icon

Ako sa na iphone nastavuje súkromná poznámka?

19. nov 2022

ako sa na iphone nastavuje súkromná poznámka ? Chcem aby to vyžadovalo heslo keď pôjdem do poznámok ale neviem to najst. Ale viem že to tsk funguje

azzflo
•
19. nov 2022

nastavenia - poznamky - heslo

autor
•
19. nov 2022

@azzflo ano ale ja tam mám že na tvar ale keď si dám poznámky dám novú niečo napíšem tak mi to nedá do zamknutých

cibiother
•
19. nov 2022

Ja to mam takto

cibiother
•
19. nov 2022

@cibiother najprv ulozim a potom zamknem

autor
•
19. nov 2022

@cibiother ano takto mi to ukazuje ale tam napíše zadať heslo ja ho zadám a napíše mi že to nie je správne heslo. to znamená že som si ho niekedy už zvolila? dá sa to zmeniť?

autor
•
19. nov 2022

ešte mi to dalo nejakú nápovedu. už si spomínam že som si tam takto heslo dávala a aj nápovedu len teraz neviem aké heslo. dá sa to zmeniť?

cibiother
•
19. nov 2022

Ak si si este nikdy nezvolila heslo na zamknutie poznamok malo by ti vyhodit taketo nieco

cibiother
•
19. nov 2022

Ak uz si si nastavila heslo,skus si spomenut 🙃alebo mas tam moznost pouzit face id?ak si ju nepovolila pri nastavovani hesla tak zial nie.

cibiother
•
19. nov 2022
cibiother
•
19. nov 2022

https://support.apple.com/sk-sk/HT205794

Obavam sa,ze si budes musiet spomenut 🙃

autor
•
19. nov 2022

@cibiother heslo si nespomeniem nevadí. a nie je nejaká appka kde sa dá napísat a následne zamknúť?

cibiother
•
19. nov 2022

Tak je toho vela v apstore,len musis pozriet,kde sa daju aj zamykat a ktore ti budu na pouzivanie najviac vyhovovat 😉