Ako sa donútiť vypratať oblečenie zo svojho šatníka?
Ahojte, baby nemáte nejaké typy ako si vypratať oblecenie zo skrine ? Mám hrozne plnú skriňu, a príde mi že polovičku veci ani nenosím. Chcelo by to odtiaľ nejaké veci vyhodiť, a dokúpiť keď tak. Len ja sa neviem donútiť niečo vyhodiť, vždy si poviem že do toho schudnem, toto si oblečiem nabuduce, toto som dostala od … toto je moje obľúbené tričko aj keď som ho nemala rok na sebe 😬😂… no ja mám dosť.
Viem, že to zvyknú niektoré robit tak že veci ktoré nemali na sebe rok vytriedia a vyhodia ale ja sa tých veci neviem vzdať. Poviem si, že to je moje obľúbené tričko a pritom ho mám rok v skrini a ani neviem kedy som ho mala na sebe, ale proste nedám ho preč a nechám ho v skrini 😂. A ja už mám tak plný šatník že už mi to ide na nervy.
Podelíte sa o nejaké typy?
Mne proste príde, že všetky veci čo mám budem nosiť niekedy, aj keď viem, že som niektoré ani na sebe po cely rok nemala a len zavádzajú a plnia miesto v šatníku😫.
@simca06022011 to si nevies predstavit kolko som mala ciernych ponoziek fakt, dve velke tasky. Uz som to vsetko vyhodila. Aktualne mam 14 parov ponoziek, kazdy par inej farby. Ano, teraz sa to po prani uz da krasne sparovat, no zivot je fakt jednoduchsi teraz ☺️👍
@duppka13 😁

@duppka13 ved tak to po prani skladaj hned do "uzlika" ci ako to nazvat a nebudu sa ti miesat v suflikoch:D a po prani sparovat 7parov zase nemoze byt taka katastrofa :D ale teda najlepise je kupovat aj ked cierne, tak s nejakou znackou, alebo ine druhy :DD Dcera ma narp. 10 parov ciernych, kazdy par ma mini vysivku na boku, potom skor riesim to, ze zrazu sa stratila jedna ponozka s polky znaciek, tak uz su kadejako