icon

Ako riešiť susedské spory s nelegálnym rúbaním?

16. feb 2024

Baby, co sa to uz deje.Je normalne ci chore ak niekomu pekne poviete ze preco zapalil konare zo stromu na mojom pozemku a on reaguje tak ze co vyskakujem?Pritom spilil strom na ktoreho spilenie nemal povolenie ani suhlas majitelov toho pozemku kde strom bol.Drevo zobral.Ale tu ide o to ze mu poviem preco palil na mojom a ja som ta zla.Mam chut ho udat aj s fotkami.A stale si mysli ze on ma pravdu.

petulda333
•
16. feb 2024

Hned by som volala policiu

viestta
•
16. feb 2024

Volal by som policajtov hned ako by som zistila, ze pili cudzi strom

egonsk
•
16. feb 2024

ako sa dostal na tvoj pozemok? A to akoze tie vlhke konare zapalil tak rychlo? Vstupom na tvoj pozemok, ak bol oploteny, spravil precin... nedovolenym palenim taktiez...

januska12323
•
16. feb 2024

Cudzí človek sa nachádza na tvojom pozemku a pýtaš sa čo máš robiť?

autor
•
16. feb 2024

@petulda333 ja som chcela,len my tam nebyvame,ale volal nam najomnik ze tam palia.Kym sme prisli bolo to bez dozoru.Neprichytila som ich priamo a aby sa to nestocilo ze nas pozemok a pali sa tam

autor
•
16. feb 2024

@viestta nebyvame tam,len nam volal najomca.Kym sme prisli strom bol fuc aj drevo fuc.Ale kaslat na to ide o to ze mi zapalili na pozemku a vyskakuju ze co ja riesim.

petulda333
•
16. feb 2024

Tak on mal volat policiu

autor
•
16. feb 2024

@egonsk nebyvame tam a kym sme prisli ostal len tlejuci ohen

autor
•
16. feb 2024

@januska12323 nepytam sa co mam robit.Nepristihla som ho kedze tam nebyvam.Kym som prisla ostal len tlejuci ohen

annm81
•
16. feb 2024

Nie, nie je to normálne a ak necháš takého arogantného hajzla, nech si robí, čo chce, bude svoju aroganciu len stupňovať. Normálne zavolať políciu, osloviť miestny úrad a dať mu na vedomie, že v budúcnosti mu nič podobné nebudeš tolerovať.

janinah
•
16. feb 2024

po novom ti urobí oveľa väčšiu škodu ako jeden strom a jedno ohnisko a nestane sa mu nič...a bude sa ti vyškierat do tváre....

zuzana1zuzana
•
Autor odpoveď zmazal
•
alickapusinka
•
16. feb 2024

To si mala zavolať políciu a ak by sa pýtali že aby im ukázal povolenie ak nemá pokuta .No ak tam nebývaš tak to bude ťažšie.

mikadooo
•
16. feb 2024

Nie, nie je to normálne, že si len tak zotne cudzí strom, vezme si cudzie drevo a čo sa mu z toho cudzieho nehodí, to spáli na cudzom pozemku. Zavolala by som nabudúce políciu. Slušne. A hneď ako začne píliť.