icon

Ako reagovať na susedov, ktorí majú hlasno pustenú telku ?

1. feb 2020

Ahojte . Chcem sa s vami poradiť pretože sa neviem rozhodnut čo urobiť . Prosím blbe komentáre si odpuste . Mám taký problem , že naši susedia ktorí bývajú nad nami pozerajú každý večer telku ( nad našou spálnou) vždy do Polnoci , a niekedy aj do jednej ale to len obcas ,no do tej pol noci to je každý večer . Ide o to , že síce tam nerobi diskotéku a pozera len telku ale ma ju straaasne hlasno a jednoducho mna to ruší keďže už o nejakej 10 chodím spat . A naozaj to veľmi pocut , dosť im to hučí . Mne osobne to dosť vadí a najradšej by som mu niečo povedala ale zas na druhej strane nechcem byt nejaká trápna suseda čo hovorí druhým aby stisili telku . Neviem sa rozhodnut či ho poprosiť o stíšenie v neskorších hodinách alebo to nechat tak . Preto ma zaujíma ako by ste prosím riešili/ reagovali na takúto situáciu vy ?

Strana
z2
77daniela77
2. feb 2020

*lepsie

lenqua_12325
2. feb 2020

Ver mi, že keď žijes v bytovke s papierovými stenami nieje to ľahké. My mame telku na zemi lebo ešte nemáme nábytok, pozeráme telku dlho ale aj keď ju mame naozaj veľmi ticho pod nami to pocut môže ale akože nebudem 10 vypínať telku a bežať do postele lebo suseda je na to maximálne citlivá. Mne skôr vadia, keď niekto pod nami začne vŕtať ráno o 8 pod posteľou malého syna hmoždinky a ten sa zobudí v takom soku že nieje možné ho utíšiť 😉

lintu
2. feb 2020

V noci počuť všetky zvuky viac. Telku môžu mať pokojne od večera do noci na rovnakej hlasitosti a proste im nepríde, žeby to mali dať tichšie. Pokým ich nato neupozorníš, asi sa to len ťažko zmení. Aj keď sa človek snaží byť ohľaduplný, nedá sa druhých dokola pýtať, či im nááhodou na tebe niečo nevadí.

lucyluv
2. feb 2020

Moj otec mal teraz 54 a veru uz je hluchy :D

juliet86
2. feb 2020

ved pises zs ten pan sused je zjavme normalny a ohladuplny ked sa prisiel predtym uistit. zjavne to nie je nejaky chruno. tak normalne mu povedz ze chodievas spat 22 00 a zs je k vam dost pocut telku a poprosit ho ci si to moze dat tichsie. bodka

nenne9
2. feb 2020

@abbey1 presne aj ja😂 pripadám si mlado 😝

simona92101
2. feb 2020

@lentilkaxxx my sme toto denne zazivali s muzom ked sme si kupili na zaciatok maly bytik v bytovke 😀 vedla nas z jedneho bytu orgie ktore sa kvoli teplu v lete presunuli aj na balkon 😀😀😀😀 pol bytovky si po orgiach chodilo zapalit na balkon 🙈😂 a z druhej strany sme mali osamelu pani v rokoch ktora po nociach spievala karaoke a balkanske piesne do mikrofonu 🙈 dohovor nepomohol ani panicke,ani slecnam ktore si tam zalozili privat,tak sme sa odstahovali do domu a je svaty pokoj.mame babatko a neviem si uz predstavit take cosi zazivat po nociach...urcite mu chod teda povedat,nech sa stisia

katkati
2. feb 2020

Nemému dieťaťu ani vlastná matka nerozumie.

sara07
2. feb 2020

zoberiem župan a slušne zaklopem a poprosím , susedia pod nami zhodou okolnosti, daju tichšie a je to , potom sa o mesiac pozabudnu, tak zaklopem a do pohody
stane sa ti že proste sa pozabudneš kolko je hodín a maju to hlučnejšie
ešte ty si môžeš dat odhlučnit strop alebo štuple do uši

sara07
2. feb 2020

inak ja niekedy som tak unavená že ano huči telka ale ja proste zalomim od unavy , môže hučat čo chce

sara07
2. feb 2020

@lentilkaxxx presne radšej nech to suloži vašnivo ako ked vysmraduje cigaretami moja reč a hlavne je to aj zdravšie😂

lenka2710
2. feb 2020

Ty si veľmi zlata susedka, teba by som chcela 😘
Ja som nemohla ani cvičiť večer o 7 na steperi, lebo sa trieskalo, mala nemohla chodiť po byte, lebo už sa trieskalo, keď som sa s nimi išla slušne porozprávať, tak mi nadali, že oni si chcú v kľude pozrieť večer telku a nie aby im nad hlavami niekto cvičil alebo nedaj Boh chodilo 10kilove dieťa a nech si dáme láskavo koberce a prerobime podlahy, no už v ten večer sme prerabali 😂😂
Ale pokiaľ máš takých susedov, že im to povieš slušne a oni tiež slušne zareagujú, tak myslím, že je na mieste povedať ako to vidíš 😉

77daniela77
2. feb 2020

@simona92101 😂 mali ste tam veru veselo....

gelifil
2. feb 2020

@lentilkaxxx no len som zvedava, ako to o par rokov vysvetlis svojmu dietatu...

