Prečo vadí výrazná výšková rozdielnosť v páre?
Uz viackrat som sa stretla s nazorom, ze preco nizke zeny ,,kradnu" vysokych muzov vysokym zenam :D mala som tri vazne vzťahy a vsetci mali nad 185cm. Ja mam 164cm. Ani jeden z nich neriesil moju vysku, praveze im to prislo rozkosne, ze ma mozu zdvihnúť do vrchu alebo ked som sa postavila na spicky. Prisla som do novej prace a kolegyne nad 175cm maju stale potrebu vyjadrovat sa o mojej vyske. Je mi to neprijemne a uz som na ne vybehla, ze mi je to macimalne neprijemne, ja sa tiez nesmejem z ich 41 noh. Stale maju potrebu hodnotit mna a mojho partnera, ze vyzeram ako jeho dieta. Pritom vkuse nosim platformy alebo lodicky a vobec mi to nepride, ze som jeho dieta. Ako by ste sa vy branili?
nijak, ludska zavist nepozna hranic. Ja mam 185 a mal som 155cm frajerku a nikto nemal potrebu riesit nasu vysku.
Nemyslím si, že to myslia inak ako srandu a ak áno, tak by som sa bránila úplne jednoducho, že mám aj iné skvelé vlastnosti prečo si vybrali mňa a nie inú, napríklad vyššiu.
Kaslala na to, ja mám podobne a v zivote mi nenapadlo že som nízka. Ved žena okolo 165 cm ma uplne priemernú vysku.
Len ma zaujalo to, že si mala 3 vážne vzťahy. Tak neber život tak vážne, vidíš, že aj tak skončili. 😀 Prípadne môžeš povedať kolegyniam tak, že si sami uvedomili, že ich je pre Teba škoda a išli hľadať výškovo primeranejsiu.
Natrafila si na nestastne zoskupenie kolegyn. V mojom okoli tieto veci nikto neriesi. Medzi mojimi kamaratmi je aj par, kde je rozdiel vo vyske 40cm.
To bude zo závisti. Neviem, skús to neriešiť a podľa mňa keď ich to prejde, keď budú vidieť, že sú ti tie reči ukradnuté. Veď je to detinské a primitívne riešiť niekoho výšku 😃 Opýtaj sa ich nabudúce, či sa im zdá, že sú na zákldnej škole keď toto riešia.
Nenamyslas si to iba? V zivote som nepocula nikoho vyjadrovat sa na akukolvek vysku partnerov. Otazka ako do Bravicka.
mam 153 cm, manzel 197 🙂 ale v mojom okoli to nikdy nikto neriesil. A inak 164 je uplne normalna vyska, kolegyne su asi mierne zakomplexovane, ked ta musia stale riesit...
Ja 155, muz skoro 2m. Nikto sa nad tym nikdy nepozastavoval, ani to nekomentoval
@avonladyba trapna poznamka 🙂 to niekde je napisane, ze kolko je ideal mat vztahov? Mam 33 rokov a podla mna je to uplne normalny pocet. Presne taketo vyjadrovanie maju aj tieto moje kokegyne, ze neber zivot tak prilis vazne...ale ked som ja na ne mala nejaku ,,srandovnu" poznamku o dlzke ich noh, tak uz aj oni sa zrazu nebrali tak prilis vazne. Ja mam teraz treti vztah a vsetky boli kvalitne. To, ze ti nevyjde hned orvy vztah neznamena, ze je clovek vadny 🫣
Nikdy som sa s takym nazorom nestreta. Aj ked uznavam, obcas moze nejaka dvojica vyskovym rozdielom posobit az komicky (napr. Klicko + Hayden Panettiere), ale ak to tym dvom takto vyhovuje, tak reci ostatnych im mozu byt ukradnute.
Btw, ja mam o 4 cm viac nez ty a vobec si nepripadam nizka.
@januska12323 no obe su rozvedene a hej, nemaju partnerov :D ja viem, ze su zakomplexovane. Ale neviem ako spravne reagovat na tie ich primitivne ,,vtipne" poznamky.
@diewcatqoo ja si tiez nepridem nizka a ako pisem, partner ma 194 cm a nepride mi to komicke. Ale oni maju uppne primitivne poznamky a predbiehaju sa, ktora je vtipnejsia :D pritom to nie je ani sranda, ale doslova vysmievanie sa
@autorka Ja som mala tiež viac vzťahov, ale ani jeden neoznacujem za vážny, keďže neskončil manželstvom, ale hej chodili sme spolu roky.
Moje nervy, dalsia diskusia o vyske partnerov? Pravidelne sa tu vyskytuje tema o vyssej zene a nizsom muzovi. Ako keby to nebolo jedno…. Ja teda nechapem, v akej spolocnosti sa to pohybujete zeny, ale v mojom okoli som nezazila, ze by niekto riesil vysku. Asi preto, ze nemame cas na taketo prizemne a nepodstatne veci…
Co su toto za proste otazky? Preco to niektorym vadi?? Niektorym vadi niektorym nie, nestaram sa😀😀nehapem naco sa tymto zaoberat
Vies co, vobec si ich nevsimaj. Hlupemu rozum do hlavy nenalejes. Zbytocne si budes minat energiu. 🍀 Neries ich. Aj keby si mala 150cm a on 2 metre, je to vasa vec. Podstatne je,ze sa mate radi. Inak ja mam 170cm a neman rada, ked mi niekto povie,aka som nizka, ked taka vyska je podla mna priemerna..
Ja napíšem za môjho manžela.
Nepriťahujú ho rovnako vysoké alebo vyššie ženy.Manžel má 180cm a ja 166cm.
Mňa zase nepriťahujú rovnako vysoký muži.
Kolegynka mala okolo 150cm a tiež si nemyslím, že by nemohla mať vyššieho partnera.
Kazdej jednej by som povedala, aby sa starali o seba 😉 ... ale v tomto pripade je to mozno žiarlivosť
Kontruj tym, ze sa vzdy usmejes. Pripadne pridas vlastnu jemnu vtipnu poznamku k vasmu vyskovemu rozdielu.
Ich beztak neirituje vasa vyska, ale to, ze mas pekny vztah a oni ziaden. Vyska je len nahradny sposob, ako dat najavo nespokojnu zavist a neprezradit sa.
Medzi mnou a manželom je skoro 30cm a nikdy nikto neriešil. On bol zlatý, keď ma prvý raz videl vyzutú, že jeeej ty si aká malá 😀 mám 159cm
@moonlight1210 tiez si myslim 🙂 partner ma vzdy caka pred pracou a mame fakt pekny laskyplny vztah. Asi bude najlepsie ich ignorovať. Lebo oni zistili moje slabe miesto a preto bodaju ako osy :D ako kebyze su to nornalne poznamky v ramci srandy, aj sama sa zasmejem, ale oni sa fakt predbiehaju pred sebou, ktora je vtipnejsia a pritom su to uz realne urazky. Aj ine kolegyne si to uz všimli.
Tak ich nechaj, nech sa strapnuju. Prave tym, ze ty budes nad vecou, oni budu v ociach dalsich este ubohejsie.

neviem kde sa pohybuješ, ale tak moju výšku a takýto problém vmojom okolí nikto neriešil. A keby aj, je mi to úplne jedno. Ja mám 158 a muž 189 cm.