icon

Ako zvládnuť vzťah s nadšeným psíčkarom?

Včera o 12:35

Ahojte baby, mali ste niektorá z vás vzťah s psíčkarom ?
Ak vymyslíme nejaký výlet tak je najradšej za turistiku žeby mohol zobrať aj svojho psa. Ráno aktivity nemáme skoro žiadne lebo venuje sa iba psovi. Večer dlho vonku nemôžme byť lebo vtedy musíme zas venčiť psa. Mňa to už úprimne nebaví. Aj keby sme šli na výlet tak zoberie s nami jeho psa.
Som divná ja ? Lebo už fakt neviem.

Strana
z4
anonym_d812de
Včera o 12:42

@anonym_autor a keby mal deti?
Ale...je trošku divný, lebo pes počká, kľudne môže ísť o pol hodinu skôr vonku aby ste mohli ísť na večeru, či do kina. Tiež by si mohla trošku počkať ty, kým vyvenčí ráno. Je to o komunikácii, tolerancii, nastavení rebríčka.

anonym_2d0982
Včera o 12:43

Vzťah som nemala, ale vadilo by mi to.
To že ide hafan s nami na turistiku je Ok, ale že večer rýchlo domov lebo jeho kamarát - tak to by som nedávala.

arek00
Včera o 12:44

@anonym_autor vidim to rovnako, raz som sa zaujimal o jednu dámu, co ma psa v byte. Vsade same chlpy a smrad od psa...dostalo ma do kolien, ked sme sli do kina a pocas filmu jej oblecenie smrdelo od psa. Dievca nebolo zle, len toto mi strasne vadilo ze pes bol s nami stale.

anonym_628d05
Včera o 12:45

moj priatel ma vzyah so psickarkou ... nas chodi s nami vzdy ked moze... aj do mesta a aj na vylety .. okrem psa vsetko este prisposobujeme dcere... vedel do coho ide a suhlasil... nema problem mu aj umyt zadok ked sa pototo ..ci ich vezme von kym ja robim obed .. v postely sa predbiehaju kto bude vedla mna skor.. ale zas nemam problem ho nechat doma (psa) a ist von len s dcerou a nim .. v pohode doma vydrzi ak sa predtym dlhsie vyvenci ... keby mu to vadilo-niesme spolu -lebo by sme nemali rovnaky pohlad na danu vec a tym padom by nas to odcudzilo ...

autor
Včera o 12:49
@anonym_d812de

@anonym_autor a keby mal deti?
Ale...je trošku divný, lebo pes počká, kľudne môže ísť o pol hodinu skôr vonku aby ste mohli ísť na večeru, či do kina. Tiež by si mohla trošku počkať ty, kým vyvenčí ráno. Je to o komunikácii, tolerancii, nastavení rebríčka.

@anonym_d812de keby mal dieťa tak samozrejme že dieťa je preňho na prvom mieste. Ináč je fakt top partner ale keď ma voľný čas tak ho trávi so psom. Samozrejme mne sa venuje ale musí byť pri nemu stále jeho pes, dokonca aj keď ideme len na nejaký výlet tak musí sa to jednať ohľadom turistiky žeby mohol ísť aj jeho pes.

autor
Včera o 12:53
@anonym_2d0982

Vzťah som nemala, ale vadilo by mi to.
To že ide hafan s nami na turistiku je Ok, ale že večer rýchlo domov lebo jeho kamarát - tak to by som nedávala.

@anonym_2d0982 no je to divné. Pripadám si v tom vzťahu že ten pes je ešte dôležitejši ako ja

pseudomonas87
Včera o 12:58

@anonym_autor ahoj, ja som 14 rokov dozadu chodila a psickarom, samozrejme fenka chodila s nami na výlety, prevažovala turistika atď ....dovolenka, len tak aby sme vzali psa, keď niekde lietadlom , tak psíkovi hotel zajednat. No záleží ako velmi máš rada jeho a aj toho psa, a ako si ochotná prispôsobiť tomu svoj život. U nás to dopadlo tak, že Simba s naši prežila všetko, randenie, zásnuby, na svadbe mala okolo krku ružovú maslu. keď sme si domov doniesli z pôrodnice dcérku, ako si ju chránila. Zažila s nami pár sťahovaní, dovolenky pri mori, všetko. Keď nám minulý rok zomrela , plakali sme všetci , že aj teraz mi je pomaly do plaču. Tak dobrý to bol pes.
Takže ako hovorím, záleží ako moc máš rada jeho, jeho psa, a či si ochotná sa prispôsobiť.

autor
Včera o 13:00
@arek00

@anonym_autor vidim to rovnako, raz som sa zaujimal o jednu dámu, co ma psa v byte. Vsade same chlpy a smrad od psa...dostalo ma do kolien, ked sme sli do kina a pocas filmu jej oblecenie smrdelo od psa. Dievca nebolo zle, len toto mi strasne vadilo ze pes bol s nami stale.

