icon

Ako reagovať na žobrajúcu pani pri Kauflande?

15. apr 2025

Bože akurát idem z Kauflandu a pani tam kľači na zemi ruky ma tak že prosí.. a ma pred sebou nejakú nádobu kde jej ľudia hádžu peniaze.. pani nieje Slovenka očividne.. ma aj zahalené vlasy. Ako by ste reagovali?

Strana
z2
7miriam77
16. apr 2025

Kedysi by som neobišla takéhoto človeka bez toho, aby som mu niečo nedala, no teraz už väčšinou ignorujem a idem ďalej. Ešte ma dokážu obmakcit ľudia so psíkom, tým obcas niečo dám

maryetta
16. apr 2025

Vies co mala som normalne oblubeneho pana. Predaval aj nota bene.
Jemu som sem-tam prihodila drobne. Ale povacsine som mu zaniesla ovocie. Alebo pecivo. Kolacik a podobne. Vzdy bol vdacny.

enya00
16. apr 2025

ja som raz isla z Billy a vonku ciganka s dietatom a jedna co predavala nota bene..isla som len okolo a ta s nota bene, tak drzo ma zastavila, ze nedate im nieco, aspon tomu dietatu na jedlo ..vravim nie, ale vy kludne mozete dat mojim detom…nemam problem dat, pokial neotravuju..davam predavacom nota bene, aj bezdomovcom kupim jest, aj z kosika som uz dala-ale iba takemu co nepytal,iba som videla, ze hlada po zemi pri kosikoch..nemam to rada, ked otravuju fetaci a prepiti..nech idu robit

maryetta
16. apr 2025

A teda dodam ak je niekto taky co nepoznam poviem ze prispievam na charitu. Tak tam su "moje" peniaze a teda ak nech idu tam... tam ale ide malokto.

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2