Ako sa cítia najnižší vo vašej práci?
Teraz sme mali v novej praci oslavu narodenin, meniny Petrov, sa to nazbieralo a ako tam vsetci stali tak som tam bol jeden z najnizsich pri mojich 182. Keby muzi ale este aj zeny mame vysoke okrem dvoch :D Normalne nie som na to zvyknuty, v obchode v rade pri pokladniach pozeram ponad ostatnych... Ako je to u vas?
@hiro pri vyske 182 cm si nizky
@babulkomale nie, vysvetliť nevie, podľa mňa sú teraz také baby in, jemu sa páčia nízke, dlhé tmavé vlasy, veľký zadok, úzky pás, veľké prsia... môj muž má presne opačný typ vysoká, blondína, dlhé nohy, zadok akurát do ruky a na prsiach nezáleží, je dolniak.
Môj muž má 193.
Ja mám cca 175.
A náš syn je síce ešte 1.5 ročné "bábo", ale už teraz je mimo tabuliek s výškou, že mu tipujú 3 roky. Takže vyzerá, že bude ešte vyšší ako manžel.
A ako bolo vyššie spomínané, nákladní sú takýto chlapi 😂 nižší by zjedol asi menej.
@tilly aj moj gynekolog je dolniak, moje prsia v zivote nevidel 😂
No neviem, ci nejaky typ baby co je in, ovplyvnuje konkretnu preferenciu chlapa, ale nehadam sa, nie som chlap. Za mna mozu byt brady v mode 100 rokov, tak budem 100 rokov bez chlapa radsej, proste nie.
Ani bradu tam dole nepreferujem 😃
Ja mam 153 cm, mne pripadaju vysoky vsetci okolo mna 🤣🤣🤣🤣
Minimálne mám pocit, že nám dorastá generácia vysokých chalanov. Synovi spolužiaci teraz siedmaci sú rad radom vyšší odo mňa (162 cm). Syn má 179 a to nie je najvyšší v triede.
@hiro Podelím sa ešte o skúsenosť s mladšou generáciou: učím na 4-ročnom gymnáziu, všetky prváčky, teda 15-ročné baby, boli odo mňa vyššie - a to mám 163 cm. Chlapci v tom ročníku až takí vysokí neboli, ale tí ešte porastú. Štvrtáci chlapci (18-19 rokov) už mali takmer všetci nad 180 cm, štyria z nich nad 190.
@anonymous87 tak to ja mám o pol centimetra viac než ty jeeej konečne niekto 😂😂
@bubik6x Len to si treba udrzovat tento naskok, lebo pol cm to sa meni mozno aj podla picasia🙂
Mala som malinku kolegynu, ktora tvrdila, ze ked clovek cvici jogu, konkretne to vravela o pozicii psa, ze clovek "vyrastie" aj o 2-3 cm.
@oliolijanka no musím vyskúšať, možno dobehnem tetu 😂😂
@bubik6x Jeziiin, teraz citam, ze som napisala picasie🙊🙈😁
@hiro 182 u muza je taky jemny nadpriemer by som povedala
@oliolijanka 😂😂 stáva sa 👍
@tilly Mne môj kamarát (195 cm) raz povedal, že som tak akurát, aby si na mňa položil pivo😀. Mal vtedy vysokú frajerku, oženil sa s takou krpaňou ako som ja. Zas môj brat (170 cm) mal stále vyššie partnerky. Som sa ho pýtala, prečo nechce také malé milé ako som ja. Tak povedal, že si krpatých žien asi dosť užil v detstve🤔. Preferencie si nevyberieš. Ja som nízka, ale vždy sa mi páčili vysokí chlapi. Skončila som pri takom vysokom ako je autor témy. A teraz dúfam, že najmä synátor poberie gény z jeho rodiny.
@anonymous87 Presne, ja mám 158 a mám to rovnako :D A najlepšia je otázka na niekoho "a je vysoký" No čo ja viem, oproti mne sú všetci :D :D
Ja mám 184 cm, ženy v mojom okolí sú nižšie. Malo ktorá je vysoká ako ja a vyššie ako ja poznám asi možno len dve. A muži si buď vyskoky ako ja alebo vyšší. Ako poznám aj nižších mužov ale v mojej vekovej kategórií buď ako ja alebo vyšší

@tilly a syn ti to nevie vysvetlit?