Ako pretriediť šatník a vytvoriť kombinovateľné outfity?
Ahojky Potrebovala by som trochu poradiť so šatníkom. Mám v ňom extrémne veľa oblečenia, ale reálne polovicu z toho vôbec nenosím 😂
Chcela by som si ho trochu pretriediť a postupne si nechať hlavne kúsky, ktoré sa dajú dobre kombinovať. Vedeli by ste mi poradiť, aké basic kúsky by podľa vás nemali v šatníku chýbať?
Mám asi 20 párov džínsov – modré, čierne, oversize aj skinny Biele a čierne topy mám tiež, ale práve neviem, čo s čím kombinovať, aby z toho vznikli pekné outfity a nemusela som stále kupovať ďalšie oblečenie.
Budem rada za konkrétne tipy, čo sa vám osvedčilo napr. aké nohavice, saká, svetre, tričká, košele, topánky alebo doplnky sa oplatí mať, aby sa dali navzájom kombinovať. A dodám že niesom moc elegantný typ.
ak nie si elegantný typ tak by som skúsila niečo takéto:
nohavice široké gate, vrch oversize košeľa, na nohy loafers alebo mokasiny alebo pekné tenisky ako adidasy na rovnej platforme, alebo tie papučové topánky sa teraz nosia, na chladnejšie dni makký sveter, tiež by som dala oversize ale iba jemne…
ja osobne nie som zástanca myšlienky že keď máš široké jedno že druhé má byť na telo. táto myšlienka je mne úplne cudzia…
ale môže byť že ty si presne ten typ čo by to riešil takto 😏
a kapsuly podľa knižiek, to je nočná mora…
Ja som požiadala o pomoc chatgpt. Zadala som tam miery, vysku, váhu, načítala foto tvare a postavy a zadala príkaz, niečo v zmysle: na základe fotografií analyzuj moju farebnú typologiu, typ postavy. Následne mi vygeneruj foto kapsuloveho šatníka vhodného pre môj typ postavy a farebný typ, vhodný pre prácu v kancelárii ( Smart a business casual).
Zadaj do Google kapsulovy šatník a nájdeš aj videá aj ako mať kapsulu farebnú
Ja som požiadala o pomoc chatgpt. Zadala som tam miery, vysku, váhu, načítala foto tvare a postavy a zadala príkaz, niečo v zmysle: na základe fotografií analyzuj moju farebnú typologiu, typ postavy. Následne mi vygeneruj foto kapsuloveho šatníka vhodného pre môj typ postavy a farebný typ, vhodný pre prácu v kancelárii ( Smart a business casual).
@belle_vie perfektne veci, dokonale si to viem predstaviť 😀

rifle také aby sedeli, to je základ
ale absolutne neviem posúdiť kde je problém, keď všetkého máš a napriek tomu musíš kupovať ďalšie… 😏