icon

Ako riešiť stratenú zásielku na pošte?

1lilly7
5. dec 2023

Dobrý deň,
chce sa len opýtať či sa už niekomu stratil balíček na pošte a poprípade ako to riešil..
Minule sa mi stala menšia nepríjemná situácia. Predávam vlastnú výrobu na internete a akurát pred Vianocami som mala viac objednávok. Asi po 3 týždňoch mi napísala jedna pani s tým, že balíček jej zatiaľ neprišiel. Veľmi som sa čudovala a hrozne ma to mrzelo. Len neviem prečo po tak dlhom čase, mohli sme to riešiť skôr. Keď odosielam vždy všetko kontrolujem viackrát, meno, adresa.. Úprimne, neviem čo si o tom mám myslieť. Keď sa to nevyrieši, som ochotná peniaze vrátiť aj keď na tom budem stratová. Mali ste už niekto podobnú situáciu? Ako by ste to riešili vy?

Strana
z2
pieces
7. dec 2023

Raz sa mi na pošte stratila zásielka, ktorú pani chcela poslať obyčajne. Mrzelo nás to obidve, bolo tam skoro nové drevené počítadlo, chcela ho darček. Hneď som šla na poštu, vysvetľovali, že zrejme nebola doručená, že by mala byť vrátená na spätnú adresu, bola som sa informovať na pošte niekoľkokrát v priebehu vyše mesiaca, žiaľ nič som neporiešila, bolo to presne v tejto dobe pred Vianocami...

1lilly7
autor
7. dec 2023

@pieces áno, presne. Tiež sa mi jedna zásielka vrátila späť, vraj adresa nebola nájdená. Tak už budeme nabudúce vedieť, že je najlepšie si zásielky poistiť, nemôžu sa len tak strácať a nikto za to nepreberie zodpovednosť..

Strana
z2