icon

Ako sa naučiť parkovať a cúvať?

nikoleta100
16. máj 2020

ahojky ,

nenájde sa nejaká dobrá duša , ktorá mi ešte popri autoškole vysvetlí resp.ukáže ako parkovať , či cúvať do zadu a zaparkovať ( pozdlžne či kolmo ) Košice - Šaca Ďakujem

Strana
z2
paulinkaa2
16. máj 2020

@nikoleta100 nestresuj ked este ste sa neucilu cuvat. Mna zobral instruktor 1x medzi aura vysvetlil co ako. Neviem parkovať predkom iba cuvanim. Všetko zvladnes

janaakt
16. máj 2020

Ja som sa naucila parkovat vdaka trpezlivosti mojho otca. Nemal problem sediet v aute na parkovisku aj pol hodinu, kym som pekne zaparkovala 🤣 jeho teoria bola, ved raz sa jej to musi podarit. Podarilo a samozrejme stale rychlejsie a rychlejsie, a teraz mozem sebavedomo povedat, ze nemam problem zaparkovat kdekolvek 🙂 instruktor mi dal dobry trik na cuvanie, ktory sa uci asi stale. Pri cuvani volant tocit do tej strany kam chcem aby mi isiel zadok. A cuvam len cez zrkadla, hoci mame kameru aj senzory. Takze najlepsim trenerom je cas, skusat a skusat a potom este pozerat, ako to robi niekto kto to vie, ci uz frajer, otec, ktokolvek 🙂 a

kittykat22
16. máj 2020

@nikoleta100

https://www.youtube.com/watch?v=mvZCXsG5Yw4

tu to mas ako pre somarika. Ja som sa to ucila podla toho a super 🙂 Ta skola aj viac moznosti ako parkovat, skus pozriet.

stanislavicenka
16. máj 2020

@nikoleta100 je to praxou,ziskas to iba trenovanim

Strana
z2