Ako sa staráte o svojich manželov?
Chcem sa spytat,ze na kolko si cenite vlastnych manzelov...co vsetko pre nich spravite.Okrem manzelskych povin povinnosti😉co vsetko pre nich musi byt spravene.Nechate ich vyspat po nocnej?alebo decks revu a vstane koli revu,ma vzdy navarene?ma oprate,ozehlene?ci si sam perie..?rozpravate sa s nim co bolo v praci?idete spolu von?pochvalite ho?alebo nechvalite za nic?ako a co vsetko maju vasi manzeli predstavy aby bolo doma vsetko tip -top?a aky su ked nie je ulratane,navarene,oprate,ozehlene...?Som zvedava na vase nazory a skusenosti.
@obsadenemeno ja myslím, že to pochopí 😉
@laskalieci mna by zaujimalo, na com ty ficis, zena..... 😨😨😨
@alaguema len aby ste vy pochopili😢😢😂
@alaguema ty si vecna optimistka.... dfky.... pardaa.... uz chapem aj ja..... 👏
vidis, uz ta chape....
@laskalieci ja som už pochopila 😎 Chcela si názory, máš ich.
No nic defky idem ja veru het .A,?pomiesajte si kavu az sa vam cukor rozpusti.Dfky😆🎅
@obsadenemeno ja verím, že každá informácia má zmysel. Ak nedorazí dnes, ani zajtra, dorazí možno o pár rokov. To je vlastná skúsenosť 😉
😅😅😅😅😂😂😂😂😭😭😭😭
Pre boha....
@silverrko vidis, co si zmeskala??? 😀
@laskalieci 😁😂😁😂 ja to vidim tak, ze tu nesniem chybat kocky... 😁😂😁😂 ja sa teda staram o deti a psa o muza netreba, ale rada sz priucim .
Inak som pocula, ze chlap ma mat prazdne gulky, plne brusko a ostatne sa podda.. 😁😂
@minttu mozno to ty tak neberies ale ja ano .. napisala som to tu tak ako to vnimam nomentalne ja
@malasandrika vazne ??? Mozno u vas doma to inak chodi .. ja som to tu napisala tak ako to u nas doma chodi momentalne a nie ked porodim .. samozrejme ze sa vela zmeni .. co sa tyka spanku tu bude urcitenarocne ked bude babatko abude plakat ale obmedzovat ho isto nebudem .. nech sa poriadne vyspi nepotrebujem aby za volantom dostal mikrospanok a havaroval ked daleko dochadza do prace .. samozrejme ze si aj pertner uvedomuje to ze to co je teraz uz nebude take iste a bude pomahat ci s domacimi pracmi alebo s malickym .. pozitivne je ze nie je lenivy a pomoze aj teraz ..
Napisala som si tu svoj nazor tak ako tu citim ja a ako to momentalne u nas bezi ked ma volno vie umyt riady a povysavat .. ked bude babatko bude to o inom ..
@obsadenemeno sak to iste robi zena aj pre seba .. vi pre teba vari aj perie aj zehli muz ??? Ak si si ho tak vycvicila tak sa ti necudujem ..
Tvoj partner nema byt tvojim otrokom ale tvojim kralom a ty jeho kralovnou malo by to byt ovdacene.. ja doma porobim a on zaraba korunky a taktiez nema lahku robotu ked robi na 4 zmeny ked ma volno robime domace prave spolu ideme na vylet na nakup pozriet rodinu .. moj partner mi je za vsetko vdacny a myslim ze sa lepsie citi ked pride do domacnosti kde su zaklady porobene upratane navarene ..nepovedala ze varim kazdy den ale ano chlap potrebuje mat navarene od svojej zeny a zena to taktiez si spravy pre seba logika nemyslis ??? Vela krat ma sam posle preco nejdes von s kamaratkami si odppcinut ?? Staci mi ze idem na kozmetiku kadernikovi raz za pol roka ...
Ty si maj rodinu taku akochces .. robte si z chlapov otrokov je to kazdeho vec a ak sa vam moj nazor nepaci sa jednoduchu s tym zmierte .. mne a zasa nepaci ked zeny robia z muzov otrokov ...
@nelinka2009 nepodda. Je tu mnozstvo tem, ktore tuto tvoju teoriu vyvracia.
@mamaaaaaaaaaaa neviem, o com tocis. Ja som uz pisala, ako to u nas doma chodi. To ty si pisala, ze u vas doma robis vsetko pre chlapa. Mozno si to len nestastne formulovala, neviem....vyznelo to tak, takto sme to vsetky pochopili. Sama pises, ze ked bude babatko, bude to o inom.....no, neviem, neviem.
No ved fajn, tvoj zivot.
Len aby si potom nebola prekvapena, ze chlap bude ocakavat ten isty full servis od teba, aj ked budes padat na hubu od unavy po narodeni dietata. Precitaj si zopar tem, kde zeny nariekaju, ze mysleli, ze sa chlap po svadbe/narodeni dietata zmeni.
No a zmenil? Nezmenil.
