Ako sa nazýva človek, ktorý vie všetko najlepšie?
Ako sa hovorí človeku ktorý vie všetko najlepšie, do všetkého sa musí starať, čo on pokazí za to nemôže on ale druhý, má stále pravdu, ...
Môj ešte manžel je taký, proste chodí do roboty ale musí sa starať ešte aj do toho ako ja vychovavam deti, ako nehovorím ze by sa nemal starať ale ide o to, že keď deti nepočúvajú tak jasne ze zvýšim na ne hlas, ale to už je podľa manžela zle, že mám im iba dohovoriť, keď deťom nepokričim tak je zasa zle lebo im mam nakričať lebo mi budú skákať po hlave.
Upracem doma je zle, lebo upratujem, nepracem je zle, navarím ofrfle, nenavarim je zle, on niečo pokazí, rozbije, tak sa háda somnou lebo ja som na vine že som napríklad niečo uložila tak že to on nemôže vybrať a spadlo mu to, ale aby si to uchýlil to ho nenapadne. Idem do obchodu na bežný nákup potravín je zle lebo míňam, nenakupim je zle lebo on nemá čo vyjedať.
A keď jednoducho vybuchnem a pohadam sa s nim tak ma posiela na psychiatriu.
No nič, som sa rozpísala, ale chcela by som hlavne vedieť co som sa pýtala na začiatku, ako sa nazýva taký človek
Rypak😂a nikdy mu nevyhovies.A so sebou je spokojný, lebo to väčšinou robia ludia čo majú vlastné mindraky.Tak ty musíš byť stále v strese, lebo nikdy nevieš či bude dobre.Nastav mu zrkadlo tiež všetko okomentuj, znevaz čo on robi
Idiot a exmanžel
U mňa sa takýto človek nazýva svokra. Vážim si ju, je to matka môjho muža, ale pre nás obe je fajn, že sa vidíme len dvakrát za rok. Nikdy nič neurobím dobre. Ani vypratú bielizeň neviem poriadne zavesiť. A to prevracanie očami pri všetkom, čo urobím. Keby som to mala doma v podobe muža každý deň, asi by sa mojím mužom nikdy nestal. A ak náhodou aj áno, už by bol ex.
Narcis. Mám podobného šéfa a mám dosť 😀 ja by som s takou osobou nemohla byť
U mňa je to švagriná.... najmúdrejšia, najkrajšia,naj,naj,naj....preto má 46 rokov, je bezdetná a slobodná.
ja poznám na to slovo z 5 hlások - z toho sú 2 rovnaké spoluhlásky, 2 rovnaké samohlásky a končí na t… už by dlho mojim mužom nebol…
Môj foter,počkaj ešte keď zostarne,aj dýchať budes zle
Dokonaly😂iba mu to musis castejsie hovorit🙈
Egoista a narcis 2v 1.Akoze hovoriš o mom svokru.Presne taky je on Necudujem sa ze svokra berie antidepresiva a dostala diabetes kvoly nemu.
Toxický človek..
Nehladajme vo všetkom koniec manželstva, nieje to len jeho etapa? Nervozita s niečoho iného? Nároky a vypätie?
Múdry ako rádio a do každého hovna varecha 😁
Tvoj manžel je strachoprd. Hlboko vo svojom vnútri sa strašne bojí, že by niečo nespravil perfektne – toho sa bojí prakticky rovnako ako smrti. Skús mu nejako ukázať, že o nič nejde. 😊
Napríklad: povedz mu s vážnou tvárou (čo bude tá najťažšia časť, ver mi), že vieš, že robíš chyby, snažíš sa byť lepšia, a mrzí ťa, že to občas nevyjde. No zároveň máš svoje ego. Spýtaj sa ho, či by – napriek tomu, že obaja vieme, že je to tvoja vina – nemohol to ako pravý gentleman schválne hodiť na seba.
Povedz mu, že by ťa to veľmi potešilo (a túto časť povedz naozaj milo a vážne, aj keď budeš mať chuť smiať sa ako tento chlapík:
Podľa mňa buď pochopí absurditu danej situácie, alebo si týmto "tréningom" uvedomí, že jeho vnútorný strach (o ktorom ani nevie) je neopodstatnený.
Všetko pekne opatrne. Prajem príjemnú zábavu pri „cvičení“ manžela. Sleduj ten proces, bav sa na tom. Nebud jeho súčasťou
Prečítaj si toto, asi ho vo veľa veciach nájdeš : https://www.interez.sk/blog/chodite-narcisom-ty...
