "pozor h...." ma uz fakt nebavi. neviete mi niekto poradit 🙂 pripadne ma niekto iny napad? dakujem
Zalozte temu,CO s arogantnymi a netolerantnymi ludmi!
..ja by som kaslala na psie exkremety....
horsie to je,ked idete s malym dietatom bud na rukach alebo za ruku a oproti vam bezi pes bez voditka a majitel si pekne keca a pofajcieva...a mooooozem ja kricat kolko chcem,ked na mna skace a ja branim placuce dieta...
ked uz psa mat,tak vonku voditko...a vzdy...nie-maly psicek,zlaty psicek,pokojna povaha a ine podobne vyhovorky na obkecavanie toho,preco nema voditko
@terezka1947 tak by to malo byt, pre nas, inteligentnejsich psickarov, je to samozrejme...
@maruska24 O tomto som pisala, denne som na ulici svedkom, chovania dnesnych /niektorych/ mladych mamiciek...hufne posedavaju pri ihriskach, ich deti sa blaznia , robia zle , vrestia, curaju, odhadzuju odpadky po okoli....ony to beru ako samozrejmost?! Tie inteligentnejsie matky vedu deti k poriadku a tolerancii...tu sa stava modou uzurpovat si pravo na pravdu....a tiez nezakladame temu, co s " maketou"...nech si kazdy uprace pred svojim prahom...aj ich chovanie sa moze povazovat za obtazujuce.....

@roxi cakam Tvoju vycerpavajucu odpoved na otazku kam idu peniaze za psov, lebo v nasom meste nie je ani jeden kos, ani sacky, ani vyhradene chodniky pre psickarov...daj, som zvedava, lebo nas primator mi konkretnu odpoved nedal!!!