icon

Ako rýchlo sa vyvetrá cigaretový dym v byte?

mischellvi
27. dec 2024

Ahojte, som tu nová a skúšam rady…som v situácii kedy zlomena noha mi nedovolila ísť na balkón zafajčiť, na balkón vedu schody cez ktoré by som sa nevyšliapala (bývam sama, deti nemám) zafajčila som v byte a teraz by som potrebovala vedieť za ako dlho sa to vyvetra (časovo) ďakujem za každú odpoved…pekný zvyšok dňa prajem

Strana
z2
tairyx
27. dec 2024

@kat_ dá sa, ale proste nevadilo mi to. Vedela som že sa to vyvetrá v pohode. Za to nemusia byť primitívni.

petracandle
27. dec 2024

@tairyx pre mňa je primitiv každý kto fajčí- sorry not sorry 😃 a v interiéri mega primitív. Ale tak to hovorí veľa o tebe a tvojej domácnosti a aj iných užívateliek. Pre mňa za mňa si tam aj špinte do kúta je to váš byt ale názor mať môžem

nyusika
27. dec 2024

@nikha2809 iqos smrdia tiež, inak, ale otrasné je to tiez

nyusika
27. dec 2024

@petracandle pre mňa je primitív každý, kto si dá vôli napísať to, čo ty

petracandle
27. dec 2024

@nyusika môže byť, to je tvoj názor, ktorý ma nezaujíma 😃 ja som absolútne proti fajčeniu, aj ten najvýznamnejší doktor keby fajčí si poviem, že primitívne správanie u takého váženého človeka

nelka93
27. dec 2024

Moji rodicia fajčia v byte a môžu vetrať koľko chcú, vždy keď prídem domov tak všetko smrdí cigaretami. Všetko oblecenie musím oprat aj bundy, aj to ktoré som nemala oblečené a bolo len v kufri.

Strana
z2