Ako sa dá očistiť od urieknutia?
viem ze su ritualy zo zapalkami a vodou ale neviem postup🤷♀️
Ja viem len s vodou a zabera .daš si 6 lyžic cistej vody do pohara jednu lyžicu vypijes a ta voda co ti ostane v pohári do tej si namočiš ruky a opakom nie dlanou si pretres oci .potom si poratas kolko lyzic ti ostalo v pohari ak viac ako 6 bola si urieknuta
Uhlíkovu vodu nevie každý robiť, musíš to vedieť,môžeš buď tak ako vyššie pisali aj čistec pomáha,aj svätena voda a keď nemáš nič pri sebe tak močom
@katka2602 ja ti verím ...ale nejde spoliehať sa na veci ktoré sú od zlého a poprípade na veci ktoré sú od Boha....jednoducho to nemôžeš porovnávať.Lebo ak veríš v Boha nemôžeš dať príležitosť zlému aby ťa opantal. Davas tým príležitosť zlému aby sa dostal k tvojmu dieťaťu.Podobne ako s tyrmi červenými snúrkami na rukách.Ja viem že títo počuť nikto nechce....ale takým úkonom podsuvate dieťa zlému.
@katka2602 tak mi napíš čo konkrétne obsahuje moč čo pomáha dieťaťu? Tá vôňa nebodaj ? Nikto sa nemohli k sochami a obrazom ...ale k Bohu a u svätých si len ľudia vyprosuju príhovor u Boha.Ak si veriaca mala by si poznať 10 Božích prikázaní kde jedno znie že nebudeš mať iných Bohov okrem mňa....a pripisovať moc uhlíkovej vode, či moču a plienke alebo šnurke je ako mat vlastných Bôžikov. Veľa byliniek má dokázateľne liečivé účinky ..ktoré môžu ľuďom pomôcť pri fyzických problémoch...a Boh nám ich dal aby sme si nimi pomáhali. Používať čistec ako prostriedok na odstránenie urieknutia je scestné. Ta rastlinka sa volá tak preto lebo prečisťuje organizmus a priaznivo naň posoby...Nie preto že zázračne odoženie urieknutia.
@baccio hlavne, že Ty vieš, čo viem ja 👍. Viera nie je o vysedávaní v kostole plnom sôch a obrazov. A keďže si neodpovedala tak to je jasné 😊 Ty sedíš v kostole, modliš sa pri soche čiže obraze a porušuješ božie prikázanie,ale mňa ideš poúčať. 👍. Tak si majme každá svoju vieru a pravdu. 👋👋👋👋😊
Hej hej... viera nie je o vysedávaní v kostole plnom sôch a obrazov. Je o čarovaní so zápalkami a o ocikanej plienke... Veď dobre 😀
Vzťah s Bohom...
@katka2602 modlenie sa pri soche alebo obraze nie je o tom, ze by clovek uctieval kus dreva, ale preto, lebo vizualizacia dokaze v cloveku vystupnovat predstavy alebo city. aj ked si pozerame fotky blizkych, tak nie preto, aby sme ich uctievali, ale preto, ze fotka v nas vyvolava silnejsi dojem ako obycajna spomienka.
ked sa clovek pozera na cloveka umierajuceho na krizi, tak to v nom vyvolava silne dojmy. alebo taka socha piety, kde Panna Maria bolestne drzi v naruci mrtveho Syna. tie sochy nam pomahaju, aby sme dokazali precitit tu chvilu.
nam teraz v meste prerabaju kostol a tak su niektore sochy popresuvane a pri vcerajsej sv. omsi som mala pred sebou krasnu sochu Pana Jezisa a pozerat sa do krasnej miernej tvare este zvacsilo to prezivanie sv. omse.
a nechapem, odkedy sa v kostole vysedava, ci sa tam akoze vysedava ako na pive alebo ako to bolo myslene. do kostola chodim velmi rada, ale nikdy som nemala pocit, ze tam vysedavam. asi vysedavaju iba ludia, ktori su unudeni vlastnym zivotom a keby ich posadili aj do helikoptery, tak by si to tam odsedeli. ale ty asi lepsie vies, ako si to myslela, ja ten pojem nepoznam.
@janetinka27
Neurobíš si vyrezávaný obraz ani podobu niečoho, čo je hore v nebesiach alebo čo je dolu na zemi alebo čo je vo vodách pod zemou. Nebudeš sa im klaňať, ani sa nedáš zviesť, aby si im slúžil, lebo ja, Jehova, tvoj Boh, som Boh vyžadujúci výlučnú oddanosť.“ (2. Mojžišova 20:4, 5)
A týmto končím túto debatu. Viac má prosím neoznačuj. Pekný deň prajem 😊.
@katka2602 uz si tolkokrat koncila tuto debatu 🙂 toto samozrejme poznam, ved sa s tym bezne operuje, ale ked si to dobre a bez predsudkov precitas, tak to pochopis a nebude treba vysvetlovanie.
@janetinka2 až jeden krát som to napísala a teraz druhý👏 Ti .Nato, že si včera sedela kostole sa tak nechovaš. Takže múdrejší ustúpi 👋👋👋
@katka2602 nenapisala som ti nic zle, iba som sa pousmiala nad tym, ze si uz predtym debatu tiez ukoncila a napriek tomu si sa k nej vratila. a teraz opat 🙂
@katka2602 a preto o dve strany ďalej prikázal Boh archu vyzdobiť sochami cherubov a anjelov. Lebo sa vlastne pomýlil 🙂
"Neurobíš si vyrezávaný obraz ani podobu niečoho, čo je hore v nebesiach alebo čo je dolu na zemi alebo čo je vo vodách pod zemou." - a preto určite nemáš doma ani jednu fotku... iba ak by si bola niečím iným, ako niečo, čo je hore v nebesiach alebo čo je dolu na zemi alebo čo je vo vodách pod zemou 🙂
Tu je ten rozdiel - vyrobiť a klaňať sa a vyrobiť a mať to na ozdobu, pre potešenie oka.
Prosím vás, neskúšajte žiadne babské recepty, žiadne uhlíkové vody ani nič podobné. Sú to nebezpečné veci, určite sa s tým netreba zahrávať. Ak máte pocit, že sa potrebujete od niečoho očistiť, najlepším receptom na to je modlitba. Naozaj to berte ako dobre mienenu radu s najlepším úmyslom, všetkými "carami" sa naozaj netreba zaoberat
Ja viem len s vodou a zabera .daš si 6 lyžic cistej vody do pohara jednu lyžicu vypijes a ta voda co ti ostane v pohári do tej si namočiš ruky a opakom nie dlanou si pretres oci .potom si poratas kolko lyzic ti ostalo v pohari ak viac ako 6 bola si urieknuta
@miska3711 zdravím 6.Velkých lyžíc alebo malych sa dáva? Ďakujem

ak uz tak kupel v tomto..https://www.tee.sk/BYLINNY-CAJ-Cistec-lesny-vna...