Ako reagovať na takúto správu v bazári?
Odpiste a uvidite.. ale myslim, ze ide stale o tu istu mamicku, ktora si vytvara nove ucty.
Aj odo mna si pytala nieco zadarmo a povedala som, ze dobre, nech mi posle adresu. Poslala adresu a dalsia sprava, ci nemam aj mobil, postelne navliecky a atd. Tak uz som neodpisala ani nic jej neposlala
ak chcete pomozte ale poslite jej veci na donosenie...co by ste už nepredali...ak je skutocne v nudzi bude rada aj za to....
Odstran záujemcu a nahlas reakciu adminom. Nech slobodna mamicka s 5 deťmi hľadá v sekcií darujem.
ja si myslim ze to je dalsia ciganka,ktora v zivote nepracovala a ani nechce,jeho manzel tiez nepracuje,a takto urobili 5 deti....Toto ja uplne nenavidim,u nas v dedine to iste,ale najlepsie bolo,ked som jej chcela kupit rozky a nejake sunky,a ona mi narovinu povedala ze jej radsej mam kupit cigarety,ona potraviny nepotrebuje😂 v zivote by som takym nedala nic,a hlavne nie peniaze
Často dostávam takéto správy,ale nikdy neodpisujem,hneď ich mažem. Prípadne napíšem,že mne tiež nikto nedáva veci zadarmo,ale musím každý deň ťažko makať,aby som si zarobila na živobytie.
tiež som dostala podobnú správu, keď som napísala, že ok, darujem, prišla otázka, že čo ešte mám na darovanie 😨 tak som sa spýtala, či má niekde zverejnenú výzvu o pomoc alebo či mi vie dať telefón na miestny úrad, aby som si overila, že je naozaj v takej zlej situácii. viac správ neprišlo...😅
Už len z toho podlizovacneho tonu a milión krát prosím vás, pomôžte by som dala od tohto ruky preč 🙈 raz sme mali v práci upratovačku, presne tento istý "dakovaci" a podlizovaci automat, a jedného krásneho dňa kolegyni z kancľu zmizol kaslik s hotovosťou. A na kamerovom zázname bolo len vidieť ako si pani upratovačka cupita popod kameru a zrazu na kamere pristála reflexná vesta 🙈 v ten deň si kolegyňa brala domov celkom dráhy parný cistic co tam mala niekoľko dní odložený, takže mala celkom šťastie. Takže za mňa toto falošný podvod a pretvárka. O pár dní to bude predávať za 20 na bazosi.
Taketo prosby sa tu opakuju 700x.
šaty na stuzkovu, tričká, kočíky, obliečky, topanky, tenusky...
Aj na fcb je ich mrte
Nie, ja by som šla jedine cez overené organizácie ktoré takéto veci majú pod palcom a majú transparentné účty aj vydokladovane všetko okolo, aby to bolo ok pre všetky strany a vedia rozdistribuovat veci tam kde sú potrebne.
Toto už je psychické vydieranie, jasne brnkanie na Vaše emócie. Človeku je aj ľúto, sam by nechcel byť v takej situácii, ale...
v podstate ked takémuto človeku co si ide ako verklik svoje, dáte zadarmo, bez akejkoľvek námahy co si žiada. Tym mu len potvrdíte, že jeho naučený vzorec správania funguje a nemá prečo hľadať iné možnosti vo svojom živote.
Dakujem Vam , za vase rady pripadne skusenosti 🙂 .. na spravu som nereagovala .. uz podla to nezrozumitelneho pisania som si aj myslela ze je to podvod. Kedze v mojom albume mam kopu veci ktore darujem a pani si vyberie akurat botasky za 15 eur 😁🤷♀️
Jednoducho ignor...cista osadnicka tie vedia vsetko len zneuzivat, to uz radsej slahnut do kontajnera na handry nez dat jej...normslny clovek si nenatrtka 5 deti a potom ich nevyuziva na zamienku polutovania
Toto je znama firma, uz len ten styl pisania, aj so vsetkymi chybami... Aj mne vypisovala, s inou story a s inym nickom. Tak som jej velmi slusne odpisala, ze nie som charita a nepodporujem nezodpovednych ludi, ktori namiesto hlavy myslia rozkrokom a hoci nikdy nepracovali a nemaju co do ust, tak si narobia deti. Ze slusnemu a rozumnemu cloveku viem pomoct, ale socke nie, ze je na zlej adrese. A ak ma naozaj taky problem s financiami, nech sa obrati na charitu, azylovy dom alebo utulok pre bezdomovcov

Ze je to podvod... Resp sa chce niekto obohatiť... Skus jej ponúknuť nejaké iné staršie alebo ma do nosenie a uvidíš reakciu