icon

Ako reagovať na žobrajúcu pani pri Kauflande?

15. apr 2025

Bože akurát idem z Kauflandu a pani tam kľači na zemi ruky ma tak že prosí.. a ma pred sebou nejakú nádobu kde jej ľudia hádžu peniaze.. pani nieje Slovenka očividne.. ma aj zahalené vlasy. Ako by ste reagovali?

Strana
z2
hederamonstera
15. apr 2025

Pozdravila ju, opytala sa jej ako sa ma, podala jej do ruk nejaky peniaz a sla

pribinak
15. apr 2025

Volala 158

autor
15. apr 2025

@pribinak tiež som rozmýšľala… ale nechcela som preháňať

parvinka0001
15. apr 2025

Nijako ja si tieto osoby nevšímam. U nás na východe Slovenska samé decka pobehujú okolo obchodov človek sa skôr bojí že niečo ukradnú,prípadne chlap ktorý má cca 30 rokov a zamna toto je najväčší otras .

baboobchod
15. apr 2025

Väčšinou sú to žobrácke mafie a niekde za rohom má “pasáka”

petracandle
15. apr 2025

@hederamonstera gratulujem, podporila by si žobrajúcu mafiu

autor
15. apr 2025

@baboobchod tiez mi to napadlo a stále sa obzerala

patka06
15. apr 2025

Oslovila by som ochranku Kauflandu, nech vyriešia

hederamonstera
15. apr 2025

@petracandle a mozno nie, za to mi to stoji a nemam s tym problem

petulda333
15. apr 2025

Nijako. U nas ich je pozehnane,ak ma dieta...(Uz asi tretie) Tak jej dam rozky a pod,nieco na jedenie,inak nic

diewcatqoo
15. apr 2025

Taketo osoby uplne ignorujem.

sisska96
15. apr 2025

nijako, ignorujem

sszuzu8
15. apr 2025

Nedávam takto peniaze väčšinou to ide na chlast.

januska12323
15. apr 2025

Ignorujem.

lenicka298
15. apr 2025

Ja pokiaľ chce, dám niekedy pečivo, alebo čo mam v košíku, ale peniaze nedávam. U nás jeden takto chodí, ale ten sa poteší keď mu dáme rožok, pastetu .. ale takým, čo čakajú vyslovene peniaze nedávam nič, len prejdem okolo...

petrusa87
15. apr 2025

A este si davajte pozor aj na zeny vyberajuce peniaze na nejake liecenie dietata. Vsetko su to len vymysli, iba chodia po roznych mestach a maju vymyslene pribehy. Mam taku zakaznicku, a jej priatel sa mi prekecol 😡 robit sa im nechce a toto su lahko zarobene peniaze ze aj 2000€ 🤦 katastrofa coho su ludia schopni

majamat
15. apr 2025

@petrusa87 no veru, velakrat som videla, ze peniaze na lieky, ktore v tom case preplacala poistovna dokonca nakomplet. potom neviem na co vyberali. kseftarov kopec

wolf_
15. apr 2025

Ak chcem niekoho/niečo finančne podporiť, tak cez overené organizácie, stránky, overený príbeh apod. Takýchto žobrajúcich a sorry ale aj otravujúcich a obťažujúcich ľudí po uliciach ignorujem.

terezkaarthuramax
15. apr 2025

Kupila by som jej jedlo... Peniaze nie.. lebo neviem či i ich naozaj pouzije na nieco potrebne a dobre alebo to minie na cigarety alkohol.. kedysi bol v časopise Kamarat pekny pribeh kde slečna dala takto bezdomovcovi jedlo a pomohla mu najst pracu...

Ono je smutne ze i niektore organizacie nedavaju tym chudobnym a postihnutym cele sumy ale minaju na reklamy a propagandy.

Jedna mamicka dvoch autistov vyrába vselijake knihy pre autistov a predáva. S radostou som si knizku kupila lebo viem ze peniazky isli iba tejto rodinke.❤️

prasiatko30
15. apr 2025

Nedavam - zvycajne maju aj pomoc od cerveneho kriza, krestanskej charity a od vsadial kde sa len da - maju vacsi prijem ako mnohi pracujuci

terezkaarthuramax
15. apr 2025

A v tom pribehu sa ten bezdomovec vratil do bežného zivota

rozculena
15. apr 2025

@pribinak zbytočné,nerobí nič nezákonné

mandarinka555
15. apr 2025

Nijako....Tieto akože trosky zarobia mesiačne tri krát viac ako ja, čo sa nadriem ako hovädo🙈 A to si fakt nevymýšľam, viem to....preto ani cent, nikomu👎

pikachu999
16. apr 2025

Normálne ignorácia..podporujem len overené zbierky nie takýchto žobračov..už som raz skúsila ponúknuť bezdomovcovi čo pýtal peniaze jedlo..povedal že len € ..tak som mu povedala že roboty je dosť nech si zarobí 😁

lenkakravcova
16. apr 2025

Ak chceš vedieť čo je zač, môžeš sa skúsiť opýtať. Ak ti nebude rozumieť, môže to byť aj obeť obchodovania s bielym mäsom, ktorá tu takto skončila možno po ilegálnom cestovaní.. v tom prípade je dobré zavolať políciu alebo niekoho, kto jej vie pomôcť (charita, azylák, ale polícia to väčšinou už poriešiť po zavolaní). Myslím, že keď otvorí ústa a prehovorí, hneď budeš vedieť o akú skupinu ľudí sa jedná. Či ide o človeka, ktorý klame (a vtedy klame hocičím, odevom tiež) alebo ide fakt o nejakého chudáka človeka.

ivanakal
16. apr 2025

Keby som mala reagovat na vsetko okolo seba..... nereagujem nijako, ignorujem, idem prec.

saxana000
16. apr 2025

Tato aspon ticho klacala mna kazdy tyzden zastavi ta ista osoba a furt tie iste omacky.posledneho pol roka uz to totalne ignorujem.. ani obraz ani zvuk idem si po svojom..jediny ktoremu som davala peniaz bol dedko ci predaval Nota Bene mily slusny nikdy nebol doterny ani otravny nikdy nesiel cielene za mnou cez pol parkoviska.Len slusne pozdravil ale uz som ho veru dlho nevidela..

procrastique
16. apr 2025

Určite by som nedala peniaze, volala aj políciu. Nakoľko pani určite nežobre pre seba a je dosť veľká šanca, že to aj robí nedobrovoľne.

heln
16. apr 2025

to si videla prvy krat zobrajucu osobu, ze ta to tak zobralo?
ignorujem. ak su velmi doterny, tak ich sbs odprevadi mimo priestor.
nemam tlaciaren na peniaze, ani zdedene miliony, pekne krasne chodim do roboty a sama nemam na niektore veci. o zobrackej mafii tu bolo popisane dost.

la_dolce_vita
16. apr 2025

Takych je uz vsade tolko vratane romskych deti, ze naozaj len ignorovat. Ak niekomu dam par eur, tak predavacovi Nota Bene, najradsej zene.

Strana
z2