icon

Ako sa cítite pri upršanom počasí?

9. sep 2024

Pri tomto uprsanom pocasi? Mne sa od rana mota hlava, nizky tlak.

egonsk
•
9. sep 2024

tu neprsi, ale od pol tretej rana do rana prsalo a ozaj vydatne. Teraz je aj tlak fajn a aj vzduch vonia, takze uz je to ok. 😉

katkaseiner
•
9. sep 2024

sice zacnem s trochu skorsimi hodinami... od 2. hodiny v noci som nevedela spat.. .pritom som bola mega unavena.... rano bolo tazke vstat...
teraz som ok, ale keby som lahla, tak koniec pracovneho dna....

egonsk
•
9. sep 2024

@katkaseiner ani ja som nevedel spat v noci, naposledy som pozeral na hodiny o 3:30, potom az o 9tej, takze spanok nic moc.
A prave znovu zacalo prsat ... heh.. takze cca 2 hodiny si dali mraky pauzu u nas 😁

viestta
•
9. sep 2024

Dnes sa mi po dlhom case paradne spalo, aj som si dobre pospala a vstavala som vyspata ako babatko

lneviemmeno
•
9. sep 2024

Konečne super počasie 👌🏼 milujem takéto upršané dni, proste patrí to k jeseni. No ale ťažko sa mi vstávalo, o 7 som si myslela, že je ešte 5 hodín, taká tma je 😀

egonsk
•
9. sep 2024

@viestta no ale u teba to nesposobila zmena pocasia, ale ze si manzel splnil manzelsku povinnost 😉😁

viestta
•
9. sep 2024

@egonsk ty si korunovany ***, ale to vieme uz davno.

jaja20
•
9. sep 2024

Pre mňa to je šok 🥶
Cez víkend sme sa vrátili z dovolenky a tam bolo cez deň 39 v tieni a v noci 34 stupňov.

egonsk
•
9. sep 2024

@viestta clovek ta rano trosku podpichne a uz prskas 😉😅 ... tak to si sa asi az tak dobre nevyspala. 😋

egonsk
•
9. sep 2024

@jaja20 po takej prudkej teplotnej zmene mozes ocakavat sviecku pod nosom do 2 dni, ak mas slabsiu imunitu, ale dufam, ze sa aklimatizujes bez problemov a rychlo ... tisko ti zavidim 😉, mne tento rok dovolenka nevysla, buduci to uz bude naistotu.

viestta
•
9. sep 2024

@egonsk aspon si si vyhonil...

lakebabe
•
9. sep 2024

Otrasne ráno som nevedela vyliezť z postele. Zlaté leto ze ráno svietilo slnko a mala som cely deň energiu. Dnes voľno, nohy na gauc a ibalgin.

egonsk
•
9. sep 2024

@viestta nebud vulgarna hned z rana, neslusi sa to.

nicollette332
•
9. sep 2024

velmi som rada ze konecne leje, no vstavat sa mi rano teda nechcelo vobec 😀

klaudiaden
•
9. sep 2024

Tazko sa mi luci s letom a nemyslela som si, ze to niekedy vypustim z ust, ale som rada, ze uz nebudu 30tky. Nevladala som uz absolutne, bolo toho uz proste dost. 🙂 Nech par dni prsi pekne, kludne aj vkuse, prezijeme, priroda to tiez potrebuje. :-P

ivik4
•
9. sep 2024

Ja sice jesen a dazd z duse nenavidim ale kedze sme mali dlho nadherne horuce leto, tak to so mnou este nic nerobi, je to moc skoro na depku ci unavu tento prvy den

simca06022011
•
9. sep 2024

no ja som sa zobudlia o 3tej rano.. tak co budem vraviet.. ale inak fajn, vcera mi bolo otrasne... :DD

miskakyska
•
9. sep 2024

Na prd😆😆 sľubovali dážď a asi sa ho nedočkám,furt tomu len nohy visia..som sklamaná😆😁

lucia13022023
•
9. sep 2024

Ja sa mam vynikajúco. Hneď som viac produktívna keď nie je vonku 350 stupňov 🤣 a aj na synovi vidím, ze mu je oveľa lepšie, asi bude zimný tvor ako ja 🤣

mamutka
•
9. sep 2024

Teším sa, že sa ochladilo, aj že prší a na oplátku sa mi z toho tlaku chce šialene spať. A to sa mi po dlhej dobe konečne dobre spalo. Napriek tomu som hotová, ledva držím oči otvorené

simca06022011
•
9. sep 2024

@miskakyska a z kade si? u nas lejeeeee.. v podstate prsi s prestavkami od rana :DDD

miskakyska
•
9. sep 2024

@simca06022011 neďaleko Žiliny...ale na mňa vybodnúť, tešila som sa, že aspoň riadne popolieva

lakebabe
•
9. sep 2024

@miskakyska to som prekvapená, my sme u svokrovcov na Kysuciach a leje od rana

simca06022011
•
9. sep 2024

@miskakyska ale vsak mozno to este pride aj tam

miskakyska
•
9. sep 2024

@lakebabe ja opačným smerom..na Rajec .

lakebabe
•
9. sep 2024

@miskakyska tak ku vám to tiež príde podla mňa. Od rána lialo a stále prší ešte jemne.

luccija
•
9. sep 2024

@katkaseiner
@egonsk neviem čo to bolo v noci o 2:30 som sa zobudila asi hodinu nevedela zaspať tíško pršalo, o 6 som ledva vstala a inak leje od noci aj som rada.

demodun
•
9. sep 2024

Potvrdzujem, okolie Rajca, spadlo asi 6 kvapiek a to je všetko 🫤
@simca06022011

egonsk
•
9. sep 2024

@luccija ja som rad, ze som vcera stihol vykopat vsetku cibulu 😄 .... s prestavkami kratkymi tiez tu dnes prsi. Ale ten vonavy a chladny vzduch je priam bozsky.
Snad tuto noc budem spat ako zarezany.