icon

Ako sa máte?

martina803
8. jún 2023
deti95060810
8. jún 2023

čo máš konkrétne na mysli...

viestta
8. jún 2023

fajn

ankare
8. jún 2023

@martina803 parádne

lindous
8. jún 2023

@martina803 pociťujem zvláštnu vnútornú nervozitu, ale neviem prísť na to z čoho, tak sa snažím nejako zabaviť sa... a ty sa máš ako?

laura07
8. jún 2023

@martina803 fajne. Zajtra zas raz rande so svokrovcami 🥱 ja som sa mala presťahovať na Aljašku, nie len z východu na západ, bo sa to míňa účinkom 😭🤣

Ale ináč fajn. Presolila som guláš, tak mame tak cca 10litrov, kym som to rozriedila. Ale tak však zjeme.

A ty? Čo robíš? Ako sa máš?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
panonia
8. jún 2023

Už týždeň mame všetci 4 zápal priedušiek, tak to nie je bohviečo.

kvietok2891
8. jún 2023

Bohužiaľ nie moc dobre celá rodina nakomompletku sme chorí máme žalúdočné problémy deti zvrackajú 😢 manžela bolí žalúdok má horúčku mňa zas hlava a tiež mi je nevoľno zajtra ideme všetci k lekárovi že od kial nás to chytilo neviem si ani predstaviť či je niečo vo vzduchu 🤷

laura07
8. jún 2023

@kvietok2891 je. My sme už po... Prišla s tým dcéra, brucho, grcanie. Tak ľahol muž, horúčky, brucho a kašeľ a o deň ja. Horúčky do nebies. Brucho jak na vode. Hrozne. A človek by len spal a spal. Už je to teraz za nami. A dúfam, že na dlho. Už mám dosť týchto viróz, či čo to je.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kvietok2891
8. jún 2023

@elizabet173 ďakujem 🥰

janinah
8. jún 2023

Unavená som strašne.V pondelok 14.5 hod v robote.utorok 8.streda 12.dnes 8 ( zatiaľ) a už je to v mojom veku priveľa...teraz som dorobila jahodový džem a som kaput.

laura07
8. jún 2023

@janinah odkiaľ a za koľko si prosím mala jahody? Ja nemám silu ísť tu teraz na samozber, na trh vybehnem v sobotu. Len čo čakať asi? Západ, TT kraj.

panonia
8. jún 2023

@elizabet173 Ďakujem veľmi pekne.

zorkahorka
8. jún 2023

Uzasne. V nedelu odchadzame na dovolenku a trpnem, co sa dovtedy este poserie. Starsi syn uz horuckoval v pondelok, mladsi dnes 😬🙄😮‍💨

luccija
8. jún 2023

@janinah prečo máš také dlhé služby niečo výnimočné či to je bežné?
@laura07 strašne virózy sú ja už neviem človek je chorý celú zimu a jar, leto zase iné choroby.U nás som bola chora ja, týždeň na to muž, teraz dcéra aspoň, že je škaredé počasie a nie je mi to ľúto.

295anicka
9. jún 2023

Paraaadne začiname 37 tt a manžel sa vracia po mesiaci domooov 😁

jana_eyre_2
9. jún 2023

To je pekná diskusia, lebo málokedy sa niekto pyta.. viem že to reálne nikdy nikoho nezaujíma, každý človek má svoje starosti, ale na nete je fajn to, že sa môže vystazovat..

Mám sa "uzasne", sú 4ri ráno, ja sa chystám do práce, hneď ako prídem domov, bezim s dcérou k doktorke, lebo ma s najväčšou pravdepodobnosťou znova angínu (za posledných 8m už ma 4x).. (inak ako píšete minulý víkend mal žalúdočné problémy zase najmladší) cely víkend budem v praci..

ale teším sa že končí školský rok, že deťom konečne odpadnú školské povinnosti, že konečne nebudú žiadne ZUŠky, koncerty, výstavy a tréningy, že snáď sa aj niekam dostaneme a snáď deti aspoň chvíľu vydržia zdravé..

Tak či tak, v globále sa mám normálne, síce vnútorne nie dobre, ale to už kumne asi patri.. sťažovať sa nemám na čo..

doriiis
9. jún 2023

Mám sa nahnevane....toľko roboty mi vonku na dvore stojí,lebo furt prší.Neznasam taketo pocasie

goodidea
9. jún 2023

@kvietok2891 skúste tasectan z lekárne, super vec na tieto problemy

ariannazara
9. jún 2023

@295anicka moj príde tiež zachviľu;) to čakanie je hrozne. A sama v dome malý v škôlke, počasie na hovno.🤨

ariannazara
9. jún 2023

@jana_eyre_2 ja som si tak minule dala ze každého koho stretnem sa spýtam?ako sa máš? 😀 väčšina na mňa kukla ako na blbca ze co za otázky dávam 😅😅😅 ale nakoniec boli z toho celkom dobre debaty 🤭

marcellka32
9. jún 2023

Po 3 mesiacoch opäť chodím po zlomenine a neviem kam skôr chcem ísť, chcem ísť všade, neskutočná voľnosť, už aj šoférovať viem, ešte ma čaká bicykel

marcellka32
9. jún 2023

@ariannazara otázku ako sa máš ? Mám rada ak si dotyčný vypočuje aj odpoveď ..veľa ľudí sa to spýta len ako formalitu, ale už nepočúva odpoveď

295anicka
9. jún 2023

@marcellka32 uži si bycikel aj za mňa 😉

bylinka25
9. jún 2023

Ďakujem za opýtanie, výborne, chystáme sa s mužom na zajtrajšiu oslavu 50-tych narodenín mojej sestry.

laura07
11. jún 2023

@zorkahorka myslela som na Vás! Ako? Všetko ok? Vyrazili ste? 🙂 a kam?

zorkahorka
11. jún 2023

@laura07 starsi zacal v piatok soplit a pokaslievat 🙄, nabalila som lieky. Letime na rodos