Ako riešite, keď vás niekto rieši a ohovára?
Baby ako riešite, keď vás niekto rieši, ohovára? Ako sa dá docieliť, že mi bude jedno čo si kto o mne myslí? Ja som taká bola vždy, že ma trápilo čo si kto o mne myslí, čo kto o mne hovorí a dokáže ma to trápiť, ale fakt veľmi trápiť, že som schopná sa rozplakať alebo sa dostať do depresívneho stavu. Jednoducho reči druhých ľudí na moju osobu sa ma vždy veľmi dotknú a pripúšťam si to viac ako je zdravé. Nedáte mi nejaké rady ako to zmeniť?
@kakawah ale ani si nemusia nikoho vyhliadnut, proste z nudy a zo zvyku bohapusto ohovaraju pekne do radu, koho poznaju.
vacsinou maju toho, koho ohovaraju hlboko v pazi, proste tliachaju.
dnes o mne, zajtra o tebe, potom stretnu niekoho ineho - tak o nom.
a objekt ohovarania ma pocit, ze len o nom tocia, pritom je to sprostot.
v skutocnosti ma (ked ohovaraju mna) maju hlboko v pazi, len som im prisla do rany.
preto pisem - svet sa netoci okolo mna, kazda senzacia trva tri dni, dnes som na rane ja, zajtra niekto iny.
zivot znicia iba tomu, kto to zbytocne silno preziva.
ale to uz nie je problem ohovaraca, to je problem ohovaranej osoby, ako sa k celemu "problemu" postavi
@nyusika no ha mam s tym bohate skúsenosti. Lwn da mi to nechce tak rozpisovať ako ty a vyššie koment. Pracujem prevažne s mužmi a teraz je to fajn. Alw v minulosti som pracovala v zenskom kolektíve v Uk a teda s poliakmi. Som si uzila😂😄 ale ma ro posilnilo a zocelilo. Proste sa ohavarali medzi sebou a zároveň boli nenormálne kamošky. No uz je to za mnou. Neriešim
Zažila som ženský kolektív 60kusov pokope. Dačo neskutočne. Jedna išla cez obed na wc už ju ohovorili, vratila sa, išla druhá ohovorili tú.. kto nebol prítomny ten to schytal. Ešte rok po tom co som odisla sa prisla hadat jedna so mnou co som povedala/nepovedala.. poriesila som, zavolala som tej co jej povedala blud a pohadali sa oni dve cez moj telefon. :D
Vela zalezi kto ohovara a ci len konstatuje alebo si vymysla. Ked som sa rozvadzala neostala na mne nitka sucha, lebo vela ludi malo potrebu vyjadrit svoj nazor. Ked som sa dala dokopy s terajsim muzom nasla sa jedna stvora, ktoru to hrozne poburilo. Vlastne neviem ci jej vadim ja alebo to ze sme par. Mala blbe reci tak som rozsirila ze je do toho mojho zalubena a nevie to prezit. Ona je vydata ale kus je na hlavu. No ved uznajte, ktora normalne statne vydata zena nahana svojho muza po dome s nozom... ma aj papiere na hlavu.
Osobne si myslim ze zivot netreba brat az tak vazne, aj tak z neho nevyviazneme zivy ;)
Ja som bola uplne presne taka ista, velmi som sa tym trapila, hlavne ked to boli klamstva, resp.prekrutena pravda. Ale potom som si uvedomila, ze co ja neovplyvnim, to ma nemoze trapit 🙂 Naozaj sa nebudem deptat takymi sprostostami, alebo sprostostou inych 🙂 Ja sa mam rada, majte sa aj Vy 😉 Treba sa povzniest, lebo sa z toho zblaznite 🙂
Moja byvala kamoska mala pocit,ze ju stale niekto ohovara.Napr.stojime na zastavke a ona zacala,ze pozri ako tie dve na mna pozeraju a ohovaraju.A co,ze som silnejsia.Je teplo,tak tu mini suknu si dam...v robote,ze ju kolegyne ohovarali,byvaly frajer vraj na nu po celom meste nakydal.Byvala kamoska je preto byvala,ze mne sa uz po tych rokoch jej bludy riesit nechcelo.Ona vzdy len nieco od niekoho pocula,ale konkretne co ,tak to uz nekonkretizovala.Dnes ludia pridu domov a zabuchnu za sebou dvere.Poviem to skaredo,ale kazdy ma dnes kazdeho totalne v p...i.Skor sa nudia ludia ktori si to myslia,lebo oni by klebetili az sa prasi,ale museli by mat s kym.Takze maju nudu v zivote a myslia si,ze kazdy riesi ich a ich zivot.
Máš pocit, že ťa riešia, alebo ťa naozaj riešia?
🙂 netráp sa sú ľudia čo ohováraju uplne každého a áno je to ešte horšie keď osocuju.... Tiež som si prešla svojim mne normálne pomohlo modliť sa za takých ľudí a odpustiť 🙂 hlavne hlavu hore Boh pozná pravdu a nik iný ta v živote súdiť nemôže.... Za svoje reči budú raz zodpovedať, ale ty sa preto netrap🙂

@kakawah nemyslím že ohovárajú len takých ktorí sú neisti a slabí, ohovárajú sa ľudia ak trocha vytŕčajú z radu, alebo naopak, príliš nevytrcaju - nejde ani o závisť, niektorí ľudia prosto musia ohovorit to, čo sa im nepaci.. každý bol aspoň raz za život určite ohovárany (len sa to nemusel dozvedieť) a vôbec to nebolo kvôli tomu že by bol on samotný neistý, ale preto že niekomu kto rád ohovára, nesadol..