Ako sa preposiela výpis z účtu o zaplatení?

zaynab
26. dec 2012

Je cerstvo registrovana a nema ziadne hodnotenie,previedla vraj mi penaze na ucet za tovar a chce aby som jej tovar poslala uz zajtra,bojim sa naletiet,preto som ju poprosila o vypis o zaplateni,ale ona to nevie ako sa da preposlat ale ani ja nie!prosim,ci by mi niekto vediel to vysvetlit,ako na to,dakujem vsetkym!..

sisaha
26. dec 2012

a mas peniaze na ucte? ak nie, tak nic neposielaj!!! Ani v obchode jej tovar nevydaju pokial nezaplati...

mata1001
26. dec 2012

tovar jej posli len vtedy ak si ty skontrolujes na svojom ucte ci ti prisli..... 🙂 pekny den

sissy27
26. dec 2012

dokladom o zaplatení je v tomto prípade výpis z jej účtu, na ktorom jasne vidno, že tá suma odišla v prospech teba... čiže otvorí si IB a spraví printscreen, kde to bude zobrazené... v závislosti od banky sa dá nastaviť zobrazenie konkrétnej platby, niekde zobrazí celú stranu s ďalšími pohybmi... potvrdenie o zadaní platby nie je to isté čo výpis z účtu - zadať príkaz sa dá aj keď nie sú peniaze na účte, čiže reálne neodídu a jej príde na druhý deň upozornenie, že platbu nebolo možné zrealizovať, alebo sa dá zadaný príkaz ešte stornovať... keďže dnes nie je pre banky pracovný deň, tak ani nemôže takéto potvrdenie získať, najskôr zajtra...

anos18
27. dec 2012

Ahoj, prevod trva 2 pracovne dni, hadam vydrzi kupujuca jeden den navyse, nie? Keby mala tu istu banku ako Ty, tak sa peniaze pripisu v ten isty den.
@sissy27 Ako pise sissy27, tak kupujuca pokyn na prevod mohla dat, ale to neznamena, ze sa platba naozaj zrealizovala. Na Tvojom mieste by som pockala, kym peniaze nabehnu.