Ako riešiť stratenú zásielku pri obyčajnom poštovnom?
Mamičky, ako by ste riešili situáciu, keď si kupujúca zvolí poštovné obyčajne a zásielka sa stratí? Nedoručia ju?
Aký postup by ste zvolili ako predavajúce?
Samozrejme že je to vždy na vlastné riziko kupujúceho ale z ľudského hľadiska mi to nedá nejako nedoriešiť tú situáciu aj keď ja zato nemôžem a mrzí ma to.
ale ved ked posielas balik,hocijaky maly, musíš vypisat podaci listok,aj ked ide ako list 🤷takze doklad o odislani by si mala mať
@79viktoria79 Keď posielaš ako list tak nič nevypisuješ iba keď to odosielaš ako balík. Do 2kg a keď sú neni príliš veľké rozmery vieš poslať ako list čo je lacnejšie ako balík na poštu alebo na adresu. Preto si väčšinou pri malých veciach volia poslať obyč. ako list kde je najnižšie poštovné.
Pozri si cenník SP.
V pohode, príde... mne posielali v stredu 1. triedou balík a ešte mi neprišiel ani žltý lístok z pošty- oznámenie.. Príde medzi sviatkami, alebo po novom roku. Podľa toho, či budú mať dovolenky poštárky.
Týždeň pred Vianocami posielať niečo súrne je o život. Ľutujem poštárov.
V systéme majú aj obyčajne balíky. Ak by si zavolala na poštu kde si balík mala poslať oni by ti povedali že či jej prišiel či nie. Sú také špekulantky čo chcú aj balík aj peniaze.
ja to vypisujem vždy,takto nemas žiadny dôkaz

No mne sa stalo, ze mi pani posielala zasielku cez Packetu, sice mi ju dorucili, ale obsah bol zly. Na podacom mieste zamenili stitky. Ale ten druhy balik nikto nehladal, takze ten svoj nemam a nikdy asi neuvidim. Pani mi vratila peniaze za tovar, aj za postovne, uzasna osoba. Musim sa jej nejak podakovat, vymyslim nieco. Posielala mi domace orechy. Nakoniec som orechy zohnala od susedy.