Ako sa naučiť parkovať a cúvať?
ahojky ,
nenájde sa nejaká dobrá duša , ktorá mi ešte popri autoškole vysvetlí resp.ukáže ako parkovať , či cúvať do zadu a zaparkovať ( pozdlžne či kolmo ) Košice - Šaca Ďakujem
Ja som sa naucila parkovat vdaka trpezlivosti mojho otca. Nemal problem sediet v aute na parkovisku aj pol hodinu, kym som pekne zaparkovala 🤣 jeho teoria bola, ved raz sa jej to musi podarit. Podarilo a samozrejme stale rychlejsie a rychlejsie, a teraz mozem sebavedomo povedat, ze nemam problem zaparkovat kdekolvek 🙂 instruktor mi dal dobry trik na cuvanie, ktory sa uci asi stale. Pri cuvani volant tocit do tej strany kam chcem aby mi isiel zadok. A cuvam len cez zrkadla, hoci mame kameru aj senzory. Takze najlepsim trenerom je cas, skusat a skusat a potom este pozerat, ako to robi niekto kto to vie, ci uz frajer, otec, ktokolvek 🙂 a
tu to mas ako pre somarika. Ja som sa to ucila podla toho a super 🙂 Ta skola aj viac moznosti ako parkovat, skus pozriet.
@nikoleta100 je to praxou,ziskas to iba trenovanim

@nikoleta100 nestresuj ked este ste sa neucilu cuvat. Mna zobral instruktor 1x medzi aura vysvetlil co ako. Neviem parkovať predkom iba cuvanim. Všetko zvladnes