Chrobak truhlik? 🤔
Ty nevies ako sa vola tvoj manzel? 😃
Prepáč autorka mimo tému.
@bystrozraky situácia v tom videu je celá tragikomická 😅 kedysi som sa na tomto videu dobre zasmiala, žiaľ mala som tú česť, aby sa pred rokmi niečo podobné stalo aj mne. Našťastie v nešťastí som nemusela byť priamo v hre, len ako sledujúca. Strašne nepríjemná situácia keď sa vôbec nesmieš smiať, ale zakaždým keď dotyčný prehovoril to nakopol zas a znova. Nemohla som odísť, takže som sa aspoň otočila no slzy mi tiekli potokom, hanbila som sa, bolo to naozaj strašne nepríjemné.
Jeho toxickě správanie celkom sedí na narcisa a manipulátora. Ak môžeš utekaj kade ľahšie. Zničí ťa, vycicia a vypľuje úplne zničenú. On ťa potrebuje, žije z teba ako žije pavúk z cicania svojej obete. Pozor, od narcisa sa nedá utiecť, od neho potrebuješ zachrániť.
Jeho toxickě správanie celkom sedí na narcisa a manipulátora. Ak môžeš utekaj kade ľahšie. Zničí ťa, vycicia a vypľuje úplne zničenú. On ťa potrebuje, žije z teba ako žije pavúk z cicania svojej obete. Pozor, od narcisa sa nedá utiecť, od neho potrebuješ zachrániť.
@slovakboy súhlasím, narcis, alebo narcista, je to porucha osobnosti, je toho na YouTube veľa, nastuduj si, určite tam muža v tých opisoch nájdeš. No veľa šťastia ťa s ním nečaká, ešte pár rôčkov vydržíš, možno, a psychiatra budeš potrebovať určite.
Prepáč autorka mimo tému.
@bystrozraky situácia v tom videu je celá tragikomická 😅 kedysi som sa na tomto videu dobre zasmiala, žiaľ mala som tú česť, aby sa pred rokmi niečo podobné stalo aj mne. Našťastie v nešťastí som nemusela byť priamo v hre, len ako sledujúca. Strašne nepríjemná situácia keď sa vôbec nesmieš smiať, ale zakaždým keď dotyčný prehovoril to nakopol zas a znova. Nemohla som odísť, takže som sa aspoň otočila no slzy mi tiekli potokom, hanbila som sa, bolo to naozaj strašne nepríjemné.
@jakubrianka hehe zábavné 👍 🙂 Aj mne sa to stalo. Našťastie som už vedel, prečo sa to deje. Finta je v tom, že naše podvedomie nepozná zápor. Takže, tým, že si hovoríš "nesmiem sa smiať", podvedomie ťa len povzbudzuje smiať sa viac... keďže zápor tam nie je... Takže po pár minútach muky a zadržiavania smiechu som si to uvedomil a povedal som si namiesto "nesmiem sa smiať" – buď vážny – a pomohlo to. Je to tak jednoduché 🙂 To je to isté, ako keď si fajčiár opakuje, že nebude fajčiť... ak si to hovorí, tak si píš, že bude fajčiť....🙂
Riaditeľ zemegule
Presne to sedí na narcistu. Ako, nebol stále taký. Sme svoji 10 rokov a takýto začal byť posledný rok, dosť sa mu rozbehla robota, pripisovala som to najskôr tomu, že ma toho veľa v práci, je nervózny a vybija si to na mne.... my sme sa ani nehadali, nevedeli sme sa hnevať na seba. No tento posledný rok to je už neskutočný tlak pre mňa až tak ze začínam mať toho dosť. Celé dni som s deťmi sama, priznám sa ze som aj z toho unavená, ale stále zvládam aj domácnosť aj okolo detí, a potom keď príde večer on z roboty ešte mi nakladá, keď ma niekedy voľný deň, tak sa už od rána desim či sa zasa nepochytime kvôli niečomu. Poslednú dobu sa mu už radšej aj vyhýbam. Uvedomujem si, že takéto žitie spolu nemá zmysel. A stále rozmýšľam ako sa od neho odstrihnuť
chrobák Truhlík.
Chrobák Truhlík
To sú také typy ľudí ,že aj slnko zalezie za mraky keď taký vyjde von , lebo sa bojí že dostane pi...g za to že svieti
Odpoveď na otázku je "MUDRC".
Skvely clovek no. Uvidis ze ked zahlasis odchod, bude zrazu iny 😅
TRUHLIK ? ??

Exmanzel 😉