barbara001
3. feb 2020

Baby moja kamošna sa nasťahovala do uplne noveho bytu na denine čo stavaju tie 3 pochodové, byva na druhom dole pod ním je veľký labrador ktory stále šteka a nad nimi su veľmi mladý párik kde skoro každy večermajú brutálný sex ktory počuť akoby tam boli, počuju všetko vzdychavanie, slečinka si tam pokrikuje, že sa to neda vydržať, musia im to nejak naznačiť 😀

77daniela77
3. feb 2020

@barbara001 No,tak my sa tu mozeme smiat,ale nechcela by som takto byvat,ved z toho asi vsetci v dome maju na nervy a este ked su tam aj deti.Urcite by som s nimi mala pohovor,alebo po rozhovore s ostatnymi zvolala domovu schodzu....

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lentilkaxxx
3. feb 2020

@lenka2710 ja mám fakt skvelých susedov. V sobotu som pred dvere vyhodila odpadky, že ich manžel o 10 min.vynesie. Nestihol. Sused išiel vyniesť svoje, zobral aj naše. Manželovi v noci cestou do roboty vypadlo 5 eur z vačku na schody. Ráno sme ich našli na botníku, dalsia susedka ich našla skoro ráno na schodoch a bolo jej jasné, že len manžel tadiaľ od večera išiel. Na Mikuláša som spravila balíčky a povešala susedom na kľučky. To bolo radosti. Takže fakt zlatí susedia. Vyrástla som v bytovke, kde tí pod nami nonstop vypalovali zobaky na balkone a v záchode, všade hrkotali flasky. Ten smrad bol príšerný. Potom niekoľko rokov v manželovej rodičovskej chalupe, kde pred svadbou vyplatil tetky (svokrovci na to prachy nemali) a potom sme spodok kompletne prerobili (svokrovcov sú hore). Az svokra dosiahla toto, začala sa nám srať do života. Hej, kým som pri prerábke (aj svokrovci začali prerabat) zariadila prachy, všetkých remeselníkov, nakupovala a vozila sebe aj im stavebný materiál (áno, čo som nedala do svojho veľkého kombiku, dala som do tatkovej dodávky a na vozík), všetko cez firmu bez DPH a s veľkoobchodnými zľavami, projektovala každý cm² u nás, riadila to tam, jej som vlácila nábytok z Poľska, vozila ju po Slovensku po lekároch, vybavila jej domácnosť novým sklom a porcelanom (kedysi som mala k nemu prístup za patinove ceny, takze mám zasoby na 20 rokov), bola som najdokonalejšia nevesta. Ale potom si svokruša začala vyžadovať, aby som ten komfort poskytovala aj jej využivačnej dceruške,ktora v živote pre nikoho prstom nepohla, len každý mal od mamičky nariadené brať ju ako stred vesmíru, som povedala dosť. Tak začali pracovať na rozbíjaní nášho manželstva. A v kombinácii so smradom z vajglov, ktoré s hrdosťou trónili na spoločných schodoch, smradom z chlastu, neustále vrieskajúcim rádiom Šláger a Melódia, hnus. Po niekolkoročnom pekle som sa zbalila, prerobila byt, čo som mala za slobodna, zobrala VŠETKO, čo som doniesla alebo kúpila, a prchla. Manžel precitol a došiel za mnou, tak aj zbytok nábytku som si sem doviezla (kedže nie som superžena, naložili ho chlapi ;) ). Po tom všetkom ver, že ak sú v nedeľu pod nami 20 min.orgie, je to oproti primitívnemu blázincu úplná pohoda 🙂 🙂 🙂

lenka2710
3. feb 2020

@lucyluv môj ma 57 a tiež je už hluchý na totalku, zatiaľ čo mi mame zvuk na telke max na 8, on minimálne na 30, takže keby býval na byte, mali by susedia po chlebe 😂😂😂

lentilkaxxx
3. feb 2020

@sara07 iné zvuky tu nie je počuť. Len trošku (minimalne) dupanie ročnej susedky vedľa. Ale ja som pri kompletnej rekonstrukcii zapla mozgové zavity a všetky steny od susedov, vonkajšie aj strop, zateplila a zároveň zaizolovala 5cm sklenou vatou za sadracom. Úžasne to zabralo, aj susedia boli zo zvedavosti testovať silu izolacie. Prekonali to zatiaľ len tí dole pri sexe 😂😂😂
Navyše skoro vôbec netreba kurit

lentilkaxxx
3. feb 2020

@gelifil teraz majú po 50. Uvidíme, akú budú mať kondičku o niekoľko rokov. Vystrájajú len nedeľu, keď pani príde, takže pohoda. No čo už, povieme, že tetu asi bolí bruško. 😉
Skôr som háklivá na výhovorky rodičov, že sú chudobní a nemajú korunky, preto nemôžu dieťaťu kúpiť zmrzlinu, nepošlú ho na krúžky, nechodia s ním na výletý, kašlú na vzdelanie, a zároveň majú cigarety v papuli a pollitrák v ruke. ;)

gelifil
3. feb 2020

@lentilkaxxx co su to vajgle?

77daniela77
3. feb 2020

@gelifil špaky z cigariet= vajgle😉

Strana
z2