@arek00 u nás to tak je a začína mi to vadiť. Dokonca sme mali ísť na dovolenku v lete ako partia. Samozrejme tá dovolenka sa zrušila lebo by sme išli bez psov a partner s jeho partiou boli v takej depresii že týždeň bez psov určite nevydržia. Hľadali sme riešenia ale aj tak nič z toho. Proste psy sú na prvom mieste vo voľnom čase.

martinmmartin
Včera o 13:01

Nastavovat a podriadovat cely svoj zivot okolo duncovho vyprazdnovania , plus ziadne poriadne dovolenky.....za mna nie

autor
Včera o 13:02
@martinmmartin

Nastavovat a podriadovat cely svoj zivot okolo duncovho vyprazdnovania , plus ziadne poriadne dovolenky.....za mna nie

@martinmmartin akože dovolenky a výlety sú. Práveže dosť často len stále so psom. Bez psa sme vlastne ani neboli niekde na dovolenke

anonym_a0af09
Včera o 13:04

ano ved kto ma psa pochopi, pes ma svoj rezim vencenia, cize vydrzi o trosku dlhsie ale nie moc a na vylety sa berie preto aby sam doma netrpel a vyvencil sa cize jednym vyletom zabije hned dve muchy....My sme mali psov teraz uz nemame lebo naozaj sklbit jedno s druhym bolo narocne a cez leto riesit kto sa postara o psa

anonym_4dd083
Včera o 13:04

Ja som vo vztahu ten psickar. Partner s tym nema problem. Prave naopak…ked som zorganizovala nieco kam nesiel pes tak mi to cely cas vycital ze preco som nevzala psika 😁

Ta bytost tu bola pred tebou a bude aj po tebe.

autor
Včera o 13:05
@anonym_a0af09

ano ved kto ma psa pochopi, pes ma svoj rezim vencenia, cize vydrzi o trosku dlhsie ale nie moc a na vylety sa berie preto aby sam doma netrpel a vyvencil sa cize jednym vyletom zabije hned dve muchy....My sme mali psov teraz uz nemame lebo naozaj sklbit jedno s druhym bolo narocne a cez leto riesit kto sa postara o psa

@anonym_a0af09 no ja ho aj chápem a on je fakt ukážkový psíčkar a aj partner ale ta stále je s nami ten pes. Dokonca ešte na návštevu ho párkrát zobral. Iba som pozerala ale samozrejme to ľudia chápali keďže tam boli ďalší psíčkari

autor
Včera o 13:08
@pseudomonas87

@anonym_autor ahoj, ja som 14 rokov dozadu chodila a psickarom, samozrejme fenka chodila s nami na výlety, prevažovala turistika atď ....dovolenka, len tak aby sme vzali psa, keď niekde lietadlom , tak psíkovi hotel zajednat. No záleží ako velmi máš rada jeho a aj toho psa, a ako si ochotná prispôsobiť tomu svoj život. U nás to dopadlo tak, že Simba s naši prežila všetko, randenie, zásnuby, na svadbe mala okolo krku ružovú maslu. keď sme si domov doniesli z pôrodnice dcérku, ako si ju chránila. Zažila s nami pár sťahovaní, dovolenky pri mori, všetko. Keď nám minulý rok zomrela , plakali sme všetci , že aj teraz mi je pomaly do plaču. Tak dobrý to bol pes.
Takže ako hovorím, záleží ako moc máš rada jeho, jeho psa, a či si ochotná sa prispôsobiť.

@pseudomonas87 u nás sú práveže samé výlety za čo som rada ale vkuse len nejaká turistika. Ta je na prvom mieste vo výbere aktivít. Takým tempom prejdeme do roka aj celé Slovensko so psom.

autor
Včera o 13:09
@anonym_4dd083

Ja som vo vztahu ten psickar. Partner s tym nema problem. Prave naopak…ked som zorganizovala nieco kam nesiel pes tak mi to cely cas vycital ze preco som nevzala psika 😁

Ta bytost tu bola pred tebou a bude aj po tebe.