Existuje aj take prislovie: Kazdy muz si mysli, ze sa zena po svadbe nezmeni. A kazda zena si mysli, ze sa muz po svadbe zmeni. Mylia sa obaja. 😉
@nelinka2009 ja ked pocujem tuto bruchovu a gulkovu repliku chyta ma grc z toho. Asi niekomu fakt staci mat pokryte zakladne zivotne funkcie a potom sa tu v diskusiach nechapeme. Ale keby som bola chlap a pocujem tuto inteligentnu repliku tak sa urazim ze zena chlapa povazuje pomaly za zvieratko😔
@obsadenemeno nič...také🙂 caute
@obsadenemeno ale aj mnoho tem, ktore to potvrdzuju...
@0silvia0 mne to dal do ust moj manzel... 😁😂 vlastne mi tym zartovne naznacoval, ze sa nemam az tak snazit. Ze ma miluje taku, aka som... Niekedy aj leniva a je to ok 😁😁
@nelinka2009 no neviem, Ako pise @0silvia0 takehho jednoducheho chlapa s animalnymi potrebami na prvom mieste by som nechcela. Lebo co taky chlap da tebe ako zene?
Sorry, ja mam vyssie naroky na chlapa.
Ozaj, rada by som si precitala nejaku tu temu, co potvrdzuje tvoju teoriu. Noze buchni nejake linky. Ja ti na oplatku najdem temy, kde chlap aj napriek tomu, ze mal teple jedlo kazdy den a sex trikrat do tyzdna a v zivote sa nestazoval, ze mu to nestaci zrazu opustil zenu a siel niekam inde, dokonca k zene, co ani nevarila.
@obsadenemeno tak od takej uzadnej a dokonalej zeny som ani ibe ako odsudenie za zartovnu poznamku, kde bolo napisane, ze bola myslena zartovne, ani necakala 😁😂 mne je tvojho muza strasne luto... Neviem to vysvetlit, ale som presvedcena, ze uz teraz vie, ze sa id teba potrebuhe oslobodit
@nelinka2009 esteze to vies ty.... inak, mne je akosi luto toho tvojho tiez....lebo mat taku pani dokonalu za zenu ako si ty, to veru nie je lahky zivot....no ale on je asi ten gulkovy a bruchovy typ, tak mozno ani viac neocakava.....
p.s - ja som to porekadlo pocula uz tisickrat.... a so mnou aj ostatne zeny. Bolo to vtipne tak 20 rokov dozadu, ked som mala sladkych 20 a nemala sajn o tom, ako to vo vztahoch naozaj chodi..... a o mojho muza sa neboj, stale ma lubi, opakuje mi to denne a vobec sa "oslobodit" nepotrebuje..... 😀
Kazdopadne, je dospely, ma vodicak aj volit moze, cize ak chce ist, moze, nedrzim ho doma pod okovami...... takze si radsej sprtaj do svojho vztahu a moj nechaj mne. Oukej?
@obsadenemeno ty si zacala za nevinnu zartovnu poznamku... Ej ale asi sim pichla do osieho hniezda, ze ti to tak dvihlo tlak... Vies ono je to tak, ze aj dokonalej ibtelektualky sa raz chlap preje... Niekedy doma potrebuje mat aj nanu zavislu na jeho intelekte a inych kvalitach muznosti.
@nelinka2009 ako som pichla do osieho hniezda? Nebola to silvia0 co sa jej ta tvoja poznamka nepacila nahodou? ty ma uz vidis vsade....ja som len podotkla, ze som citala mnozstvo pribehov tu na koni, kde zena ostala v soku, ze aj napriek plnemu bruchu a prazdnym gulam chlap odisiel za inou.
Ok, ja viem, ze si chcela byt vtipna. Ale tento "vtip" je tak na urovni strednej skoly alebo krcmovej zabavy.
A ano, nepaci sa mi, ze posudzujes moj vztah, o ktorom nemas sajn. To uz je trosku cez ciaru, nemyslis?
A co je to taka "ibtelektualka?
@obsadenemeno ty tu tiez vei rada posudzujes a duagnistikujes nadialku a bez prislesneho vzdelania... Ale ked to niekto tebe fuha... Zrejme malo doma intelektyalne komunikujete ked cele dni debaty hladas tu... Mozno by mu bidlo niekedy pikecat bez intelektu len tak o zivote... Zrejme ti doma nieco chyba
@nelinka2009 hm a ty si jasnovidka ze vies, ake mam vzdelanie? No aspon nepisem ako hotentot "duagnistikujes" a " intelektyalne" a " bidlo niekedy pikecat"a " bez prislesneho vzdelania"...atd....
a este raz ta ziadam, aby si sa prestala vyjadrovat o mojom vztahu. Radsej chod vyprazdnit gule tomu svojmu, nech ma nejake radosti v zivote, kedze INTELEKTUALSKA debata s tebou mu urcite nehrozi.
@obsadenemeno dakujem ked odchadzal mal brusko plne a gulky prazdne... Ja mam to stastie, ze moj chlap nechce dokonalu, chce mna aj s mojimi nedokonalostami... Ten tvoj ocividne este nenasiel to, co hladsl...

Slovac 😂😂dfky😂😂😂😂pardaa☕