Ako sa postarať o vtáčatko?
13. júl 2011
Ahojte. Dnes sme si z vychádzky doniesli domov vtáčieho nalezenca, ešte neviem aký druh, musím pogoogliť. Poradíte mi, ako sa o neho správne postarať, aby našu starostlivosť prežil? Je vcelku životaschopné, pije vodu z kvapátka veľmi dravo, otvára zobáčik. Problém máme ale so stravou, viete niekto poradiť, čo môže také vtáčatko jesť? z nadtrávenou potravou mám osobný problém 😅 😝 malo by to byť riedke, aby to šlo tým kvapkadlom dať do zobáčika. Teraz varím ryžu na obed, môže ten ryžový odvar na pitie? A na akom podklade by malo byť uložené, zatiaľ je v tráve v psej prepravke. Dík za rady. Ak sa tu nájde znalec isto ma napadnú aj ďalšie otázky 😅
Predošlá
Strana
z4
Predošlá
Strana
z4

@kilerka15 v ziadnom pripade NIE MRKVU.!ja som sa riadila touto radou,vtacatko(este hole mladatko bolo vitalne) a po 6 dnoch zlom,nebolo schopne prijat potravu,lapalo po dychu a zomrelo.na brusku som nahmatala tvrdu hrcu a ked som ju otvorila bolo to napechovane mrkvou!!! takze tu nevedel stravit,nahromadila sa,upchala zaludocek a chuda vtacatko s trapenim umrelo.preto sem pisem aby niekto dalsi nesledoval tuto radu -zmes vajicko/mrkva.treba bielkoviny,takze skor to varene bielko,mozno tvaroh,drobucke kusky maska,ako doplnok mucne cervy a hlavne musky..hole este treba drzat v tele..