@anonym_4dd083 u nás ešte nebolo žeby sme niečo organizovali bez psa

biba_18
Včera o 13:20

akože ako si predstavuješ, že on psa odloží ako neživú vec? samozrejme že ho berie stále so sebou. sa buď naučíš aj ty fungovať so zvieraťom - alebo ser na chlapa…
kks, to len raz by mi niekto povedal, že nemám brať ohľad na psa…

rozculena
Včera o 13:33

@anonym_autor ty sa s tým nikdy nezmieriš,nechaj ho nejakej inej,ktorá to pochopí,alebo sama bude mať psa.
Akože kvôli tebe má toho psa teraz utratiť??

anonym_e9f489
Včera o 13:38

Sama som psickarka, oblečenie ako sa vyššie písalo mi teda určite nesmrdí. Psy s nami aj dovolenkujú, ale nie som ten typ čo psa ťahá všade. Áno je to komplikovanejšie, ak chce človek niekde na celý deň vypadnúť je mi jednoduchšie zvery vziať so sebou ako sa potom ponáhľať, pretože nevydržia celý deň, ale zas aj na dovolenke ich radšej nechám v apartmáne sko ich ťahať na pláž či do mesta na večeru, toto prekáža aj mne keď niekde sedím a pri vedľajšom stole každú chvíľu brese pes. Muž je rovnaký, vie čo si kedy a na alo dlho môžeme dovoliť, inak to prispôsobujeme čas potrebám nie len našim ale aj psov. Ak ti to vadí hneď na začiatku daj ruky preč, my sa nezmeníme.

mimka1402
Včera o 13:40

No prosím prenechaj mi ho 🙂 Pre mňa by to bol znak toho, že je zodpovedný za živú bytosť aj ako do budúcnosti rodič. 🙂
Nevidím v tom žiaden problém. Vedela si, že má psa. Tak? Títo ľudia, ktorí idú do vzťahu a neprijmu partnera so všetkým by som fakt niekde poslala. Očividne nemáš vzťah k psíkovi a je to vidieť, inak by si všetko chápala.
Ja si neviem predstaviť žeby mi partner vyčítal takéto veci. Na jeho mieste by si už mala zbalené veci.😀
Ak psa nemá kto vencit logicky ho nenecháš sa trápiť. Keď nemá kam ísť, tak logicky vymýšľa sa plán so psikom.
Preto si myslím, že psickari by mali randit iba so psickarmi, inak sú z toho len problémy. Stačila mi diskusia kedy manžel sa rozhodol ze psa do spoločného bytu nechce a manželka bola zúfalá lebo mala psíka roky a dokým bývali pred manželstvom, nič také od nej nechcel.

anonym_7c9a7e
Včera o 13:47
@anonym_e9f489

Sama som psickarka, oblečenie ako sa vyššie písalo mi teda určite nesmrdí. Psy s nami aj dovolenkujú, ale nie som ten typ čo psa ťahá všade. Áno je to komplikovanejšie, ak chce človek niekde na celý deň vypadnúť je mi jednoduchšie zvery vziať so sebou ako sa potom ponáhľať, pretože nevydržia celý deň, ale zas aj na dovolenke ich radšej nechám v apartmáne sko ich ťahať na pláž či do mesta na večeru, toto prekáža aj mne keď niekde sedím a pri vedľajšom stole každú chvíľu brese pes. Muž je rovnaký, vie čo si kedy a na alo dlho môžeme dovoliť, inak to prispôsobujeme čas potrebám nie len našim ale aj psov. Ak ti to vadí hneď na začiatku daj ruky preč, my sa nezmeníme.

@anonym_e9f489
Som sa pobavila 😁
Každý, kto má psa, smrdí ako pes. Smrdí on, jeho byt, auto, všetko.
Ten človek to necíti logicky.

anonym_e9f489
Včera o 13:52
@anonym_7c9a7e

@anonym_e9f489
Som sa pobavila 😁

@anonym_7c9a7e ok. Nemám chuť sa hádať. Určite to tak bude.

mimka1402
Včera o 13:53
@anonym_7c9a7e

@anonym_e9f489
Som sa pobavila 😁

@anonym_7c9a7e Nie, nie je to pravda. Psíky ak nie sú zanedbané, nesmrdia, respektíve smrdia asi rovnako ako ľudia. Domácnosť taktiež nemá prečo smrdieť. 😀 Ale áno chlpy na oblečení môžu byť, ak človek ich neodchlpi ale to je asi logické. 😀 Ale to je už inak dobrá paranoja, že "všetko smrdi". 😂 To samozrejme len svedčí o tom, že ak človek nemá rád zvieratá tak vidí problém tam kde nie je.

sissy27
Včera o 14:24

@anonym_autor my sme mali psa dlhe roky a podla mna je normalne, ze ak si zaobstaram psa, tak sa mu treba aj adekvatne venovat a prisposobit svoje aktivity. My sme sa rozhodli mat psa, nie pes si vybral nas. Takze ano, dovolenky boli len “pet-friendly”, rano bolo treba vstat skor a vyvencit, po praci / skole sa ponahlat domov lebo opat sa treba postarat o psa, vecer pred spanim tiez. A takisto ked som sla niekam von (posta, obchod, s kamoskami na ihrisko) tak psa so sebou. O tom to proste je. Mna zas ide roztrhnut, ked vidim nejaku pindu, co vlaci psa v kabelke, alebo mu doma prestrie podlozku len aby mohla sediet na manikure alebo na kavicke bez starosti.
Pes je zavazok na niekolko rokov, je to ziva bytost, a pre vela ludi aj clen rodiny. Ak ti partnerov zivotny styl nevyhovuje, tak holt budes musiet hladat ineho.

biba_18
Včera o 14:25

@anonym_7c9a7e nemáš pravdu. sú psy ktoré nesmrdia. zväčša tie čo nemajú podsadu…

sissy27
Včera o 14:28
@arek00

@arek00 tam nebol problem pes, ale hygienicke navyky tej slecny. Pokial by pravidelne psa vycesavala a starala sa onho, doma denne povysavala, prala si oblecenie atd tak neexistuje, aby ju bolo citit.
Okrem nasich susedov nepoznam jedineho psickara, ktoreho by bolo citit. A ano, nasi susedia maju celkovo problem ako s vlastnou hygienou, tak aj s hygienou ich psa.

sissy27
Včera o 14:31
@anonym_7c9a7e

@anonym_e9f489
Som sa pobavila 😁

@anonym_7c9a7e pokial ludia zvladaju hygienu seba aj psa alebo akehokolvek ineho domaceho zvierata, tak nie je dovod aby ich bolo citit, alebo ich domacnost. Pachne vacsinou moc, vykaly = to by mal pes robit vonku, alebo zanedbana srst. Nic z toho ale nemusi byt, ak sa clovek adekvatne stara.

anonym_0358d9
Včera o 14:35

Najdi si neho, tento pre Teba nie je. Ty vidis stale iba seba, Ty, Ty, Ty. Ved organizuje a Tebe sa stale mali. Ano ma psa, nasla si si ho a uz psa mal a to je zavazok, ak sa stym nevies zmierit, tak postupne on Teba posle ta tam.

summer23456
Včera o 14:40
@pseudomonas87

@pseudomonas87 až mi slza vyhrkla 💗

anonym_91c0f5
Včera o 14:43
@anonym_7c9a7e

@anonym_e9f489
Som sa pobavila 😁

@anonym_7c9a7e psa nemám ale známa má v dome a nesmrdí jej ani dom a ani ona 😄 vlastne nepoznám nikoho kto má psa a smrdí.

summer23456
Včera o 14:45
@anonym_autor

@pseudomonas87 u nás sú práveže samé výlety za čo som rada ale vkuse len nejaká turistika. Ta je na prvom mieste vo výbere aktivít. Takým tempom prejdeme do roka aj celé Slovensko so psom.

@anonym_autor a ten pes sa má teraz akože doma posrat, aby ste boli dlhšie von? Tiež mám psa a áno, je to o tom, že výlety plánujem tak, aby pes netrpel. Je to pre tvojho priateľa (aj pre nás) proste člen rodiny, živá bytosť, ktorá má city a potreby, zbožňuje nás a my jeho, preto ho logicky neodlozime len tak doma do kúta a kašľať naňho. On chce byť s nami a my s nim. Myslím, že to ty nikdy nepochopíš, lebo proste nemáš k tomu psovi žiaden vzťah. Nechaj priateľa, nech si nájde takú, čo ocení jeho dobré srdce a zodpovednosť.

Strana
z4